Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Akurat ta koleżanka to jest zaufana i nie koloryzuje, więc tym bardziej się przeraziłam. Ale z drugiej strony tak było tylko w jej szkole, więc chyba serio trafili na jakąś brzytwę. Racja, wszyscy mówią, że to tylko formalność, ale i tak stres jest, a to że się zająknę, albo że dadzą trudne pytania... no cóż, każdy musi przez to przejść, a mnie czeka to za 9 dni, więc na razie jest luz, zobaczymy jak będzie za kilka dni xD Cieszę się, że pisemne już za mną, teraz tylko odbębnić ustne i wakacje : )))

Wszyscy już chyba poszli, więc też się zbieram, trzymajcie się :)

PostWysłany: Wto 22:33, 15 Maj 2012
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

O rany znowu mnie wieki nie było :roll: Przez ostatnie 3 tygodnie nie robiłam nic poza płodzeniem projektów, makiet i popiersia z gipsu na rzeźbę, tym cudownym sposobem ostatecznie rozprawiłam się z przedmiotem jakim jest rzeźba i nigdy więcej się w gipsie bebrać nie zamierzam :D
Jak tam samopoczucie maturzyści? ;)

PostWysłany: Czw 15:55, 17 Maj 2012
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Cześć wszystkim!
Również i ja witam po dłuższej przerwie. W ramach spełniania marzeń, przymierzam się do zakupu perkusji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie uparcie ćwiczę z metronomem na poduszkach :P

lesio, Chasper, już wszystkie egzaminy za Wami?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 19:14, 17 Maj 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Arroch napisał:
Jak tam samopoczucie maturzyści?

Podstawy elegancko, rozszerzone średnio :D

Salamandra napisał:
lesio, Chasper, już wszystkie egzaminy za Wami?

Od wczoraj jestem już po wszystkim, niby wakacje ale jakoś na razie to nie ma co robić :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 20:49, 17 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cześć Arroch i Sal, jak miło znów was widzieć :)

Arroch napisał:
Przez ostatnie 3 tygodnie nie robiłam nic poza płodzeniem projektów, makiet i popiersia z gipsu na rzeźbę, tym cudownym sposobem ostatecznie rozprawiłam się z przedmiotem jakim jest rzeźba i nigdy więcej się w gipsie bebrać nie zamierzam

jaaaaak to nie lubisz sobie brudzić rączek ;> ale niee, rozumiem, rzeźba wydaje się być dość nieprzyjemnym przedmiotem ;p

Salamandra napisał:
W ramach spełniania marzeń, przymierzam się do zakupu perkusji, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie uparcie ćwiczę z metronomem na poduszkach

ojaaaa zazdroszczę! Też zawsze chciałam umieć grać na perkusji, ale teraz to już chyba trochę za późno... może pozostanę przy gitarze, na której też zresztą ledwo znam pare akordów :D może w końcu się zmobilizuje, żeby nauczyć sie czegoś wiecej :D

lesio napisał:
Podstawy elegancko, rozszerzone średnio

DOKŁADNIE TAK :D No ale poczekajmy na wyniki do końca czerwca, może nie będzie tak tragicznie, pamiętam jak po gimnazjalnym teście rozpaczałam, że będę mieć ~20pkt z matmy a okazało się połowe więcej :D liczę, że historia zatoczy koło xD

Ja czekam na przyszły tydzień na 2 ustne, w środe angielski a w piątek polski. dziś się trochę uczyłam prezentacji, powinnam umieć 3/5 utworów i wstęp, ale wiadomo jak bywa w praktyce, ile zapamiętałam to sie okaże na dniach... a anglika kompletnie olałam co jest złe, bo często jak się zamotam zapominam najprostszych słów typu "jedzenie" albo "wczoraj"... a nie sądze bym na egzaminie była w szczytowej formie no ale zobaczymy xP

PostWysłany: Pią 20:53, 18 Maj 2012
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Dobry wieczór :P
Wpadłam tylko się przywitać i zakomunikować, że 2h temu zaczął się mój urlop :D Czeka mnie teraz 2 tygodnie laby i niemyślenia o pracy :D
Jutro lecę do UK, więc pewnie nie zajrzę tu przez najbliższe 10 dni :wink:

PostWysłany: Pią 22:05, 18 Maj 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Chasper, wydaje się być, ale to tragedia jest, robimy jakieś masy z nie wiadomo czego, nie wiadomo po co, a stworzyć twarz z gipsu to masaka... A co to ustnych, nie ma spiny, ja poszłam nieprzygotowana kompletnie i 20 pkt :)

lesio, będzie dobrze :D

4 dni lenistwa to zdecydowanie za mało, 4 dni w domu to zdecydowanie za dużo...

