|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | ja na historii śpię albo się uczę innych przedmiotów, a co! |
Nie umiem spać na lekcjach. Co do uczenia się to tak szczególnie chemii czy fizyki.
jeanne napisał: | Też bym marudziła. |
Znaczy nie jestem jedyna. Ludzie jak słyszą, że nie chcę jakoś wakacji robią wielkie oczy.
Cytat: | Spokój ducha? Nie wiem, może udałoby ci się ruszyć z tym dalej? |
Po drastycznie terapii zawartej w słowie "nie" jakoś nie widzę mojego spokoju ducha wręcz przeciwnie :hahaha:
Dodano 14 minut temu:
Przed chwilą przeczytałam co napisałam i jak to zakręciłam. Chodziło mi o to, że będę chodzić co najwyżej nie przyjdę na francuski O.o
|
|
Wto 22:48, 05 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Nie umiem spać na lekcjach. Co do uczenia się to tak szczególnie chemii czy fizyki. |
Też nie umiem, chyba że przesadzę wieczorem z lekami, to potem ścina mnie tak bardzo, że nawet na wykładzie z fizyki zasnęłam.
Znaczy nie jestem jedyna. Ludzie jak słyszą, że nie chcę jakoś wakacji robią wielkie oczy. |
Ja się boję. z jednej strony powinnam wziąć i ogarnąć to wszystko co robiłam przez te 2 lata do matury, bo potem nie wiadomo jak to będzie.
Po drastycznie terapii zawartej w słowie "nie" jakoś nie widzę mojego spokoju ducha wręcz przeciwnie hahaha |
Czasami to nie jest bardziej... trzeźwiące i pozwalające ruszyć dalej niż "może" czy niewiedza.
|
|
Wto 23:01, 05 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach 8)
|
|
Wysłany:
Sro 19:02, 06 Cze 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Też nie umiem, chyba że przesadzę wieczorem z lekami, to potem ścina mnie tak bardzo, że nawet na wykładzie z fizyki zasnęłam. |
Moja mama przychodzi i zaczyna krzyczeć czemu nie otworzyłam jej drzwi jak wracała ze sklepu, że się zamykam w pokoju. Po 10 minutach udało mi się dojść do głosu i powiedzieć że przysnęłam :hahaha: Nigdy nie sypiam w dzień więc źle ze mną xD
jeanne napisał: | Ja się boję. z jednej strony powinnam wziąć i ogarnąć to wszystko co robiłam przez te 2 lata do matury, bo potem nie wiadomo jak to będzie. |
Ja też. W końcu w listopadzie próbne, pani z chemii przypomina mi to co lekcje.
jeanne napisał: | Czasami to nie jest bardziej... trzeźwiące i pozwalające ruszyć dalej niż "może" czy niewiedza. |
Dla mnie ruszenie dalej to bzdura. Co by to niby miało oznaczać? I w jaki sposób sprawić, że będzie lepiej...
rocket queen napisał: | jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach Cool |
Łykam magnez :D Ale jakoś nie widzę tego w praktyce.
|
|
Sro 19:10, 06 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach Cool |
Co mi przypomniało o tym, jak bolesny skurcz mnie złapał w środku nocy -,- stoją tabletki, a ja ciągle zapominam o braniu.
Moja mama przychodzi i zaczyna krzyczeć czemu nie otworzyłam jej drzwi jak wracała ze sklepu, że się zamykam w pokoju. Po 10 minutach udało mi się dojść do głosu i powiedzieć że przysnęłam hahaha Nigdy nie sypiam w dzień więc źle ze mną xD
|
Mnie ostatnio nawet budzik nie potrafi dobudzić... A swego czasu budziłam się, jak tylko wibrował telefon, eh.
Ja też. W końcu w listopadzie próbne, pani z chemii przypomina mi to co lekcje. |
Ja na razie we wrześniu będę mieć test z całych 2 lat...
Dla mnie ruszenie dalej to bzdura. Co by to niby miało oznaczać? I w jaki sposób sprawić, że będzie lepiej... |
Wiesz, przynajmniej dla mnie to jakiś punkt zwrotny. Tak to może w głębi serca, ale masz tą nadzieję, że może gdybyś mu powiedziała, wszystko by się skończyło długo i szczęśliwie. I dopóki mu nie powiesz ta nadzieja będzie. Będziesz ją karmić, trzymać serce, bo przecież, a co jeśli...? Jak mu powiesz to albo będzie to jeśli, albo będziesz musiała zabić tą nadzieję. Zabicie jej to pierwszy krok do odkochania się i znalezienia nowego obiektu uczuć.
tak w ogóle to jestem załamana moimi ocenami i tym, że nie będę mieć paska. aż mi siebie żal -,-
|
|
Sro 19:43, 06 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przepraszam za to co powiem ale dzisiaj było
:evil:
Od wschodu słońca do siódmej rano były taki chmury, że nic nie dało się zobaczyć. Specjalnie wstałem o 2 45 żeby jechać do Kielc i to zobaczyć a tu nic. A potem jeszcze nie mogłem sobie kupić hamurgera w macu bo rano tylko oferta śniadaniowa....
Jedyny plus był taki, że obejrzeliśmy sobie kawałek kompleksu, planetarium oraz wystawę meteorytów. No i pogadaliśmy sobie z profesorami i pracownikami naukowymi. Choć tyle, no i mamy zaproszenie na tranzyt Merkurego w 2016 :roll:
|
|
Sro 20:50, 06 Cze 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Co mi przypomniało o tym, jak bolesny skurcz mnie złapał w środku nocy -,- stoją tabletki, a ja ciągle zapominam o braniu. |
Ja po tym jak ostatnio się obudziłam właśnie ze skurczem na razie pamiętam żeby brać :roll:
jeanne napisał: | Mnie ostatnio nawet budzik nie potrafi dobudzić... A swego czasu budziłam się, jak tylko wibrował telefon, eh. |
Ja mam cały czas wyciszony, nawet nie wiem jaki mam dzwonek. Wibracje mnie budzą.
Dziś o 8 rano zbudziła mnie sms, że koleżanka coś chce żebym z nią poszła na imprezę do jakiegoś kolegi, ale odmówiłam. Jej znajomi to jakoś nie przypadają mi do gustu.
Za to z inną byłam w księgarni i oprócz 2 książek do poczytania kupiłam to:
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | tak w ogóle to jestem załamana moimi ocenami i tym, że nie będę mieć paska. aż mi siebie żal -,- |
Ja będę mieć ledwo ponad 4,0 :placze:
|
|
Pią 15:03, 08 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziś o 8 rano zbudziła mnie sms, że koleżanka coś chce żebym z nią poszła na imprezę do jakiegoś kolegi, ale odmówiłam. Jej znajomi to jakoś nie przypadają mi do gustu. |
Ja dostałam zaproszenie na urodziny. Do Konrada. I jestem zaszycona tym faktem, ponieważ na ostatnich urodzinach obserwował moje pijackie wybryki i był moją poduszką, jak mi trochę głowa ciążyła, jako jeden z niewielu, którzy nie pili. Dodatkowo jeśli wziąć pod uwagę to, że mu obiecałam, że go spiję i namaluję kutasa na czole, to ekhem.
Za to z inną byłam w księgarni i oprócz 2 książek do poczytania kupiłam to: |
Hahahahhahahaha! Kupiłam sobie identyczną za kasę z 18.Kup sobie jeszcze drugą tego wydawnictwa z mikroskopami na 1 stronie, fajne są zadania w niej.
|
|
Pią 16:34, 08 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja dostałam zaproszenie na urodziny. Do Konrada. I jestem zaszycona tym faktem, ponieważ na ostatnich urodzinach obserwował moje pijackie wybryki i był moją poduszką, jak mi trochę głowa ciążyła, jako jeden z niewielu, którzy nie pili. Dodatkowo jeśli wziąć pod uwagę to, że mu obiecałam, że go spiję i namaluję kutasa na czole, to ekhem. |
I co wybierasz się? No widać Konrad Cię lubi :)
Cytat: | Hahahahhahahaha! Kupiłam sobie identyczną za kasę z 18.Kup sobie jeszcze drugą tego wydawnictwa z mikroskopami na 1 stronie, fajne są zadania w niej. |
Ej tej z mikroskopami nie widziałam, ale poszukam :hahaha: Zgadnij skąd miałam kasę na te książki xD
|
|
Pią 16:47, 08 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012? Na wszelki wypadek nie włączam telewizora i radia od paru dni, ale i tak na każdym kroku atakują mnie bilboardy, bannery i temu podobne rzeczy.
|
|
Pią 17:37, 08 Cze 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Dzień dobry! |
Cześć :)
Salamandra napisał: | Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012? Na wszelki wypadek nie włączam telewizora i radia od paru dni, ale i tak na każdym kroku atakują mnie bilboardy, bannery i temu podobne rzeczy. |
No cóż ja sobie mecz oglądam, ale nic nie pobije sąsiadów u góry którzy drą się jak szaleni, tupią i gwiżdżą :)
|
|
Pią 17:50, 08 Cze 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra, dzień dobry ;) Ja przejawiam zainteresowanie tym, kiedy się skończy ta psychoza... :roll:
|
|
Wysłany:
Pią 17:55, 08 Cze 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Salamandra, dzień dobry ;) Ja przejawiam zainteresowanie tym, kiedy się skończy ta psychoza... :roll: |
O tak, to akurat mnie ciekawi. Chociaż ja nie mam jeszcze tak źle, mieszkam na wsi, gdzie nie ma strefy kibica i innych dziwactw. Jak wygląda to wszystko w Warszawie, alhambra?
|
|
Pią 18:31, 08 Cze 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I co wybierasz się? No widać Konrad Cię lubi Smile |
Nie ma wyjścia :D Zmusiłam go na napisaniu na ankiecie dot. nauki języków, że najbardziej w języku francuskim lubi to, że siedzi ze mną w ławce :D
Cytat: | łam kasę na te książki xD |
Ja połowę kasy wydałam na książki. Aż mnie wstyd.
Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012? |
Ja przejawiłam zainteresowanie tylko dzisiejszym i to w postaci przeczytania relacji na internecie:D
|
|
Pią 20:06, 08 Cze 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak wygląda to wszystko w Warszawie, alhambra? |
Przed moim wyjazdem już było fatalnie - zamknięte centrum i problem z objazdami :roll: Teraz do niedzieli cieszę się spokojem na wsi oraz faktem, że nie słyszę aż tak strasznie wydzierania się sąsiadów podczas meczu :roll:
|
|
Wysłany:
Pią 20:27, 08 Cze 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 355 z 552 |
|