|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Akurat ta koleżanka to jest zaufana i nie koloryzuje, więc tym bardziej się przeraziłam. Ale z drugiej strony tak było tylko w jej szkole, więc chyba serio trafili na jakąś brzytwę. Racja, wszyscy mówią, że to tylko formalność, ale i tak stres jest, a to że się zająknę, albo że dadzą trudne pytania... no cóż, każdy musi przez to przejść, a mnie czeka to za 9 dni, więc na razie jest luz, zobaczymy jak będzie za kilka dni xD Cieszę się, że pisemne już za mną, teraz tylko odbębnić ustne i wakacje : )))
Wszyscy już chyba poszli, więc też się zbieram, trzymajcie się :)
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Wto 22:33, 15 Maj 2012 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
O rany znowu mnie wieki nie było :roll: Przez ostatnie 3 tygodnie nie robiłam nic poza płodzeniem projektów, makiet i popiersia z gipsu na rzeźbę, tym cudownym sposobem ostatecznie rozprawiłam się z przedmiotem jakim jest rzeźba i nigdy więcej się w gipsie bebrać nie zamierzam :D
Jak tam samopoczucie maturzyści? ;)
|
|
Wysłany:
Czw 15:55, 17 Maj 2012 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć wszystkim!
Również i ja witam po dłuższej przerwie. W ramach spełniania marzeń, przymierzam się do zakupu perkusji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie uparcie ćwiczę z metronomem na poduszkach :P
lesio, Chasper, już wszystkie egzaminy za Wami?
|
|
Czw 19:14, 17 Maj 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Jak tam samopoczucie maturzyści? |
Podstawy elegancko, rozszerzone średnio :D
Salamandra napisał: | lesio, Chasper, już wszystkie egzaminy za Wami? |
Od wczoraj jestem już po wszystkim, niby wakacje ale jakoś na razie to nie ma co robić :D
|
|
Czw 20:49, 17 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Arroch i Sal, jak miło znów was widzieć :)
Arroch napisał: | Przez ostatnie 3 tygodnie nie robiłam nic poza płodzeniem projektów, makiet i popiersia z gipsu na rzeźbę, tym cudownym sposobem ostatecznie rozprawiłam się z przedmiotem jakim jest rzeźba i nigdy więcej się w gipsie bebrać nie zamierzam |
jaaaaak to nie lubisz sobie brudzić rączek ;> ale niee, rozumiem, rzeźba wydaje się być dość nieprzyjemnym przedmiotem ;p
Salamandra napisał: | W ramach spełniania marzeń, przymierzam się do zakupu perkusji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie uparcie ćwiczę z metronomem na poduszkach |
ojaaaa zazdroszczę! Też zawsze chciałam umieć grać na perkusji, ale teraz to już chyba trochę za późno... może pozostanę przy gitarze, na której też zresztą ledwo znam pare akordów :D może w końcu się zmobilizuje, żeby nauczyć sie czegoś wiecej :D
lesio napisał: | Podstawy elegancko, rozszerzone średnio |
DOKŁADNIE TAK :D No ale poczekajmy na wyniki do końca czerwca, może nie będzie tak tragicznie, pamiętam jak po gimnazjalnym teście rozpaczałam, że będę mieć ~20pkt z matmy a okazało się połowe więcej :D liczę, że historia zatoczy koło xD
Ja czekam na przyszły tydzień na 2 ustne, w środe angielski a w piątek polski. dziś się trochę uczyłam prezentacji, powinnam umieć 3/5 utworów i wstęp, ale wiadomo jak bywa w praktyce, ile zapamiętałam to sie okaże na dniach... a anglika kompletnie olałam co jest złe, bo często jak się zamotam zapominam najprostszych słów typu "jedzenie" albo "wczoraj"... a nie sądze bym na egzaminie była w szczytowej formie no ale zobaczymy xP
|
|
Wysłany:
Pią 20:53, 18 Maj 2012 |
|
Chasper
Onkolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór :P
Wpadłam tylko się przywitać i zakomunikować, że 2h temu zaczął się mój urlop :D Czeka mnie teraz 2 tygodnie laby i niemyślenia o pracy :D
Jutro lecę do UK, więc pewnie nie zajrzę tu przez najbliższe 10 dni :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 22:05, 18 Maj 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper, wydaje się być, ale to tragedia jest, robimy jakieś masy z nie wiadomo czego, nie wiadomo po co, a stworzyć twarz z gipsu to masaka... A co to ustnych, nie ma spiny, ja poszłam nieprzygotowana kompletnie i 20 pkt :)
lesio, będzie dobrze :D
4 dni lenistwa to zdecydowanie za mało, 4 dni w domu to zdecydowanie za dużo...
|
|
Wysłany:
Nie 8:35, 20 Maj 2012 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | robimy jakieś masy z nie wiadomo czego, nie wiadomo po co, a stworzyć twarz z gipsu to masaka |
wierzę, jak sobie przypomne własne twory z masy solnej czy czegoś to nie było to zbyt piękne :D
Już mam dość czekania na te ustne po prostu. chciałabym mieć to za sobą, bo z każdym dniem nachodzi mnie nowa schiza. ale pójdę, powiem, zapomne i będzie z głowy xD
Arroch napisał: | 4 dni lenistwa to zdecydowanie za mało, 4 dni w domu to zdecydowanie za dużo |
a to jest święta prawda, z jednej strony jak sobie pomyślę o 4 miesiącach wakacji to wiadomo fajowo, ale z drugiej... ja przecież się zanudze na śmierć XDD to bez sensu, najpierw narzekamy jacy to jesteśmy zapracowani a jak nam dają duuużo wolnego to się nudzimy :P
|
|
Wysłany:
Nie 14:47, 20 Maj 2012 |
|
Chasper
Onkolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello ewribadi, wpadłam zobaczyć, co tu na starych śmieciach słychać pomiędzy robieniem jednego zadania z fizyki, a drugiego, a tu widzę same stare nicki *,*
Cytat: | to bez sensu, najpierw narzekamy jacy to jesteśmy zapracowani a jak nam dają duuużo wolnego to się nudzimy Razz |
Ja się boję jak przeżyję wakacje, bo tak jak wczoraj zrobiłam 70 zadań z fizyki, tak dzisiaj mam tylko nauczyć się mapy polski, biologii i chemii i parę tam z matmy zadań zrobić i mi się nudzi!
|
|
Nie 18:27, 20 Maj 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alhambra miłego urlopu życzę, obyś dobrze wypoczęła czy co tam się robi na urlopach :)
Arroch napisał: | lesio, będzie dobrze |
Musi być, ja zawsze spadam na cztery łapki. A na mój kierunek to wszędzie nie ma zbyt wysokich progów więc o swoją przyszłość się nie martwię :)
Joł, joł, joł Jeanne :)
Szczerze podziwiam. Z trudem pod koniec nauki w LO udało mi się zmobilizować do robienia większej liczby zadań. Ale całkowicie olewałem wszystko inne więc na dłuższą metę jakoś bym tego nie pociągnął. Chciałbym mieć tyle zapału :P
|
|
Pon 20:19, 21 Maj 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Szczerze podziwiam. Z trudem pod koniec nauki w LO udało mi się zmobilizować do robienia większej liczby zadań. Ale całkowicie olewałem wszystko inne więc na dłuższą metę jakoś bym tego nie pociągnął. Chciałbym mieć tyle zapału Razz |
To nie zapał, to wyrzuty sumienia :D od 3 dni siedzę w domu, ominęły mnie 3 fizyki, 3 biologie i 2 chemie, a motywacji do jutrzejszego pójścia dalej nie mam. A ominie mnie test z biologii i 2 godziny fizyki, więc powinnam mieć :D
Oglądał ktoś już Housa? 8)
|
|
Wto 11:17, 22 Maj 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | jeanne napisał: | Oglądał ktoś już Housa? |
Nie mogę się zmobilizować, żeby zobaczyć jeszcze wcześniejsze odcinki, co dopiero finał... |
Jestem strasznym dzieckiem fejsbuka, miałam odruch szukania przycisku "Lubię to"... podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :)
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Wto 23:37, 22 Maj 2012 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Oglądał ktoś już Housa? |
Wstyd się przyznać,ale tak....Jednak takiego chłamu,to ja dawno nie widziałam,nawet finał poprzedniego sezonu Bones i sławetne słowa jestem w ciąży,ty jesteś ojcem, jest przy tym odcinku świetny.
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 1:22, 23 Maj 2012 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Jednak takiego chłamu,to ja dawno nie widziałam,nawet finał poprzedniego sezonu Bones i sławetne słowa jestem w ciąży,ty jesteś ojcem, jest przy tym odcinku świetny. |
Toś mnie zagięła maj dir... ja między jaraniem się GoT w tv a ponownym czytaniem książek nie mam czasu na nic innego :oops:
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sro 1:27, 23 Maj 2012 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 348 z 552 |
|