|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 233, 234, 235 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Trzeba było pójśc ze mną do psychiatryka, byłby fun Twisted Evil |
By dwie tam? Toż to by była apokalipsa :twisted:
Trochę daleko miałam...
jeanne napisał: | Mój najdroższy kot mnie właśnie ugryzł w wargę. Jakież to seksowne.Teraz mnie gryzie po policzku przytrzymujac mnie łapą.
Przecudowny. |
Może Ci jeszcze malinkę zrobi :hahaha:
|
|
Sob 0:05, 31 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
By dwie tam? Toż to by była apokalipsa Twisted Evil
Trochę daleko miałam... |
Wiesz jak by było cudownie? Ja oferowałam tam koleżance, że jak ją wezwie znowu ten psychiatra wariat to ma powiedzieć, że chce żebym była przy tym obecna :twisted:
Może Ci jeszcze malinkę zrobi Smile |
Na szczczęście zasnęła -,-
|
|
Sob 0:09, 31 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Wiesz jak by było cudownie? Ja oferowałam tam koleżance, że jak ją wezwie znowu ten psychiatra wariat to ma powiedzieć, że chce żebym była przy tym obecna Twisted Evil |
No na pewno :)
Aś postrach psychiatrów :hahaha:
Cytat: | Na szczczęście zasnęła -,- |
Zmęczyło ją gryzie. Mnie kociaki raczej drapały niż gryzły :)
|
|
Sob 0:13, 31 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aś postrach psychiatrów hahaha |
No wiesz, jak każda wychodzi od niego z gabinetu z płaczem i boi się go potem spotkać na korytarzu, to ja, która wyszła z gabinetu ze śmiechem, mówiąc mu, że ta sprawa zostanie moją słodką tajemnicą, zrobiłam furorę wśród pacjentów :]
Zmęczyło ją gryzie. Mnie kociaki raczej drapały niż gryzły Smile |
Może kiedyś uda mi się nagrać, jak skacze na moją ręke i ją gryzie. Jak jakiś wąż ;/
|
|
Sob 0:19, 31 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | No wiesz, jak każda wychodzi od niego z gabinetu z płaczem i boi się go potem spotkać na korytarzu, to ja, która wyszła z gabinetu ze śmiechem, mówiąc mu, że ta sprawa zostanie moją słodką tajemnicą, zrobiłam furorę wśród pacjentów krzywy |
Musiał Cię za to polubić no i widzisz podważyłaś jego wielki autorytet w ten sposób! Miałaś również wylecieć z płaczem a tu taka niespodzianka :]
jeanne napisał: | Może kiedyś uda mi się nagrać, jak skacze na moją ręke i ją gryzie. Jak jakiś wąż ;/ |
O rany, nie potrafię sobie tego wyobrazić O.o
|
|
Sob 0:33, 31 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Musiał Cię za to polubić no i widzisz podważyłaś jego wielki autorytet w ten sposób! Miałaś również wylecieć z płaczem a tu taka niespodzianka krzywy
|
Pewno powinnam się popłakać, jak mi powiedział, że jestem naiwną idiotką. A nie, może po tym, jak się pytał, czemu jestem taka napindolona? Chociaż i tak w czołówce znajduje się tekst do mojej matki, że ma poczekac te 4 miesiące i pozwolić mi robić, co chce - czyli sie zabić.
O rany, nie potrafię sobie tego wyobrazić O.o |
Staje w jakiejś odległości od reki na dwoch łapach i całym ciałem się rzuca wbijając zęby w rękę -,-
|
|
Sob 0:44, 31 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw masz jakieś doświadczenie z Wintecami, albo innymi siodłami syntetycznymi? Byłam zmuszona zakupić na Jacentego i ni jak nie mogę się w tym siodle usadowić... x lat jeżdżenia w skórze robi swoje :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 0:45, 31 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Pewno powinnam się popłakać, jak mi powiedział, że jestem naiwną idiotką. A nie, może po tym, jak się pytał, czemu jestem taka napindolona? Chociaż i tak w czołówce znajduje się tekst do mojej matki, że ma poczekac te 4 miesiące i pozwolić mi robić, co chce - czyli sie zabić. |
Ja bym mu powiedziała, że jest naiwnym, napindolonym( cokolwiek to znaczy) idiotą...
jeanne napisał: | Staje w jakiejś odległości od reki na dwoch łapach i całym ciałem się rzuca wbijając zęby w rękę -,- |
Wampirek jak nic -.-
|
|
Sob 1:18, 31 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | czy rozmawianie z tym, kogo się lubi, a unikanie tego, kogo nie, jest wg was nienormalne?!Bo mi napisali, że wykazywałam zainteresowanie wybranymi -,- |
nie... to jest normalne... każdy chyba tak ma...
taa~~ a bo oni zawsze każdego uwielbiali i kochali i w ogóle... nie da się tak... ludzie przyjaźnią się z wybranymi z tymi z którymi się dobrze dogadują itp
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 13:06, 31 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja bym mu powiedziała, że jest naiwnym, napindolonym( cokolwiek to znaczy) idiotą... |
Psycholog mi powiedziała, że nie jestem taka prymitywna, żeby powiedzieć im "spierdalaj", tylko po nich jeżdże w inteligentny sposób. Np. z tym światełkiem w tunelu, czy przy tym, jak mówił o tym, jak się urodziłam, to stwierdziłam, że go nie było, więc nie ma pewności, może tylko przypuszczać.
