Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 281, 282, 283 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra napisał:
Ja się ostatnio nie wysypiam, ale przyjemnie, więc nie przeszkadza mi to Smile Robię to z pełną premedytacją Smile

Przyjemnie niewysypianie się hmm :D

alhambra napisał:
Ja się boję oglądać informacje w TV Shocked Tatusiek mnie ostrzegał i miał rację Neutral Najgorsze, że zaglądam do neta, żeby zobaczyć, co słychać w świecie, przez co mimowolnie czytam komentarze polskiej "inteligencji"...po prostu żal...

I słusznie Cię ostrzegał ;) Ja nie zamierzam się do nich zbliżać już.
W necie informację jeszcze da się przeżyć, choć masz rację niektóre komentarze to delikatnie mówiąc żenada.

PostWysłany: Pon 20:10, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
choć masz rację niektóre komentarze to delikatnie mówiąc żenada.

Tylko niektóre da się czytać :wink:

PostWysłany: Pon 20:11, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Tylko niektóre da się czytać Wink

Najlepiej ich chyba unikać i pozostać przy samych informacjach co by się nie denerwować :D Choć czasem i sam tekst bez komentarzy może wystarczająco wyprowadzić z równowagi.

PostWysłany: Pon 20:14, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Choć czasem i sam tekst bez komentarzy może wystarczająco wyprowadzić z równowagi.

Trafna uwaga, biorąc pod uwagę, że piszącym niektóre informacje w necie też przydałoby się czasem "lekkie doinformowanie", bo często jak tekst czyta laik, to i tak tego nie zrozumie :roll:

PostWysłany: Pon 20:17, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
że piszącym niektóre informacje w necie też przydałoby się czasem "lekkie doinformowanie", bo często jak tekst czyta laik, to i tak tego nie zrozumie Rolling Eyes

No tak.

PostWysłany: Pon 20:22, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista, w końcu nie ma to, jak wprowadzić czytelnika w błąd, byle tylko wywołać dyskusję, która skądinąd do niczego nie prowadzi i toczy się na "trochę inny" temat :wink:

PostWysłany: Pon 20:24, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
pantera mglista, w końcu nie ma to, jak wprowadzić czytelnika w błąd, byle tylko wywołać dyskusję, która skądinąd do niczego nie prowadzi i toczy się na "trochę inny" temat Wink

Akurat niektórym internautom nawet wprowadzenie w błąd nie jest potrzebne. Niektórzy pod tematem x potrafią bez jakiejkolwiek logiki rozpętać dyskusję na zupełnie inny temat ;)

PostWysłany: Pon 20:32, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista, a to też lubię :P A najbardziej wyzywanie się bez zdania racji wzajemnie od idiotów :D
Lubię to też na forach niektórych, np.:
-Jak mogę zrobić to czy to?
-Na stronie x masz odpowiedź, czytać nie umiesz?
-Nie zaśmiecaj tematu.
-Po co chcesz robić ...? To ....
-Co za debile...
-Dzięki, nadal się nic nie dowiedziałem :)

PostWysłany: Pon 20:37, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
pantera mglista, a to też lubię Razz A najbardziej wyzywanie się bez zdania racji wzajemnie od idiotów Very Happy
Lubię to też na forach niektórych, np.:
-Jak mogę zrobić to czy to?
-Na stronie x masz odpowiedź, czytać nie umiesz?
-Nie zaśmiecaj tematu.
-Po co chcesz robić ...? To ....
-Co za debile...
-Dzięki, nadal się nic nie dowiedziałem Smile

O to już w ogóle jest genialne :mrgreen:

PostWysłany: Pon 20:43, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista, czasem zdarza mi się zajrzeć na tego typu forum w poszukiwaniu odpowiedzi na jakieś pytania dotyczące oprogramowania, itp., bo jestem analfabetą informatycznym, a nie zawsze kolega - informatyk jest pod telefonem. Wchodzę, żeby się czegoś dowiedzieć, a tu co? Zanim się dokopię do jakiegoś sensownego zdania poza wyzwiskami i ustalania, kto jest gorszym kretynem, wychodzę z forum i szukam bardziej fachowej strony.
Ktoś mi wyjaśni, po co tacy ludzie w ogóle wchodzą na takie forum? Widać, że nie ma taki typ pojęcia, bo merytorycznie nie ma ani jednego zdania, ale za to pół strony uświadamiania kogoś, że powinien się wysilić i gdzieś tam zajrzeć. Jak jest mądrala i wie, to niech napisze krótko i na temat. Zaoszczędzi komuś szukania, innym nerwów i przy okazji nie zaśmieci forum :)

PostWysłany: Pon 20:48, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
pantera mglista, czasem zdarza mi się zajrzeć na tego typu forum w poszukiwaniu odpowiedzi na jakieś pytania dotyczące oprogramowania, itp., bo jestem analfabetą informatycznym, a nie zawsze kolega - informatyk jest pod telefonem. Wchodzę, żeby się czegoś dowiedzieć, a tu co? Zanim się dokopię do jakiegoś sensownego zdania poza wyzwiskami i ustalania, kto jest gorszym kretynem, wychodzę z forum i szukam bardziej fachowej strony.
Ktoś mi wyjaśni, po co tacy ludzie w ogóle wchodzą na takie forum? Widać, że nie ma taki typ pojęcia, bo merytorycznie nie ma ani jednego zdania, ale za to pół strony uświadamiania kogoś, że powinien się wysilić i gdzieś tam zajrzeć. Jak jest mądrala i wie, to niech napisze krótko i na temat. Zaoszczędzi komuś szukania, innym nerwów i przy okazji nie zaśmieci forum Smile

Muszą się przecież jakoś wyżyć i pokazać jacy to oni nie są. O ile potrafię jeszcze zrozumieć, że np. setny post w stylu co to romantyzm może denerwować w końcu ta osoba mogła wcześniej poszukać a potem dopiero się zwrócić z pytaniem. Ale jeśli ktoś się pojawia z konkretnym problemem a to forum służy właśnie m.in. do takich pytań a zamiast pomocy znajduję listę słownych przepychanek i wyzwisk :roll:

PostWysłany: Pon 20:55, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Muszą się przecież jakoś wyżyć i pokazać jacy to oni nie są. O ile potrafię jeszcze zrozumieć, że np. setny post w stylu co to romantyzm może denerwować w końcu ta osoba mogła wcześniej poszukać a potem dopiero się zwrócić z pytaniem. Ale jeśli ktoś się pojawia z konkretnym problemem a to forum służy właśnie m.in. do takich pytań a zamiast pomocy znajduję listę słownych przepychanek i wyzwisk Rolling Eyes

Dokładnie. Ja też, kiedy już wejdę na forum w poszukiwaniu, to przeglądam pobieżnie tematy, żeby nie zadawać milionowy raz tego samego pytania, ale z drugiej strony rozumiem też, że ktoś łatwo może przeoczyć jakiś temat, bo na forach często panuje "śmietnik", w którym ciężko coś znaleźć, nie czytając go od A do Z.
Poza tym, jeśli komuś szkoda czasu na udzielenie wyczerpującej odpowiedzi w kilku zdaniach, a nie szkoda na wypisywanie takich dyrdymałów i udowadnianie komuś, jaki jest nieporadny i głupi, to coś z tym kimś nie tak :? Po prostu kocham, jak zakompleksione półgłówki leczą swoje kompleksy, ośmieszając innych :roll:

PostWysłany: Pon 21:00, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Hej, kochani ;*

Cytat:
Irene ma lepsze wymiary. No i Sherlock nie błyszczy w słońcu!
:hahaha: Ten post spowodował, że prawie się udławiłam białym serkiem, i stwierdziłam, że naprawdę Was kocham, forumowiczów :serducho:

Cytat:
32-24-34
Dzisiaj nad tym dyskutowałyśmy z nimfką w szkole :]

Shee i Nem, macie piękne bannerki :buja w oblokach:

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pon 21:08, 23 Sty 2012
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

alhambra napisał:
Po prostu kocham, jak zakompleksione półgłówki leczą swoje kompleksy, ośmieszając innych Rolling Eyes

Trzeba to jakoś przełknąć choć denerwujące to jest.
A niech się półgłówki nawzajem obrzucają wyzwiskami skoro tak lubią :roll:

Cytat:
Hej, kochani ;*

Hej Sevir ;*

PostWysłany: Pon 21:11, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
A niech się półgłówki nawzajem obrzucają wyzwiskami skoro tak lubią Rolling Eyes

No tak, w końcu nie ma to jak relaks przed komputerem :D
Sevir, hej ;)

PostWysłany: Pon 21:12, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 281, 282, 283 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 282 z 552

Skocz do: