Nie pomogło nawet nie odbieranie telefonów w czym jestem perfekcyjna. Swoją drogą kiedy ludzie się nauczą, że do mnie się nie dzwoni, Istnieją może ze 3 osoby od których odbieram jak muszę.
Kamil do mnie zawsze dzwoni jak jest pijany, bo nie może poradzić sobie z napisaniem sms-a, a ja nigdy nie odbieram :hahaha:
jednak teraz muszę odbierać telefony od pana instruktora, trauma do dziś :C
Cytat:
To powiedz jak wrażenia i czy Ci się podoba Wink
nie bardzo mi sie spodobała, ale może za drugim razem podejdzie.
ja się wymigałam z jutrzejszego spotkania. Bądzcie dumne :D
Spojler:
Tak mówi... Ja czuję się winna i się o to kłócimy. Fajno.Według niego mam go za rozkapryszonego dzieciaka, który nie odróżnia dobra od zła o.O
Kamil do mnie zawsze dzwoni jak jest pijany, bo nie może poradzić sobie z napisaniem sms-a, a ja nigdy nie odbieram hahaha
Ja się ostatnio kłóciłam z bratem kto zadzwoni po pizzę :hahaha:
Też bym nie odbierała, niech się nauczy pisać po pijaku smsy :twisted:
jeanne napisał:
jednak teraz muszę odbierać telefony od pana instruktora, trauma do dziś :C
:przytul:
jeanne napisał:
ja się wymigałam z jutrzejszego spotkania. Bądzcie dumne Very Happy
Jestem :D
Mam czas do wtorku jeszcze coś wymyślę. Najwyżej powiem, że moja mama się nie zgodziła ^^
Spojler:
Jak ktoś będzie chciał spróbować to spróbuję, a jak nie to nie. Skoro nie stwierdził nagle, że on będzie częściej brał aco to czemu masz się czuć winna? Szczególnie, że nie proponowałaś?
Ja się ostatnio kłóciłam z bratem kto zadzwoni po pizzę hahaha
Też bym nie odbierała, niech się nauczy pisać po pijaku smsy Twisted Evil
U mnie to samo! Jak jeszcze mój drugi brat z nami mieszkał to zawsze mnie z lenistwa wysyłał dzwonić gdzieś, aż mi się płakać chciało, bo jemu się nie dało powiedzieć "nie" :D
Cytat:
Mam czas do wtorku jeszcze coś wymyślę. Najwyżej powiem, że moja mama się nie zgodziła ^^
Ja powiedziałam, że moja mi nie da kasy :hahaha:
Spojler:
Bo z nim często gadałam naćpana, a raczej zawsze, wiec się napatrzył...
Widzę, że nawet filmy oglądasz związane z Twoimi studiami
Trzeba się dokształcać :-D a tak poważnie, to lubię filmy o wszelkiego rodzaju skrzywieniach i dewiacjach.
alhambra napisał:
Jakbyś miała coś ciekawego z tematyki upośledzeń, dewiacji lub patologii społecznych, to podrzuć
Widziałam długie listy w Internecie, ale jak miałabym dać coś od siebie, to polecam:
Czarny balonik,
Porozmawiajmy o Kevinie,
Ósmy dzień (z roku 1996),
Ben X, Pan od muzyki (choć ten nie do końca może sprostać Twoim oczekiwaniom)
i ten, który obejrzałam ostatnio - Dom z kart
i w kolejce czeka:
I'm Sam, Aftes Thomas.
To tyle na razie, będę aktualizowała listę na bieżąco :mrgreen: no i oczywiście Przerwana lekcja muzyki, choć pewnie widziałaś. Ja muszę przyznać, że jeszcze nie.....
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 7:57, 23 Lip 2012
Pan od muzyki (choć ten nie do końca może sprostać Twoim oczekiwaniom)
i ten, który obejrzałam ostatnio - Dom z kart
no i oczywiście Przerwana lekcja muzyki, choć pewnie widziałaś.
Ja widziałam! Nawet przed chwilą znalazłam avek z "pana od muzyki" :D
Idę jutro pod ten namiot [którego nie mamy dalej :hahaha; ] i nie wiem, co zrobić do jedzenia o.O
Byłam tak dręczona, że dla świętego spokoju się zgodziłam. Teraz należy obstawiać jak szybko będę z tej imprezy uciekać xD
Spojler:
Przebywam w otoczeniu osób, które palą, niektóre nawet mi proponują, a nigdy nie miałam papierosa w ustach. Więc wydaję mi się, że to nie ma znaczenia. Co innego jakbyś go do tego zachęciła.
Juniuś napisał:
Trzeba się dokształcać Very Happy a tak poważnie, to lubię filmy o wszelkiego rodzaju skrzywieniach i dewiacjach.
Rozumiem :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał:
Idę jutro pod ten namiot [którego nie mamy dalej :hahaha; ] i nie wiem, co zrobić do jedzenia o.O
Kanapki :D ! A tak serio to zależy jaki masz wybór.
Kanapki Very Happy ! A tak serio to zależy jaki masz wybór.
wybór mam dowolny, mam dwójkę głodomorów, które muszę dokarmić :D Na razie robie im sernik i muffinki o.O
Cytat:
Byłam tak dręczona, że dla świętego spokoju się zgodziłam. Teraz należy obstawiać jak szybko będę z tej imprezy uciekać xD
Może nie będzie tak źle co? :przytul: Chociaż ja rzadko ryzykuje i chodzę na imprezy, na których nie wiem na 100%, że będzie ok ;)
kurcze, lubię jak mówią w wiadomościach o moich rejonach, ale nie jeśli chodzi o śmierć 18-letniego kursanta szybowca, aż mi dziwnie, bo sama marzę o takim locie...
wybór mam dowolny, mam dwójkę głodomorów, które muszę dokarmić Very Happy Na razie robie im sernik i muffinki o.O
Też bym chciała -.- Mają się z Tobą dobrze :D
jeanne napisał:
Może nie będzie tak źle co? przytul Chociaż ja rzadko ryzykuje i chodzę na imprezy, na których nie wiem na 100%, że będzie ok Wink
Wiedząc jaki typ znajomych ma ta koleżanka, na dodatek, że będzie nas mało i ona będzie ze swoim chłopakiem, którego mam poznać obawiam się, że będzie źle. Ja właśnie też, unikam takich niepewnych :roll:
jeanne napisał:
kurcze, lubię jak mówią w wiadomościach o moich rejonach, ale nie jeśli chodzi o śmierć 18-letniego kursanta szybowca, aż mi dziwnie, bo sama marzę o takim locie...
Ja dziś usłyszałam, że ktoś najprawdopodobniej podpalił stadninę koni w Gliwicach, trzy spłonęły, a inne są ranne -.-
Ja dziś usłyszałam, że ktoś najprawdopodobniej podpalił stadninę koni w Gliwicach, trzy spłonęły, a inne są ranne -.-
Marzy Ci się lot szybowcem?
Jeszcze gorzej :|
Mi się marzy wszystko, co na wysokości. chciałabym szybowcem, albo balonem. A najgorsze jest to, że co roku jest taka możliwość, tylko się boję o moją chorobę lokomocyjną :sciana:
Cytat:
Wiedząc jaki typ znajomych ma ta koleżanka, na dodatek, że będzie nas mało i ona będzie ze swoim chłopakiem, którego mam poznać obawiam się, że będzie źle. Ja właśnie też, unikam takich niepewnych Rolling Eyes
Ja się czuję trochę niezręcznie, bo olałyśmy z Gośką chłopaków i się spotykamy same. Same + Kamil :roll: Może być trochę niezręcznie pod tym namiotem :D
Cytat:
Też bym chciała -.- Mają się z Tobą dobrze Very Happy
Omomom. Chciałabyś? Tylko to bardzo tuczące "dobrze". Upasłam Gośkę do 52kg, żeby mogła oddawać krew :D
Sernik miętowy chcesz? :twisted:
Cytat:
No i teraz mam zakaz lajkowania czegokolwiek na fejsie do 24:00 Sad To idę coś obejrzeć albo jeszcze lepiej - coś zjeść Very Happy
ja o dziwo stwierdziłam, że taki zakaz już spokojnie mogę wytrzymać o.O
Mi się marzy wszystko, co na wysokości. chciałabym szybowcem, albo balonem. A najgorsze jest to, że co roku jest taka możliwość, tylko się boję o moją chorobę lokomocyjną ściana
No ja z tego właśnie względu nie wiem czy bym chciała choć balon brzmi fajnie :)
jeanne napisał:
Ja się czuję trochę niezręcznie, bo olałyśmy z Gośką chłopaków i się spotykamy same. Same + Kamil Rolling Eyes Może być trochę niezręcznie pod tym namiotem Very Happy
:hahaha: No, ale masz zapewnione fajne towarzystwo. Z chłopakami możecie spotkać się kiedy indziej, a taka okazja, że z Gosią i Kamilem pod namiot może się już nie trafić :twisted:
Przynajmniej nie będziesz poznawać jakiegoś Piotrka i chłopaka koleżanki. Szczególnie, że nie jestem w nastroju na takie coś. I jakby to powiedzieć od tej koleżanki nigdy nie usłyszałam, że ktoś jej się podoba, nie może przestać o nim myśleć jak chciała to miała i jeszcze miała problem, bo ona się nie umie całować i ćwiczyła na jakimś chłopaku potem. Wiem jestem wredna i zmierzła już -.-
jeanne napisał:
Sernik miętowy chcesz? Twisted Evil
Chciałabym! O ile nie przepadam za sernikiem ten wygląda niesamowicie kusząco :serducho:
No ja z tego właśnie względu nie wiem czy bym chciała choć balon brzmi fajnie Smile
zawody balonowe to jedna z większych atrakcji w maju *,* I pomyśleć, że jeśli pójdę na studia to w przyszłym roku obejrzę je po raz ostatni :sciana:
Cytat:
hahaha No, ale masz zapewnione fajne towarzystwo. Z chłopakami możecie spotkać się kiedy indziej, a taka okazja, że z Gosią i Kamilem pod namiot może się już nie trafić Twisted Evil
Przynajmniej nie będziesz poznawać jakiegoś Piotrka i chłopaka koleżanki. Szczególnie, że nie jestem w nastroju na takie coś. I jakby to powiedzieć od tej koleżanki nigdy nie usłyszałam, że ktoś jej się podoba, nie może przestać o nim myśleć jak chciała to miała i jeszcze miała problem, bo ona się nie umie całować i ćwiczyła na jakimś chłopaku potem. Wiem jestem wredna i zmierzła już -.-
Masz rację, nie trafi, bo Goska uznaje sierpień jako miesiąc trzeźwości :sciana:
kurczę, ale pomyśl jak ja ostatnio miałam. Leżę sobie z Kamilem, a tu wchodzi 4 chłopaków w przedziale 20-25 lat i mówi, że chce mnie poznać :mdleje: Nie cierpię tego, że Gośka ma dużą rodzinę :hahaha:
Na takich imprezach może być zabawnie. Nie pij dużo to pośmiejesz się z towarzystwa :D
Cytat:
Chciałabym! O ile nie przepadam za sernikiem ten wygląda niesamowicie kusząco serducho
Cała śmierdzę miętą przez to :hahaha: Ciekawe, jak będzie smakował *,*
zawody balonowe to jedna z większych atrakcji w maju *,* I pomyśleć, że jeśli pójdę na studia to w przyszłym roku obejrzę je po raz ostatni ściana
Może będziesz mogła jakoś przyjechać?
jeanne napisał:
Masz rację, nie trafi, bo Goska uznaje sierpień jako miesiąc trzeźwości ściana
Z jakiej racji?
jeanne napisał:
kurczę, ale pomyśl jak ja ostatnio miałam. Leżę sobie z Kamilem, a tu wchodzi 4 chłopaków w przedziale 20-25 lat i mówi, że chce mnie poznać mdleje Nie cierpię tego, że Gośka ma dużą rodzinę hahaha
No hej z tego co pamiętam lubisz starszych od siebie :twisted:
Ale rozumiem^^
jeanne napisał:
Na takich imprezach może być zabawnie. Nie pij dużo to pośmiejesz się z towarzystwa Very Happy
Z nimi na pewno nie będę pić dużo, a skoro mam sobie jeszcze sama kupować to wolę zachować kasę na jakoś integrację o ile zbiorę się w tym roku :hahaha:
jeanne napisał:
Cała śmierdzę miętą przez to hahaha Ciekawe, jak będzie smakował *,*
Mięta pachnie! To jest orzeźwiający zapach. No wiesz Ty co, nie rób mi smaku :D