|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 372, 373, 374 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | preferuje tylko wódkę!
|
Wódkę też Ci mogę postawić, ale raczej nie dotrzymam Ci towarzystwa w piciu :mrgreen:
Cytat: | Tak się ochłodziło i co tu robić? |
Książki, filmy, przytulanie, spacer...jest mnóstwo fajnych rzeczy do robienia :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 22:17, 13 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Wódkę też Ci mogę postawić, ale raczej nie dotrzymam Ci towarzystwa w piciu Mr. Green |
Słabą głowę też mam, 0,175l i już mnie trzeba trzymać w autobusie, taka oszczędna jestem :D
Powiedzcie mi dlaczego ja jestem taka głupia, że umawiam się z instruktorem na 7 rano. :roll:
|
|
Pią 22:48, 13 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Powiedzcie mi dlaczego ja jestem taka głupia, że umawiam się z instruktorem na 7 rano. Rolling Eyes
|
Nie wiem, też raz zrobiłam ten błąd :roll: A raz poszłam prosto z imprezy, kiedy to 11:00 była jak 7:00 rano :?
|
|
Wysłany:
Pią 22:57, 13 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem, też raz zrobiłam ten błąd Rolling Eyes A raz poszłam prosto z imprezy, kiedy to 11:00 była jak 7:00 rano Confused |
Ja nie mogę, bo u nas sprawdzają często elki, właśne z tego powodu, że ktoś dał cynk, że kursanci jeżdżą pijani. Chociaż pewno skacowana byłabym mniej zaspana niż teraz *,*
|
|
Sob 4:59, 14 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ileż godzin można czytać i chodzić po sklepach.....A ostatni długi spacer skończył u mnie przeziębieniem, więc na razie wolę trochę odpuścić :P
Tęsknię za pisaniem licencjatu i nauką, chyba we wakacje wezmę się za szukanie jakiegoś ciekawego tematu na mgr i zajmę się sprawami organizacyjnymi listopadowego sympozjum :P
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 9:02, 14 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja nie mogę, bo u nas sprawdzają często elki, właśne z tego powodu, że ktoś dał cynk, że kursanci jeżdżą pijani. Chociaż pewno skacowana byłabym mniej zaspana niż teraz *,*
|
A kto tu mówi o kacu? Nie no, po alkoholu nie wsiadam, ale całą noc nie spałam, byłam połamana i nie do życia :?
Dodano 4 minut temu:
Juniuś napisał: | Ileż godzin można czytać i chodzić po sklepach |
Chodzenie po sklepach to raczej marny sposób na spędzanie czasu, przynajmniej jak dla mnie. Co do czytania to uważam, że nigdy nie jest za dużo. Ile z kolei można pisać? Znajdź sobie po prostu jakieś zajęcie poza uczelnią, bo magister trwa tylko 2 lata, a jak nie ma nic poza tym, to potem będzie kiepsko :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 9:24, 14 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, ile jazd Ci jeszcze zostało? Ja jeszcze nie zaczęłam kursu, chyba jazdy będę mieć dopiero w roku szkolnym :?
Mamuśka mnie zaskoczyła tak pozytywnie jak nigdy. Sama zaoferowała, że w przyszłym tygodniu kupi mi namiot, śpiwór i inne rzeczy na Woodstock :D
|
|
Sob 14:03, 14 Lip 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A kto tu mówi o kacu? Nie no, po alkoholu nie wsiadam, ale całą noc nie spałam, byłam połamana i nie do życia Confused |
Ja też nie, skoro na trzeźwo jeżdże jak sierota, to co dopiero po alkoholu :]
Cytat: | Chodzenie po sklepach to raczej marny sposób na spędzanie czasu, przynajmniej jak dla mnie. |
Bo to trzeba wiedzieć z kim chodzić! Jak sama idę, beznadziejnie nudny. Ale jak się idzie z chłopakami - bajka :]
Cytat: | jeanne, ile jazd Ci jeszcze zostało? Ja jeszcze nie zaczęłam kursu, chyba jazdy będę mieć dopiero w roku szkolnym Confused
Mamuśka mnie zaskoczyła tak pozytywnie jak nigdy. Sama zaoferowała, że w przyszłym tygodniu kupi mi namiot, śpiwór i inne rzeczy na Woodstock Very Happy |
10 jazd po dwie godziny ;) Ja wlaśnie nie chciałam w roku szkolnym, bo bym tego nie ogarnęła. Planuję się jeszcze zaczepić na wolontariat, wiec trudno by było.
A namiot też chcę! Ale mamuśkę wyssałam z kasy do cna. Składki na koniec roku, plus 1,5tys. na kurs :roll:
|
|
Sob 15:43, 14 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Znajdź sobie po prostu jakieś zajęcie poza uczelnią, bo magister trwa tylko 2 lata, a jak nie ma nic poza tym, to potem będzie kiepsko |
Dlaczego ma być kiepsko? Wszystko, co robię na uczelni jest związane z moją przyszłością. A po studiach pójdę do pracy i też będę cały czas działać, także widzę wszystko raczej w kolorowych barwach :) Tylko z pracą może być ciężko, ale może uda się szybko gdzieś załapać.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 19:10, 14 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nawet zakładając, że od razu znajdziesz pracę w zawodzie, to samą pracą też żyć nie można. Może być przez jakiś czas erzacem zastępczym, ale nie wiem, na jak długo tego wystarczy.
|
|
Wysłany:
Nie 8:16, 15 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale ja poza tym mam mnóstwo innych zajęć i osób, z którymi miło spędzam czas, tylko nie wszystko jest do zrobienia, kiedy nie ma mnie w Opolu.
|
|
Wysłany:
Nie 10:18, 15 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, Lesio się zdecydował na Warszawską. Przyjaźń przyjaźnią ale sama uczelnia i kierunek są dużo lepsze.
Teraz trzeba zwieźć papiery jutro bądź pojutrze co z moją znajomością Stolicy może być nie lada wyzwaniem :D
|
|
Nie 11:18, 15 Lip 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, jaki kierunek?
|
|
Wysłany:
Nie 12:12, 15 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | lesio, jaki kierunek? |
Fizyka techniczna :)
|
|
Nie 12:34, 15 Lip 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Cytat: | lesio, jaki kierunek? |
Fizyka techniczna :) |
Ścisłowiec :D gdzie jeszcze się rekrutowałeś?
|
|
Wysłany:
Nie 12:53, 15 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 372, 373, 374 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 373 z 552 |
|