Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 382, 383, 384 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Albo świeżo powleczoną pościel... Confused

Białe spodnie przed wyjściem ;)

Cytat:

Obawiam się, że to może nie wystarczyć -.-

Dla mnie też już nie ma ratunku o.O
Cytat:
Nie pomogło nawet nie odbieranie telefonów w czym jestem perfekcyjna. Swoją drogą kiedy ludzie się nauczą, że do mnie się nie dzwoni, Istnieją może ze 3 osoby od których odbieram jak muszę.

Kamil do mnie zawsze dzwoni jak jest pijany, bo nie może poradzić sobie z napisaniem sms-a, a ja nigdy nie odbieram :hahaha:
jednak teraz muszę odbierać telefony od pana instruktora, trauma do dziś :C

Cytat:

To powiedz jak wrażenia i czy Ci się podoba Wink

nie bardzo mi sie spodobała, ale może za drugim razem podejdzie.
ja się wymigałam z jutrzejszego spotkania. Bądzcie dumne :D

Spojler:

Tak mówi... Ja czuję się winna i się o to kłócimy. Fajno.Według niego mam go za rozkapryszonego dzieciaka, który nie odróżnia dobra od zła o.O

PostWysłany: Nie 21:19, 22 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Kamil do mnie zawsze dzwoni jak jest pijany, bo nie może poradzić sobie z napisaniem sms-a, a ja nigdy nie odbieram hahaha

Ja się ostatnio kłóciłam z bratem kto zadzwoni po pizzę :hahaha:
Też bym nie odbierała, niech się nauczy pisać po pijaku smsy :twisted:

jeanne napisał:
jednak teraz muszę odbierać telefony od pana instruktora, trauma do dziś :C

:przytul:

jeanne napisał:
ja się wymigałam z jutrzejszego spotkania. Bądzcie dumne Very Happy

Jestem :D
Mam czas do wtorku jeszcze coś wymyślę. Najwyżej powiem, że moja mama się nie zgodziła ^^

Spojler:

Jak ktoś będzie chciał spróbować to spróbuję, a jak nie to nie. Skoro nie stwierdził nagle, że on będzie częściej brał aco to czemu masz się czuć winna? Szczególnie, że nie proponowałaś?

PostWysłany: Nie 21:36, 22 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Ja się ostatnio kłóciłam z bratem kto zadzwoni po pizzę hahaha
Też bym nie odbierała, niech się nauczy pisać po pijaku smsy Twisted Evil

U mnie to samo! Jak jeszcze mój drugi brat z nami mieszkał to zawsze mnie z lenistwa wysyłał dzwonić gdzieś, aż mi się płakać chciało, bo jemu się nie dało powiedzieć "nie" :D
Cytat:

Mam czas do wtorku jeszcze coś wymyślę. Najwyżej powiem, że moja mama się nie zgodziła ^^

Ja powiedziałam, że moja mi nie da kasy :hahaha:

Spojler:

Bo z nim często gadałam naćpana, a raczej zawsze, wiec się napatrzył...

PostWysłany: Nie 22:54, 22 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Widzę, że nawet filmy oglądasz związane z Twoimi studiami

Trzeba się dokształcać :-D a tak poważnie, to lubię filmy o wszelkiego rodzaju skrzywieniach i dewiacjach.

alhambra napisał:
Jakbyś miała coś ciekawego z tematyki upośledzeń, dewiacji lub patologii społecznych, to podrzuć

Widziałam długie listy w Internecie, ale jak miałabym dać coś od siebie, to polecam:
Czarny balonik,
Porozmawiajmy o Kevinie,
Ósmy dzień (z roku 1996),
Ben X,

Pan od muzyki (choć ten nie do końca może sprostać Twoim oczekiwaniom)
i ten, który obejrzałam ostatnio - Dom z kart
i w kolejce czeka:
I'm Sam,
Aftes Thomas.
To tyle na razie, będę aktualizowała listę na bieżąco :mrgreen: no i oczywiście Przerwana lekcja muzyki, choć pewnie widziałaś. Ja muszę przyznać, że jeszcze nie.....

PostWysłany: Pon 7:57, 23 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:

Porozmawiajmy o Kevinie,

Pan od muzyki (choć ten nie do końca może sprostać Twoim oczekiwaniom)
i ten, który obejrzałam ostatnio - Dom z kart
no i oczywiście Przerwana lekcja muzyki, choć pewnie widziałaś.

Ja widziałam! Nawet przed chwilą znalazłam avek z "pana od muzyki" :D

Idę jutro pod ten namiot [którego nie mamy dalej :hahaha; ] i nie wiem, co zrobić do jedzenia o.O

PostWysłany: Pon 12:53, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja powiedziałam, że moja mi nie da kasy hahaha

Byłam tak dręczona, że dla świętego spokoju się zgodziłam. Teraz należy obstawiać jak szybko będę z tej imprezy uciekać xD

Spojler:

Przebywam w otoczeniu osób, które palą, niektóre nawet mi proponują, a nigdy nie miałam papierosa w ustach. Więc wydaję mi się, że to nie ma znaczenia. Co innego jakbyś go do tego zachęciła.

