Ja się zastanawiam, jak zrobić, żeby już nigdy więcej nie przyszli Mr. Green Ale myślę, że żeby przyszli, wystarczy zaprosić Wink
Zabranie im coś jest dużo skuteczniejsze! Kolega mi zarąbał kabel do telefonu, jak oglądaliśmy filmy na moim laptopie i teraz się szczerzy, że muszę po ten kabel przyjechać o.O
A najskuteczniejszą bronią jest w moim wypadku kot. Jak się raz go "pozna" to się nie ma ochoty drugi :D
Cytat:
Unikam żółtego i zielonego, niestety wyglądam w nich koszmarnie Confused Już się przekonałam do różowego i fioletowego Mr. Green
Mi to chyba w żadnym nie jest ładnie. W białym - wyglądam, jak ściana, w czarnym tak samo. W różu czuję się, jak idiotka, czerwony kompletnie mi nie pasuje, niebieski - jeszcze ujdzie, ale też coś nie gra. Fioletowy gryzie się z moimi włosami, a pomarańcz podkreśla moje piegi. Będę chodzić nago :D
Mi to chyba w żadnym nie jest ładnie. W białym - wyglądam, jak ściana, w czarnym tak samo. W różu czuję się, jak idiotka, czerwony kompletnie mi nie pasuje, niebieski - jeszcze ujdzie, ale też coś nie gra. Fioletowy gryzie się z moimi włosami, a pomarańcz podkreśla moje piegi. Będę chodzić nago Very Happy
Z wyjątkiem czerwonego, w którym akurat mi do twarzy, zgadzam się w 100% :D
Niedobry Rolling Eyes Właśnie zastanawiam się, pod który pociąg by się rzucić Rolling Eyes
A cóż to się stało że pod pociąg?
(a tak poza tym to nie polecam pociągów bo się spóźniają to raz a dwa żę nawet jak się nie spóźnią to po Twoim skoku na bank pociąg będzie spóźniony a ludzie czekają i denerwują się na przykład taki JA)
Howling_Mad, taaa, ostatnio mi powiedzieli koledzy mojego szefa, żebym nie rzucała się pod pociąg na swojej stacji, bo mój szef przez nią przejeżdża i jak nie dojedzie, to się zapłacze :roll:
Pocieszające byłoby to, że jakbym rzuciła się z tego wiaduktu, prawdopodobnie nie dożyłabym już przyjazdu pociągu :wink: Oczywiście demonizuję, nie zamierzam rzucać się pod pociąg, podcinać sobie żył czy strzelać sobie w łeb. Bardzo bym chciała, ale to by było za proste :roll:
Pocieszające byłoby to, że jakbym rzuciła się z tego wiaduktu, prawdopodobnie nie dożyłabym już przyjazdu pociągu Wink Oczywiście demonizuję, nie zamierzam rzucać się pod pociąg, podcinać sobie żył czy strzelać sobie w łeb. Bardzo bym chciała, ale to by było za proste Rolling Eyes
Raczej nie posądzam Cie tak głupie kroki co nie zmienia faktu że nie wiem co za orzech masz do zgryzienia a poza tym zawsze da się coś wymyślić
nie wiem co za orzech masz do zgryzienia a poza tym zawsze da się coś wymyślić
W zasadzie to cofnięcie czasu załatwiłoby sprawę :wink: Ale wiem, to niemożliwe, więc trzeba żyć dalej. Na razie obmyślam plan, żeby moje głupie decyzje sprzed jakiegoś czasu dawały jak najmniej powodów do doła, co mi za bardzo nie wychodzi.
Dziś właśnie mam kolejnego potężnego doła, ale mój dół ma to do siebie, że mija na szczęście. Jestem już za stara i za dobrze wiem, że jakoś trzeba żyć :roll:
nie wiem co za orzech masz do zgryzienia a poza tym zawsze da się coś wymyślić
W zasadzie to cofnięcie czasu załatwiłoby sprawę :wink: Ale wiem, to niemożliwe, więc trzeba żyć dalej. Na razie obmyślam plan, żeby moje głupie decyzje sprzed jakiegoś czasu dawały jak najmniej powodów do doła, co mi za bardzo nie wychodzi.
Dziś właśnie mam kolejnego potężnego doła, ale mój dół ma to do siebie, że mija na szczęście. Jestem już za stara i za dobrze wiem, że jakoś trzeba żyć :roll:
:) Aktualnie jestem na etapie wpędzania się w coraz gorszy nastrój muzyką, co jak zwykle doprowadzi mnie na dno. A od dna, jak wszyscy wiemy, można się odbić :wink:
Smile Aktualnie jestem na etapie wpędzania się w coraz gorszy nastrój muzyką, co jak zwykle doprowadzi mnie na dno. A od dna, jak wszyscy wiemy, można się odbić Wink
No to dawaj do przodu i odbijaj ja spadam spać w robocie o 5 muszę być Dobranoc
lesio - sąsiedni gmach wita chlebem i solą :3
Może będziemy się gdzieś mijać przy fontannie ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.