Wampirek jak nic -.- |
Wczoraj mi mył ucho -,-
taa~~ a bo oni zawsze każdego uwielbiali i kochali i w ogóle... nie da się tak... ludzie przyjaźnią się z wybranymi z tymi z którymi się dobrze dogadują itp |
Więc jak widać wszyscy jesteście tak samo,jak ja dziwni.
|
|
Sob 13:28, 31 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
przecież ty nie jesteś dziwna... to oni mają dziwne podejście... tak sie zastanawiam czy albo mineli sie z wiekiem i powinni byc hipisami... albo coś palą... skoro uważają że każdy z każdym powinien sie przyjaźnić...
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 13:38, 31 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | to oni mają dziwne podejście... tak sie zastanawiam czy albo mineli sie z wiekiem i powinni byc hipisami... albo coś palą... skoro uważają że każdy z każdym powinien sie przyjaźnić... |
Miałyśmy aferę z dziewczyną z naszego pokoju. Jakaś znajoma ordynatorki, albo dała w łapę. Ogólnie dziewczyna jakby wyjęta spod regulaminu. Miała kolczyki, pasek do spodni, naszyjnik, perfumy, wszystko -,- A jak powiedziała jeszcze mojej Gosi z problemami odżywiania, że wygląda, jak kobieta w ciąży, to sory -,- Ordynatorka się na nas drze, pielegniarki się na nas drą, w ogóle chcieli każdą z nas dać do innego pokoju za karę, że nie rozmawiamy z tą dziewczyną. Trudno rozmawiać z osobą, która kabluje na nas i kłamie, prawda? 8) To im powiedziałam wprost, że nie muszę każdego lubić i nie każdy musi lubić mnie i że to jest normalne, że skoro nie mam z nią o czym rozmawiać, to jak mam z nią rozmawiać? O śniadaniu? I że skoro tego wymagają, to dobrze, będę z nią rozmawiać o śniadaniu, ale żeby nie myślały, że nikt się nie skapnie, jakie to sztywne.
No i wtedy im brakło argumentów.
Tak jestem okropna i podważałam ich autorytet.
|
|
Sob 13:51, 31 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Trudno rozmawiać z osobą, która kabluje na nas i kłamie, prawda? |
takie osoby to sie unika jak ognia...
jeanne napisał: | Ordynatorka się na nas drze, pielegniarki się na nas drą, w ogóle chcieli każdą z nas dać do innego pokoju za karę, że nie rozmawiamy z tą dziewczyną. T |
to głupie... nie musisz gadać ze wszystkimi przeciez...
był tam ktoś normalny z psycholi?
jeanne napisał: | No i wtedy im brakło argumentów.
Tak jestem okropna i podważałam ich autorytet. |
nie zrobiłaś niczego czego bym ja nie zrobił to raz a po drugie nie zrobiłaś niczego żeby podważyć ich akutorytet bo nawet jak jakiś mieli na poczatku to zrobili wszystko by samemu sobie ten autorytet spieprzyć... na całej linii...
ja nadal się dziwie jak takie osoby dostają pozwolenie na wykonywanie roboty którą "wykonują" albo im się tak zdaje... w służbie zdrowia i w psychiatrykach (i pewnie wiele innych 'urzedów' też) wymaga albo gruntownej rowitalizacji (wypieprzyć wszystkich i zatrudnić osoby kompetentne) albo w ogóle zamknięcia bo to to Hipokryzja taka że chyba nikt więcej aż takiej Hipokryzji nie ma...
poza tym.. "różnica miedzy mną a wariatami jest taka że mi nie postawili diagnozy"
a i Jeanne wariatką nie jesteś o!
|
|
Wysłany:
Sob 13:59, 31 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja tu tylko na chwilkę, ale jak widzę temat psychologów...trza się wtrącić :)
Daleka jestem od brania jakichkolwiek opinii psychologów do siebie. Według ich opinii każdego człowieka powinno się sklasyfikować jako aspołecznego albo w inny sposób odbiegającego od normy :roll: No ale czego tu wymagać, skoro dla większości z nich po kilku latach studiów, które wypaczają zamiast uczyć wgłębiać się w psychikę człowieka, normą jest podręcznik a nie naturalne zachowanie 99% społeczeństwa :roll:
Najgorzej wychowane dzieci to dzieci pedagogów i psychologów, jak często uczy doświadczenie. To pytam się, gdzie są te ich niezawodne teorie? :]
Dodano 2 minut temu:
Poza tym psycholog to taki terapeuta od pały...napindolony może :mrgreen: Ani to lekarz, ani nic w tym guście :]
|
|
Wysłany:
Sob 14:07, 31 Gru 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Najgorzej wychowane dzieci to dzieci pedagogów i psychologów, jak często uczy doświadczenie |
i socjologów... podobno
alhambra napisał: | To pytam się, gdzie są te ich niezawodne teorie? |
spuszczone z wodą w toalecie?
alhambra napisał: | Poza tym psycholog to taki terapeuta od pały...napindolony może Ani to lekarz, ani nic w tym guście |
ta a uważa się za Boga albo Alfę i Omegę
|
|
Wysłany:
Sob 14:13, 31 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 233, 234, 235 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 234 z 552 |
|