Juniuś napisał:
Trzeba się dokształcać Very Happy a tak poważnie, to lubię filmy o wszelkiego rodzaju skrzywieniach i dewiacjach.

Rozumiem :mrgreen:

Dodano 1 minut temu:

jeanne napisał:
Idę jutro pod ten namiot [którego nie mamy dalej :hahaha; ] i nie wiem, co zrobić do jedzenia o.O

Kanapki :D ! A tak serio to zależy jaki masz wybór.

PostWysłany: Pon 15:30, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

"Przerwaną lekcję muzyki" oczywiście widziałam, "Czarny balonik" też :wink: A resztę oczywiście nadrobię przy okazji :P

PostWysłany: Pon 16:44, 23 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Kanapki Very Happy ! A tak serio to zależy jaki masz wybór.

wybór mam dowolny, mam dwójkę głodomorów, które muszę dokarmić :D Na razie robie im sernik i muffinki o.O

Cytat:

Byłam tak dręczona, że dla świętego spokoju się zgodziłam. Teraz należy obstawiać jak szybko będę z tej imprezy uciekać xD

Może nie będzie tak źle co? :przytul: Chociaż ja rzadko ryzykuje i chodzę na imprezy, na których nie wiem na 100%, że będzie ok ;)

kurcze, lubię jak mówią w wiadomościach o moich rejonach, ale nie jeśli chodzi o śmierć 18-letniego kursanta szybowca, aż mi dziwnie, bo sama marzę o takim locie...

PostWysłany: Pon 18:27, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
wybór mam dowolny, mam dwójkę głodomorów, które muszę dokarmić Very Happy Na razie robie im sernik i muffinki o.O

Też bym chciała -.- Mają się z Tobą dobrze :D

jeanne napisał:
Może nie będzie tak źle co? przytul Chociaż ja rzadko ryzykuje i chodzę na imprezy, na których nie wiem na 100%, że będzie ok Wink

Wiedząc jaki typ znajomych ma ta koleżanka, na dodatek, że będzie nas mało i ona będzie ze swoim chłopakiem, którego mam poznać obawiam się, że będzie źle. Ja właśnie też, unikam takich niepewnych :roll:

jeanne napisał:
kurcze, lubię jak mówią w wiadomościach o moich rejonach, ale nie jeśli chodzi o śmierć 18-letniego kursanta szybowca, aż mi dziwnie, bo sama marzę o takim locie...

Ja dziś usłyszałam, że ktoś najprawdopodobniej podpalił stadninę koni w Gliwicach, trzy spłonęły, a inne są ranne -.-

Marzy Ci się lot szybowcem?

PostWysłany: Pon 19:01, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

No i teraz mam zakaz lajkowania czegokolwiek na fejsie do 24:00 :( To idę coś obejrzeć albo jeszcze lepiej - coś zjeść :D

PostWysłany: Pon 19:05, 23 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
No i teraz mam zakaz lajkowania czegokolwiek na fejsie do 24:00 Sad

Dlaczego?

PostWysłany: Pon 19:17, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja dziś usłyszałam, że ktoś najprawdopodobniej podpalił stadninę koni w Gliwicach, trzy spłonęły, a inne są ranne -.-

Marzy Ci się lot szybowcem?

Jeszcze gorzej :|

Mi się marzy wszystko, co na wysokości. chciałabym szybowcem, albo balonem. A najgorsze jest to, że co roku jest taka możliwość, tylko się boję o moją chorobę lokomocyjną :sciana:

Cytat:

Wiedząc jaki typ znajomych ma ta koleżanka, na dodatek, że będzie nas mało i ona będzie ze swoim chłopakiem, którego mam poznać obawiam się, że będzie źle. Ja właśnie też, unikam takich niepewnych Rolling Eyes

Ja się czuję trochę niezręcznie, bo olałyśmy z Gośką chłopaków i się spotykamy same. Same + Kamil :roll: Może być trochę niezręcznie pod tym namiotem :D
Cytat:

Też bym chciała -.- Mają się z Tobą dobrze Very Happy

Omomom. Chciałabyś? Tylko to bardzo tuczące "dobrze". Upasłam Gośkę do 52kg, żeby mogła oddawać krew :D
Sernik miętowy chcesz? :twisted:

Cytat:

No i teraz mam zakaz lajkowania czegokolwiek na fejsie do 24:00 Sad To idę coś obejrzeć albo jeszcze lepiej - coś zjeść Very Happy

ja o dziwo stwierdziłam, że taki zakaz już spokojnie mogę wytrzymać o.O

PostWysłany: Pon 19:22, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jeszcze gorzej Neutral

Mi się marzy wszystko, co na wysokości. chciałabym szybowcem, albo balonem. A najgorsze jest to, że co roku jest taka możliwość, tylko się boję o moją chorobę lokomocyjną ściana

No ja z tego właśnie względu nie wiem czy bym chciała choć balon brzmi fajnie :)

jeanne napisał:
Ja się czuję trochę niezręcznie, bo olałyśmy z Gośką chłopaków i się spotykamy same. Same + Kamil Rolling Eyes Może być trochę niezręcznie pod tym namiotem Very Happy

:hahaha: No, ale masz zapewnione fajne towarzystwo. Z chłopakami możecie spotkać się kiedy indziej, a taka okazja, że z Gosią i Kamilem pod namiot może się już nie trafić :twisted:
Przynajmniej nie będziesz poznawać jakiegoś Piotrka i chłopaka koleżanki. Szczególnie, że nie jestem w nastroju na takie coś. I jakby to powiedzieć od tej koleżanki nigdy nie usłyszałam, że ktoś jej się podoba, nie może przestać o nim myśleć jak chciała to miała i jeszcze miała problem, bo ona się nie umie całować i ćwiczyła na jakimś chłopaku potem. Wiem jestem wredna i zmierzła już -.-
jeanne napisał:
Sernik miętowy chcesz? Twisted Evil

Chciałabym! O ile nie przepadam za sernikiem ten wygląda niesamowicie kusząco :serducho:

PostWysłany: Pon 19:40, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

No ja z tego właśnie względu nie wiem czy bym chciała choć balon brzmi fajnie Smile

zawody balonowe to jedna z większych atrakcji w maju *,* I pomyśleć, że jeśli pójdę na studia to w przyszłym roku obejrzę je po raz ostatni :sciana:
Cytat:

hahaha No, ale masz zapewnione fajne towarzystwo. Z chłopakami możecie spotkać się kiedy indziej, a taka okazja, że z Gosią i Kamilem pod namiot może się już nie trafić Twisted Evil
Przynajmniej nie będziesz poznawać jakiegoś Piotrka i chłopaka koleżanki. Szczególnie, że nie jestem w nastroju na takie coś. I jakby to powiedzieć od tej koleżanki nigdy nie usłyszałam, że ktoś jej się podoba, nie może przestać o nim myśleć jak chciała to miała i jeszcze miała problem, bo ona się nie umie całować i ćwiczyła na jakimś chłopaku potem. Wiem jestem wredna i zmierzła już -.-

Masz rację, nie trafi, bo Goska uznaje sierpień jako miesiąc trzeźwości :sciana:

kurczę, ale pomyśl jak ja ostatnio miałam. Leżę sobie z Kamilem, a tu wchodzi 4 chłopaków w przedziale 20-25 lat i mówi, że chce mnie poznać :mdleje: Nie cierpię tego, że Gośka ma dużą rodzinę :hahaha:

Na takich imprezach może być zabawnie. Nie pij dużo to pośmiejesz się z towarzystwa :D

Cytat:

Chciałabym! O ile nie przepadam za sernikiem ten wygląda niesamowicie kusząco serducho

Cała śmierdzę miętą przez to :hahaha: Ciekawe, jak będzie smakował *,*

PostWysłany: Pon 19:46, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
zawody balonowe to jedna z większych atrakcji w maju *,* I pomyśleć, że jeśli pójdę na studia to w przyszłym roku obejrzę je po raz ostatni ściana

Może będziesz mogła jakoś przyjechać?

jeanne napisał:
Masz rację, nie trafi, bo Goska uznaje sierpień jako miesiąc trzeźwości ściana

Z jakiej racji?

jeanne napisał:
kurczę, ale pomyśl jak ja ostatnio miałam. Leżę sobie z Kamilem, a tu wchodzi 4 chłopaków w przedziale 20-25 lat i mówi, że chce mnie poznać mdleje Nie cierpię tego, że Gośka ma dużą rodzinę hahaha

No hej z tego co pamiętam lubisz starszych od siebie :twisted:
Ale rozumiem^^

jeanne napisał:
Na takich imprezach może być zabawnie. Nie pij dużo to pośmiejesz się z towarzystwa Very Happy

Z nimi na pewno nie będę pić dużo, a skoro mam sobie jeszcze sama kupować to wolę zachować kasę na jakoś integrację o ile zbiorę się w tym roku :hahaha:

jeanne napisał:
Cała śmierdzę miętą przez to hahaha Ciekawe, jak będzie smakował *,*

Mięta pachnie! To jest orzeźwiający zapach. No wiesz Ty co, nie rób mi smaku :D

PostWysłany: Pon 19:56, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 382, 383, 384 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 383 z 552

Skocz do: