|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137, 138, 139 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | przytul przytul Możemy rzucić na nią klątwę żeby zachorowała Twisted Evil |
:przytul: Jak wyglądał polski i historia? Konwalia ze 100 razy się obraca i patrzy, a jej ręka np. na jego kolanie, albo blisko niego siedzi, albo mizia go po plecach albo jeszcze coś innego :x
Dodano 8 minut temu:
Tak jestem okropna ;)
Aczkolwiek rozwalił mnie tekst mojej koleżanki, że on mnie wykorzystuję, bo wydrukowałam mu byle jaki list motywacyjny z internetu na woo, bo zepsuła mu się drukarka :hahaha:
|
|
|
Pią 14:28, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Zasnęłam :X
| Cytat: |
przytul Jak wyglądał polski i historia? Konwalia ze 100 razy się obraca i patrzy, a jej ręka np. na jego kolanie, albo blisko niego siedzi, albo mizia go po plecach albo jeszcze coś innego Mad |
:O Podziwiam twoje nerwy, serio serio. Ty dostałaś je z naszej dwójki, bo mnie by dawno coś trafiło O.o
Aczkolwiek rozwalił mnie tekst mojej koleżanki, że on mnie wykorzystuję, bo wydrukowałam mu byle jaki list motywacyjny z internetu na woo, bo zepsuła mu się drukarka hahaha |
Teoretycznie tak, ale luzik, ja dzisiaj drukowałam ściągi chłopakom, bo akurat miałam, a co tam ;)
|
|
|
Pią 16:57, 15 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Zasnęłam :X |
Domyśliłam się nawet ;)
| jeanne napisał: | | :O Podziwiam twoje nerwy, serio serio. Ty dostałaś je z naszej dwójki, bo mnie by dawno coś trafiło O.o |
;* Tak opanowanie.
Mnie też trafia za każdym razem, a udawanie obojętności wykańcza moje nerwy :hahaha:
| jeanne napisał: | | Teoretycznie tak, ale luzik, ja dzisiaj drukowałam ściągi chłopakom, bo akurat miałam, a co tam Wink |
Mamy za mientkie serca i tyle :D
|
|
|
Pią 17:01, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mamy za mientkie serca i tyle Very Happy |
No ale w sumie, co nam szkodziło hm? Jakoś szczególnie ucierpiałyśmy przez to? A Michał mi chyba za to dzisiaj załatwiał książkę do chemii ;D
;* Tak opanowanie.
Mnie też trafia za każdym razem, a udawanie obojętności wykańcza moje nerwy hahaha |
Ja, znając moje ostatnie skłonności do płaczu, pewnie bym się popłakała z bezsilnośći :O
Domyśliłam się nawet Wink |
I to takim dziwnym półsnem i mi się takie rzeczy dziwne "myślały" O.o Skakałam z tematu jego, na to, co ma mi powiedzieć, na ten sprawdzian z biologii, opieprz jaki będę mieć [i pewnie sprawę u wych. ] na francuskim, wczorajsza kłótnia z babcią i powstał jeden z tego wielki miks :X Nie lubię czegoś takiego.
|
|
|
Pią 17:07, 15 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | No ale w sumie, co nam szkodziło hm? Jakoś szczególnie ucierpiałyśmy przez to? |
No właśnie nie, jesteśmy uczynne, miłe i koleżeńskie :twisted:
| jeanne napisał: | | Ja, znając moje ostatnie skłonności do płaczu, pewnie bym się popłakała z bezsilnośći :O |
Ja rzadko płaczę, ale bezsilność jest straszna i ostatnio jestem już tego bliska :C
| jeanne napisał: | | na ten sprawdzian z chemii, opieprz jaki będę mieć [i pewnie sprawę u wych. ] |
Czemu :?:
| Cytat: | | Nie lubię czegoś takiego. |
Rozumiem, nieprzyjemne :przytul: .
|
|
|
Pią 17:12, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
No właśnie nie, jesteśmy uczynne, miłe i koleżeńskie Twisted Evil |
A nie? :twisted: Co mi przypomniało, jak powiedziałam księdzu w gim, jak mnie upominał o podpowiadanie, że ja pomagam bliźnim, bo chcę isć do nieba :hahaha:
Ja rzadko płaczę, ale bezsilność jest straszna i ostatnio jestem już tego bliska :C |
Ja nie płakałam wcale, o, zdarzyło mi się 2 razy, ale to już były naprawdę sytuacje, w których nawet trzeba było płakać, dopóki go nie poznałam. Teraz moje emocje i kanaliki łzowe żyją własnym życiem ;/
Opieprz, bo zwiałam i nie potrafię znaleźć żadnego dobrego usprawiedliwienia, że sobie zrobiłam okienko podczas lekcji ;>
|
|
|
Pią 17:15, 15 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: |
A nie? Twisted Evil Co mi przypomniało, jak powiedziałam księdzu w gim, jak mnie upominał o podpowiadanie, że ja pomagam bliźnim, bo chcę isć do nieba hahaha |
No tak :hahaha:
| jeanne napisał: | | Ja nie płakałam wcale, o, zdarzyło mi się 2 razy, ale to już były naprawdę sytuacje, w których nawet trzeba było płakać, dopóki go nie poznałam. Teraz moje emocje i kanaliki łzowe żyją własnym życiem ;/ |
Moje emocje na pewno a co do łez, jeszcze udaję mi się opanować, ale coraz trudniej :C
| jeanne napisał: | | Opieprz, bo zwiałam i nie potrafię znaleźć żadnego dobrego usprawiedliwienia, że sobie zrobiłam okienko podczas lekcji ;> |
Może nie będzie jej się chciało opieprzać :przytul:
|
|
|
Pią 17:19, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Hej Sevir ;*
Co słychać u Ciebie ;) ?
|
|
|
Pią 17:22, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Hmmm... Ciężko powiedzieć. Wybieram się w weekend do nimfki (BĘDZIEMY robić projekt z wosu (!)), o ile jej pozwoli mama, zostanę na noc. :]
A co u Ciebie?
|
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 17:27, 15 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Hmmm... Ciężko powiedzieć. Wybieram się w weekend do nimfki (BĘDZIEMY robić projekt z wosu (!)), o ile jej pozwoli mama, zostanę na noc. krzywy |
Ja w weekend powinnam wreszcie przeczytać książkę o średniowieczu w moim mieście, bo I etap konkursu w ten poniedziałek :hahaha:
A nic nowego, tylko od poniedziałku rekolekcje.
|
|
|
Pią 17:31, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ja już miałam rekolekcje :( chociaż w poniedziałek nie będzie źle, mamy 2 w-fy, później fizykę, i chyba na tym koniec lekcji, tj. są jakieś wykłady. Przepada sprawdzian z historii ^^!
|
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 17:38, 15 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Sevir napisał: | | Ja już miałam rekolekcje Sad chociaż w poniedziałek nie będzie źle, mamy 2 w-fy, później fizykę, i chyba na tym koniec lekcji, tj. są jakieś wykłady. Przepada sprawdzian z historii ^^! |
O to fajnie ;)
Ja nareszcie trochę luzu będę mieć w przyszłym tygodniu.
|
|
|
Pią 17:40, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir i dacie rady zrobić ten projekt będąc razem? :hahaha:
Może nie będzie jej się chciało opieprzać przytul |
Będzie, a jak nawet nie, to będę miała nieusprawiedliwioną tak czy siak ;>
|
|
|
Pią 17:47, 15 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Będzie, a jak nawet nie, to będę miała nieusprawiedliwioną tak czy siak ;> |
Szkoda, że to w środku lekcji było, bo inaczej mogłabyś coś wymyślić :przytul: :przytul:
|
|
|
Pią 17:50, 15 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137, 138, 139 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
| Strona 138 z 552 |
|