Dzień dobry! Jutro do Poznania i wreszcie się najem samosów w Green Wayu!
Przeczytałam w Green Day'u, ale w sumie należałoby się po mnie tego spodziewać :hahaha:
Dostałam czwórkę z fizyki! Tak, ja! Sama nie mogę w to uwierzyć :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 15:30, 29 Mar 2011
Spoko, ja to tak bardziej do siebie. Hmmm... Nie za bardzo wiem o czym konwersujecie pod tymi spojlerami,ale poetycko brzmi.
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
Nettie, a o której będziesz? Może masz ochotę się spotkać? Laughing
Obawiam się,że przyjeżdżam tylko na rozdanie nagród, samosy i od razu do domu, żeby na Hiszpański zdążyć. A zresztą ja bym się wstydziła z wielką panią Domą spotkać :D
Salamandra napisał:
Przeczytałam w Green Day'u, ale w sumie należałoby się po mnie tego spodziewać
Skojarzenia to ja też mam, ale nikt jeszcze mi czegoś takiego nie powiedział :twisted:
Spojler:
jeanne napisał:
W moim przypadku kładziesz się spać jeszcze z dobrym humorem, wstajesz i już nic nie ma sensu. Każda pewnośc, którą nabyłam poprzedniego wieczoru, spokój, spełnienie, poczucie bezpieczeństwa, ot tak znika, jakby mogły te uczucia być możliwe, tylko po zachodzie słońca...
W moim wszystko z zaskoczenie, nie wiem kiedy będzie ta wiosna, a kiedy zaś zima i czego mam się spodziewać :(
jeanne napisał:
Ja będę czarnym emo Sad
Ja czarnym nie mogę, bo jestem blondynką i nie mam zamiaru się farbować.
Hej Nutty Nettie , Salamandra i Doma :)
Cytat:
I nie wiem o czym ty do mnie mówisz hahaha
Ja też :twisted:
Cytat:
Dostałam czwórkę z fizyki! Tak, ja! Sama nie mogę w to uwierzyć hahaha
:brawo:
Nutty Nettie napisał:
Spoko, ja to tak bardziej do siebie. Hmmm... Nie za bardzo wiem o czym konwersujecie pod tymi spojlerami,ale poetycko brzmi.
Jeanne czyżbyśmy znów były obiektem zainteresowań? Poetycko :hahaha:
Wiecie, że wybrałam się do papierniczego:
- Są jakieś zeszyty w kratkę takie powyżej 90 stron
- Nie ma skończyły się. Jeden w linie.
- To w takim razie w linie i jeszcze gumkę
- Gumek też już nie ma
I to ma być papierniczy :D
Dodano 2 minut temu:
Spojler:
jeanne napisał:
Ja też nie Sad Czasem jest tak, że zapowiada się genialny wieczór, a tu się wszystko posypie...
Dokładnie, mi się też wydaję, że może będzie fajnie niekiedy, bo kółko, bo coś tam a tu beznadziejnie :(
jeanne napisał:
ja byłam trochę ciemniejszą niż ty ^^
Tak ;)
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Wto 15:45, 29 Mar 2011, w całości zmieniany 1 raz