Jeanne liczę na to, że damy radę, no ale... :roll:
Musimy go robić razem, bo to nasz wspólny projekt, no chociaż jak się spotkamy... Będziemy ROBIĆ projekt :roll:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Szkoda, że to w środku lekcji było, bo inaczej mogłabyś coś wymyślić przytul przytul
Trudno, powalę ją szczeroscią ;) Powiem jej, że była zawsze niezadowolona, jak przychodziliśmy nieprzytomni no to nie przyszliśmy. I jeśli to nie razi w jej poczucie wartości, to nie powinna za bardzo z tego powodu ubolewać, bo to my musimy nadrobić, nie ona ;)
Trudno, powalę ją szczeroscią Wink Powiem jej, że była zawsze niezadowolona, jak przychodziliśmy nieprzytomni no to nie przyszliśmy. I jeśli to nie razi w jej poczucie wartości, to nie powinna za bardzo z tego powodu ubolewać, bo to my musimy nadrobić, nie ona Wink
No w sumie racja ;)
jeanne napisał:
Muszę znaleźć sobie zajęcie na 4 godziny.
Opowiedz mi o czymś, bo ja już dziś coraz bliżej płaczu jestem, jeszcze na mnie mama cały dzień krzyczy, bo jest wnerwiona :C
Moja babcia po wczorajszej kłótni buntuje moją mamę przeciwko mnie hahaha
Ja sobie przeglądam allegro, najlepszy wypełniacz myśli, o!
przytul
A o co się pokłóciłyśmy? Moja babcia narzeka z reguły na moje oceny, teraz jak jestem w liceum.
A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę :hahaha:
Tak w ogóle to mi palec mały spuchł i wygląda trochę, jakby mi krew nie dopływała do końca i nie wiem, co z tym zrobić :X Zdrenować? hahaha
No nie wiem. Ja ostatnio sobie palec rozcięłam i jeszcze nigdy nie potrzebowałam tyle czasu żeby zatamować krwawienie i ponownie mi się kilka razy rozwalał, zaczęłam nawet krwawić na kartkówkę z chemii :hahaha:
A o co się pokłóciłyśmy? Moja babcia narzeka z reguły na moje oceny, teraz jak jestem w liceum.
A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę
Moja na to jaka jestem zła i niedobra. Coś tam zaczęła marudzić, że jak żuję gumę to wyglądam, jak idiotka, więc jej powiedziałam, żeby nie patrzyła i będzie po problemie. No i się zaczęło, że
Spojler:
mam uraz na punkcie mojego brata [bo jej powiedziałam, że to nic, że jestem taka okropna, ważne, że on jest słodki cudowny i idealny :hahaha: ], bo żaden mnie z moją szkaradną gębą nie chce, o! i ze zasłużyłam na to, że mnie uderzył, że wszyscy są tacy ładni, ułożeni, mądrzy, a ja siedzę z tą gumą i tylko pokazuję jaka ze mnie debilka, że jak na mnie patrzy to jej się rzygać chce [pożegnałam ją tymi samymi słowami :D ]
Ogólnie obraziłam majestat, bo nie siedziałam i nie słuchałam bijąc się w piersi, obiecując poprawę tylko, jak jej to powiedziałam:
- Moja gęba, moja sprawa
[o, i wtedy mi powiedziała, że gdybym była mądra, to bym wiedziała, że nie moja :hahaha: ]
Uroczo ^^
Cytat:
A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę hahaha
Ja nie mam nawet zwykłej cyfrówki, bo spsułam :C
Dodano 3 minut temu:
Cytat:
No nie wiem. Ja ostatnio sobie palec rozcięłam i jeszcze nigdy nie potrzebowałam tyle czasu żeby zatamować krwawienie i ponownie mi się kilka razy rozwalał, zaczęłam nawet krwawić na kartkówkę z chemii hahaha
To ze stresu! :hahaha:
Właśnie. Ostatnio we wtorek nie mieliśmy chemii. I tak stoimy przed klasą, czekamy na Krystynę, bo miała z nami zaj. zorg. i tak na siebie patrzymy, patrzymy i w pewnym momencie Konrad wyjechał, czy też mi jest ciepło i nie czuję tego chłodu. No to tak myślę, kurczę faktycznie, a nie paliło się! I doszliśmy razem do wniosku, że to chemiczka tworzy taki chłód wokół klasy :hahaha:
Moja na to jaka jestem zła i niedobra. Coś tam zaczęła marudzić, że jak żuję gumę to wyglądam, jak idiotka, więc jej powiedziałam, żeby nie patrzyła i będzie po problemie. No i się zaczęło, że
Nie przejmuj się ;) Moja podobnie, pomyśleć że ma w sumie jedną wnuczkę i samych wnuków. Prosty przykład z dwa lata mama złamała ręka na wigilię, która miała być u nas. Sprzątanie całego domu, pomaganie babci w gotowaniu, bo przyjechała do nas itd. spadło oczywiście na mnie, ale nie przez telefon to, że Michał taki cudowny, pomaga i wszystko, bo łaskawie przytargał choinkę z targu do którego mamy z kilka kroków i umył aż dwa okna :hahaha: I tak jest ciągle.
jeanne napisał:
Ja nie mam nawet zwykłej cyfrówki, bo spsułam :C
Ja cyfrówkę mam za ciężko zaoszczędzoną kasę, na lustrzankę też już mam zaoszczędzone, ale moja mama marudzi, że nie z allegro, a to ona ma moją kasę i musiała by się dołożyć jeszcze więc już to widzę :sciana:
Sprzątanie całego domu, pomaganie babci w gotowaniu, bo przyjechała do nas itd. spadło oczywiście na mnie, ale nie przez telefon to, że Michał taki cudowny, pomaga i wszystko, bo łaskawie przytargał choinkę z targu do którego mamy z kilka kroków i umył aż dwa okna hahaha I tak jest ciągle.
Staram się nie przejmować, ale przez ten głupi pół sen coś mi sie poprzestawiało :sciana: Bardziej mnie denerwuje to, że mamuśka siedziała i tylko słuchała, ani me ani be, mogła się przecież zgodzić, albo i nie, ale po co, wolała siedzieć i patrzyć w ścianę o__O
Ja już nie bedę opowiadać, co to "cudo" natury robi, bo nawet mi się nie chce, ale fakt. Ja teraz nic nie robię i nie myślę, bo po co. Najbardziej ją to wkurza, że jak przyjedzie drugi brat i chce żebym coś zrobiła, to i owszem, zrobię, a co :D
Cytat:
Ja cyfrówkę mam za ciężko zaoszczędzoną kasę, na lustrzankę też już mam zaoszczędzone, ale moja mama marudzi, że nie z allegro, a to ona ma moją kasę i musiała by się dołożyć jeszcze więc już to widzę ściana
Moja kasa ma dziwne właściwości, szybko znika :O Ja nie potrzebuję lustrzanki, bo robię tylko słit focie :hahaha:
Staram się nie przejmować, ale przez ten głupi pół sen coś mi sie poprzestawiało ściana Bardziej mnie denerwuje to, że mamuśka siedziała i tylko słuchała, ani me ani be, mogła się przecież zgodzić, albo i nie, ale po co, wolała siedzieć i patrzyć w ścianę o__O
Może wie swoje, ale nie chce jej się kłócić :przytul:
Cytat:
To ze stresu! hahaha
No chyba, choć na jedno by wyszło jak bym nic nie rozwiązała, bo i tak kapę dostałam :hahaha:
jeanne napisał:
Moja kasa ma dziwne właściwości, szybko znika :O Ja nie potrzebuję lustrzanki, bo robię tylko słit focie hahaha
Ja lubię fotografię, ale w sumie to się zastanawiam czy na coś innego nie przeznaczyć, bo czekałam już na tą lustrzankę a i tak jej chyba nie zakupię wychodzi :C
Może wie swoje, ale nie chce jej się kłócić przytul
No tak, lepiej dawać niszczyć swojej córce samoocenę, chociaż i tak po niektórych moich zachowaniach powinna wiedzieć, że to jest bardziej niebezpieczne niż normalnie :roll:
A jeśli się zgadza z nią to powinna mi to powiedzieć, może we dwie łatwiej by mi przemówiły do rozumu.
Cytat:
No chyba, choć na jedno by wyszło jak bym nic nie rozwiązała, bo i tak kapę dostałam hahaha
Ja mam coś takie wrażenie, że dostanę z fizyki w środę ;>
Cytat:
Ja lubię fotografię, ale w sumie to się zastanawiam czy na coś innego nie przeznaczyć, bo czekałam już na tą lustrzankę a i tak jej chyba nie zakupię wychodzi :C
No tak, lepiej dawać niszczyć swojej córce samoocenę, chociaż i tak po niektórych moich zachowaniach powinna wiedzieć, że to jest bardziej niebezpieczne niż normalnie Rolling Eyes
:przytul: Nie dawaj sobie niszczyć.
jeanne napisał:
Ja mam coś takie wrażenie, że dostanę z fizyki w środę ;>
Może jednak nie ;*
Cytat:
Kupisz kupisz, tylko poczekaj jeszcze trochę ;*
Mam już dość czekania, ostatnio wiecznie na coś czekam :hahaha:
Zaczęłam czytać archiwum na gg, szczyt głupoty :sciana:
Za późno ;) I tak mam tyle dobrze, że mam na tyle niewyparzoną mordkę, żeby cokolwiek się odezwać, a nie gonić za ich ideałem dobrego dziecka. Przyzwyczaiłam się, że dla nich nie jestem wartościowa ;)
Cytat:
Mam już dość czekania, ostatnio wiecznie na coś czekam hahaha
Zaczęłam czytać archiwum na gg, szczyt głupoty ściana
Nawet nie wiesz jak rozumiem :przytul:
EJ nie czytaj! Bo mi smutno będzie :C
A w tym czasie idę sobie zafarbować włosy, bo moje odrosty straszą na kilometr :O