PostWysłany: Nie 8:35, 20 Maj 2012
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Arroch napisał:
robimy jakieś masy z nie wiadomo czego, nie wiadomo po co, a stworzyć twarz z gipsu to masaka

wierzę, jak sobie przypomne własne twory z masy solnej czy czegoś to nie było to zbyt piękne :D

Już mam dość czekania na te ustne po prostu. chciałabym mieć to za sobą, bo z każdym dniem nachodzi mnie nowa schiza. ale pójdę, powiem, zapomne i będzie z głowy xD

Arroch napisał:
4 dni lenistwa to zdecydowanie za mało, 4 dni w domu to zdecydowanie za dużo

a to jest święta prawda, z jednej strony jak sobie pomyślę o 4 miesiącach wakacji to wiadomo fajowo, ale z drugiej... ja przecież się zanudze na śmierć XDD to bez sensu, najpierw narzekamy jacy to jesteśmy zapracowani a jak nam dają duuużo wolnego to się nudzimy :P

PostWysłany: Nie 14:47, 20 Maj 2012
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Hello ewribadi, wpadłam zobaczyć, co tu na starych śmieciach słychać pomiędzy robieniem jednego zadania z fizyki, a drugiego, a tu widzę same stare nicki *,*

Cytat:
to bez sensu, najpierw narzekamy jacy to jesteśmy zapracowani a jak nam dają duuużo wolnego to się nudzimy Razz

Ja się boję jak przeżyję wakacje, bo tak jak wczoraj zrobiłam 70 zadań z fizyki, tak dzisiaj mam tylko nauczyć się mapy polski, biologii i chemii i parę tam z matmy zadań zrobić i mi się nudzi!

PostWysłany: Nie 18:27, 20 Maj 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Alhambra miłego urlopu życzę, obyś dobrze wypoczęła czy co tam się robi na urlopach :)

Arroch napisał:
lesio, będzie dobrze

Musi być, ja zawsze spadam na cztery łapki. A na mój kierunek to wszędzie nie ma zbyt wysokich progów więc o swoją przyszłość się nie martwię :)

Joł, joł, joł Jeanne :)

Szczerze podziwiam. Z trudem pod koniec nauki w LO udało mi się zmobilizować do robienia większej liczby zadań. Ale całkowicie olewałem wszystko inne więc na dłuższą metę jakoś bym tego nie pociągnął. Chciałbym mieć tyle zapału :P

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pon 20:19, 21 Maj 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:

Szczerze podziwiam. Z trudem pod koniec nauki w LO udało mi się zmobilizować do robienia większej liczby zadań. Ale całkowicie olewałem wszystko inne więc na dłuższą metę jakoś bym tego nie pociągnął. Chciałbym mieć tyle zapału Razz

To nie zapał, to wyrzuty sumienia :D od 3 dni siedzę w domu, ominęły mnie 3 fizyki, 3 biologie i 2 chemie, a motywacji do jutrzejszego pójścia dalej nie mam. A ominie mnie test z biologii i 2 godziny fizyki, więc powinnam mieć :D

Oglądał ktoś już Housa? 8)

PostWysłany: Wto 11:17, 22 Maj 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Oglądał ktoś już Housa?

Nie mogę się zmobilizować, żeby zobaczyć jeszcze wcześniejsze odcinki, co dopiero finał...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 21:05, 22 Maj 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
jeanne napisał:
Oglądał ktoś już Housa?

Nie mogę się zmobilizować, żeby zobaczyć jeszcze wcześniejsze odcinki, co dopiero finał...

Jestem strasznym dzieckiem fejsbuka, miałam odruch szukania przycisku "Lubię to"... podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :)

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Wto 23:37, 22 Maj 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

jeanne napisał:
Oglądał ktoś już Housa?

Wstyd się przyznać,ale tak....Jednak takiego chłamu,to ja dawno nie widziałam,nawet finał poprzedniego sezonu Bones i sławetne słowa jestem w ciąży,ty jesteś ojcem, jest przy tym odcinku świetny.

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Sro 1:22, 23 Maj 2012
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Jednak takiego chłamu,to ja dawno nie widziałam,nawet finał poprzedniego sezonu Bones i sławetne słowa jestem w ciąży,ty jesteś ojcem, jest przy tym odcinku świetny.

Toś mnie zagięła maj dir... ja między jaraniem się GoT w tv a ponownym czytaniem książek nie mam czasu na nic innego :oops:

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Sro 1:27, 23 Maj 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 348 z 552

Skocz do: