Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 383, 384, 385 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pantera mglista napisał:
Dlaczego?

Żeby uniknąć wykrętów od spotkania z osobą, z którą zdecydowanie nie mam ochoty się dziś spotkać :? A już widziałam propozycję :?

PostWysłany: Pon 19:57, 23 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Żeby uniknąć wykrętów od spotkania z osobą, z którą zdecydowanie nie mam ochoty się dziś spotkać Confused A już widziałam propozycję Confused

Aha. Mi nie pomogło nie odbieranie telefonów -,- I jak na złość oczywiście zaproszenia lecą z tych stron co mi się nie chce.

PostWysłany: Pon 20:02, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Mięta pachnie! To jest orzeźwiający zapach. No wiesz Ty co, nie rób mi smaku Very Happy

Omomom. a wiesz jaki dobry jest taki ser z miętą? bo podjadałam troszkę :twisted:
Cytat:

Z nimi na pewno nie będę pić dużo, a skoro mam sobie jeszcze sama kupować to wolę zachować kasę na jakoś integrację o ile zbiorę się w tym roku hahaha

U nas jest o tyle fajnie, że na imprezy jakoś zawsze się dzielimy to, co kto przynosi/robi. Jak ktoś jest przy forsie to stawia, innym razem ktoś inny :D
Cytat:

No hej z tego co pamiętam lubisz starszych od siebie Twisted Evil
Ale rozumiem^^

Zważywszy na to, że kłóciłam się z nimi przez fejsbuka [ :hahaha: ] i nie wiedziałam, z którym, to jakoś nie fajnie wyszło. I jak widać przestawiłam się na młodszych o.O
Cytat:

Z jakiej racji?

Yyyy. No nie wiem jak to wytłumaczyć :D Jest tak postanowione chyba przez kościół, że sierpień jest miesiącem trzeźwości.

W ogóle chciałyśmy iść w przyszłym roku na pieszą pielgrzymkę trzeźwościową z Warszawy, ale nie wiem, co wtedy z rekrutacją moją na studia :sciana:

Cytat:

Może będziesz mogła jakoś przyjechać?

Raczej nie... Do domu raczej nie będę wracać, chyba, że do brata przyjadę małą odwiedzić *,*

PostWysłany: Pon 20:10, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Omomom. a wiesz jaki dobry jest taki ser z miętą? bo podjadałam troszkę Twisted Evil

Nie wiem :D
Nie mam mięty ani sera. Ja jestem zielożercą. Jem koperek bez niczego i do wszystkiego, albo bazylię jak stoi w kuchni, miętę też, ale aktualnie nie posiadam-.-

jeanne napisał:
Yyyy. No nie wiem jak to wytłumaczyć Very Happy Jest tak postanowione chyba przez kościół, że sierpień jest miesiącem trzeźwości.

A faktycznie, zawsze w sierpniu są jakieś kazania na temat alkoholizmu. Ale to nie jest chyba obowiązkowe tylko zalecane?

jeanne napisał:
Raczej nie... Do domu raczej nie będę wracać, chyba, że do brata przyjadę małą odwiedzić *,*

:przytul:

Dodano 8 minut temu:

jeanne napisał:
Zważywszy na to, że kłóciłam się z nimi przez fejsbuka [ hahaha ] i nie wiedziałam, z którym, to jakoś nie fajnie wyszło. I jak widać przestawiłam się na młodszych o.O

No nigdy nie mów nigdy :hahaha:

Dodano 17 minut temu:

Spędziłam właśnie 15 minut przed lustrem debatując nas sukienką do czego ją i czy w niej w ogóle wyjdę i jeśli tak to czy nadaję się na co dzień, a jak nie to gdzie. Nie doszłam do żadnego konstruktywnego wniosku :hahaha:

PostWysłany: Pon 20:46, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Nie wiem Very Happy
Nie mam mięty ani sera. Ja jestem zielożercą. Jem koperek bez niczego i do wszystkiego, albo bazylię jak stoi w kuchni, miętę też, ale aktualnie nie posiadam-.

Łe, to ja mam odwrotnie. A kopru to kompletnie nie znoszę :mdleje:

Cytat:

A faktycznie, zawsze w sierpniu są jakieś kazania na temat alkoholizmu. Ale to nie jest chyba obowiązkowe tylko zalecane?

Tak, zalecane, ale ona już nam od pół roku marudzi, że nie będzie pić. Chociaż pewnie skończy się, tak jak zawsze :hahaha:

Cytat:

Spędziłam właśnie 15 minut przed lustrem debatując nas sukienką do czego ją i czy w niej w ogóle wyjdę i jeśli tak to czy nadaję się na co dzień, a jak nie to gdzie. Nie doszłam do żadnego konstruktywnego wniosku hahaha

Pokaż ją!
Moje sukienki, zważywszy na to, że ucze się jeździć, musiały stać się codziennymi :hahaha:

PostWysłany: Pon 20:55, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Moje nogi :-D zrobiłam dzisiaj niezły spacerowy maraton, nie chcę wiedzieć, ile przeszłam kilometrów..... Aż m nogi mrowią :-D ale przynajmniej choć na chwilę zapomniałam o tym, że moje studiowanie stoi jednak pod znakiem zapytania. Dziś byłam zanieść papiery i okazało się, że nie wszyscy będą przyjęci i z 64 zakwalifikowanych może zostać tylko 40 i nigdzie w regulaminie nie jest zaznaczone, że absolwenci tego kierunku mają pierwszeństwo.

PostWysłany: Pon 21:03, 23 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne napisał:
Łe, to ja mam odwrotnie. A kopru to kompletnie nie znoszę mdleje

Chyba jestem od niego uzależniona podobnie jak od herbaty :hahaha:

jeanne napisał:
Tak, zalecane, ale ona już nam od pół roku marudzi, że nie będzie pić. Chociaż pewnie skończy się, tak jak zawsze hahaha

To ja bym pięknie zaczęła miesiąc trzeźwości jak 1 sierpnia jest pierwsza integracja :hahaha: Może wytrwa, czemu prezentujesz taki brak wiary w możliwości koleżanki no :twisted:

jeanne napisał:
Pokaż ją!
Moje sukienki, zważywszy na to, że ucze się jeździć, musiały stać się codziennymi hahaha

Instruktor ma kursantkę w sukienkach :D Ja się przerzuciłam nad sukienkami, ale ubolewam, że nie mam gdzie telefonu wsadzić, a mam cały czas wyciszony i same wibracje. Tak do kieszeni i po sprawię, a tu jest problem.
Ja w niej nie byłam ani razu, nie wiem taka dziwna jest, dlatego nad nią marudzę.
Spojler:

Wygląda mniej więcej tak tylko ta podszewka nie wystaję poza tą czarną koronkę na dole:

Dodano 4 minut temu:

Juniuś napisał:
Moje nogi Very Happy zrobiłam dzisiaj niezły spacerowy maraton, nie chcę wiedzieć, ile przeszłam kilometrów..... Aż m nogi mrowią Very Happy ale przynajmniej choć na chwilę zapomniałam o tym, że moje studiowanie stoi jednak pod znakiem zapytania.

Na mnie spacery tak nie działają idę i myślę :hahaha:

Juniuś napisał:
Dziś byłam zanieść papiery i okazało się, że nie wszyscy będą przyjęci i z 64 zakwalifikowanych może zostać tylko 40 i nigdzie w regulaminie nie jest zaznaczone, że absolwenci tego kierunku mają pierwszeństwo.

To faktycznie kiepsko. Ale może będziesz wśród tych 40?

PostWysłany: Pon 21:50, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Lol! Kobieto ubierają ją i nie marudź! *zazdrości i wylewa łzy że takiej nie ma* Gdzie taką dostałaś?!

Cytat:

Ja chyba jestem od niego uzależniona podobnie jak od herbaty hahaha

o.O Brat mnie próbował poić herbatą koperkową, bo córce daje, ale się nie dałam :hahaha:
Cytat:

To ja bym pięknie zaczęła miesiąc trzeźwości jak 1 sierpnia jest pierwsza integracja hahaha Może wytrwa, czemu prezentujesz taki brak wiary w możliwości koleżanki no Twisted Evil

Dlategóż iż sama się upodlać nie będę, musi to robić ze mną i będę jej truła dopóki się nie napije!
[na jutro mamy wódkę malinową *,* Kamil kupował :hahaha: ]
Mam nadzieję, że znowu nas policja nie złapie :|

Cytat:

Instruktor ma kursantkę w sukienkach Very Happy Ja się przerzuciłam nad sukienkami, ale ubolewam, że nie mam gdzie telefonu wsadzić, a mam cały czas wyciszony i same wibracje. Tak do kieszeni i po sprawię, a tu jest problem.

Na jazdy i tak nosze torebkę - dowód, kasa, okulary i inne tam bzdety, więc mam gdzie wsadzić. Raz jak ubrałam spodenki to myślałam, że tam mu zejdę od wibracji :mdleje:

Cytat:
Dziś byłam zanieść papiery i okazało się, że nie wszyscy będą przyjęci i z 64 zakwalifikowanych może zostać tylko 40 i nigdzie w regulaminie nie jest zaznaczone, że absolwenci tego kierunku mają pierwszeństwo.

Współczuję niepewności. Czyli, co mają zrobić ci, co się nie zakwalifikują?

PostWysłany: Pon 21:53, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Lol! Kobieto ubierają ją i nie marudź! *zazdrości i wylewa łzy że takiej nie ma* Gdzie taką dostałaś?!

Z jakiś 2 miesiące temu w orsay, była przeceniona :hahaha: Spodobała mi się a teraz przeżyłam kryzys w stylu ładna jest, ale czy ja w niej wyjdę :roll:
To mówisz, że mam w niej na co dzień pomykać?

jeanne napisał:
o.O Brat mnie próbował poić herbatą koperkową, bo córce daje, ale się nie dałam hahaha

Herbaty koperkowej nie piłam ;)

jeanne napisał:
Dlategóż iż sama się upodlać nie będę, musi to robić ze mną i będę jej truła dopóki się nie napije!
[na jutro mamy wódkę malinową *,* Kamil kupował hahaha ]

Weź mnie, będę grzeczna obiecuję :hahaha:
Nie piłam jeszcze wódki malinowej...

jeanne napisał:
Mam nadzieję, że znowu nas policja nie złapie Neutral

U mnie teraz wszędzie chodzi nawet za dworzec :roll: Ale mandatu nie dostaliście?

jeanne napisał:
Na jazdy i tak nosze torebkę - dowód, kasa, okulary i inne tam bzdety, więc mam gdzie wsadzić. Raz jak ubrałam spodenki to myślałam, że tam mu zejdę od wibracji mdleje

Ja w torebce nie zawsze słyszę, że wibruję -.-
W ogóle teraz już mam często tak, że wydaję mi się, że wibruję, zaglądam do kieszeni a tam nic -.-
Kto Cię tak kocha?

PostWysłany: Pon 22:18, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Spodobała mi się a teraz przeżyłam kryzys w stylu ładna jest, ale czy ja w niej wyjdę Rolling Eyes
To mówisz, że mam w niej na co dzień pomykać?

Pomykaj! Ja uznaję, że jedyna sukienka, która nie nadaje się na co dzien, to taka typowa weselna, inne spokojnie :D
Cytat:

Herbaty koperkowej nie piłam Wink

Lena lubi, spróbuj :hahaha:
Cytat:

Weź mnie, będę grzeczna obiecuję hahaha
Nie piłam jeszcze wódki malinowej...

Nie będziesz mi mówić, że mamy przestać sie wić? :hahaha: Chodź, wsadzę cię do plecaka :D
Ja też nie, piłam wiśniową i potem uznałam, że Gosia ma ładną łazienkę, więc spędzę tam resztę wieczoru :D

Cytat:

U mnie teraz wszędzie chodzi nawet za dworzec Rolling Eyes Ale mandatu nie dostaliście?

Nie, jeszcze wtedy trzeźwi byliśmy. Wypytywali nas o wiek i takie tam, że nieletni muszą wrócić przez 22 do domu, skąd jesteśmy, czy blisko mieszkamy :roll: A Kamil kłamał jak najęty, gówniarz jeden.
Cytat:

Ja w torebce nie zawsze słyszę, że wibruję -.-
W ogóle teraz już mam często tak, że wydaję mi się, że wibruję, zaglądam do kieszeni a tam nic -.-
Kto Cię tak kocha?

Mój brat :D
Ja też nie słyszę w torebce, ale ostatnio w ogóle telefonu nie używam, więc mi to obojętne. Bardziej jako mp3 jest mi potrzebny.

Dodano 5 minut temu:

chyba nie jestem w stanie zrozumieć cyklu życiowego grzybów :mdleje:

PostWysłany: Pon 22:31, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Pomykaj! Ja uznaję, że jedyna sukienka, która nie nadaje się na co dzien, to taka typowa weselna, inne spokojnie Very Happy

Takich nie posiadam :D

jeanne napisał:
Lena lubi, spróbuj hahaha

Nie ma mi kto takiej zrobić sama nie będę produkować :hahaha:

jeanne napisał:
Nie będziesz mi mówić, że mamy przestać sie wić? hahaha Chodź, wsadzę cię do plecaka Very Happy

Możesz się wić ile chcesz nie moja sprawa :hahaha: Ok! :D

jeanne napisał:
skąd jesteśmy, czy blisko mieszkamy Rolling Eyes A Kamil kłamał jak najęty, gówniarz jeden.

Dobrze, że tylko gadali -.-

jeanne napisał:
że nieletni muszą wrócić przez 22 do domu

Nieletni tzn? Czyżby moje powroty o 3 w nocy z imprez przed skończeniem 18 były nielegalne :hahaha: ?

jeanne napisał:

Mój brat Very Happy
Ja też nie słyszę w torebce, ale ostatnio w ogóle telefonu nie używam, więc mi to obojętne. Bardziej jako mp3 jest mi potrzebny.

Nie posiadam mp3 więc telefon jest mi niezbędny :)

Dodano 3 minut temu:

jeanne napisał:
chyba nie jestem w stanie zrozumieć cyklu życiowego grzybów mdleje

Nie przerażaj mnie tak :mdleje: Przez ostatnie dni nic nie robiłam tylko książki mnie straszą.

PostWysłany: Pon 22:36, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Takich nie posiadam Very Happy

ja niestety tak :hahaha:
Cytat:

Nie ma mi kto takiej zrobić sama nie będę produkować hahaha

Cytat:

Nie ma mi kto takiej zrobić sama nie będę produkować hahaha

W ogóle jakie oni jej świństwa dają, fuuuuj. Gorzej niż mi.

Cytat:

Możesz się wić ile chcesz nie moja sprawa hahaha Ok! Very Happy

Wbijaj, jest fajnie, są horrory, tona jedzenia i dylematy "jest 13, może by zjadł śniadanie" :D
Cytat:

Dobrze, że tylko gadali -.-

najzabawniejsze jest to, że żadne z nas nie miało dokumentów :hahaha:
Cytat:

Nieletni tzn? Czyżby moje powroty o 3 w nocy z imprez przed skończeniem 18 były nielegalne hahaha ?

TAK! Coś tam nam mruczał, że jesteśmy odpowiedzialni za bezpieczny powrót nieletniego przez 22 do domu :hahaha:
Cytat:

Nie przerażaj mnie tak mdleje Przez ostatnie dni nic nie robiłam tylko książki mnie straszą.

Ja wczoraj zrobiłam sobie przemiany jądrowe <3 Teraz próbuję ogarnąć tkanki roślinne, ale coś mi nie idzie :D

PostWysłany: Pon 23:10, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja niestety tak hahaha

Raz w życiu byłam na ślubie :hahaha: A moi kuzyni jak na razie nie mają zamiaru się żenić ;)

jeanne napisał:
Wbijaj, jest fajnie, są horrory, tona jedzenia i dylematy "jest 13, może by zjadł śniadanie" Very Happy

Nie potrzeba mnie już dłużej zachęcać :D
jeanne napisał:
najzabawniejsze jest to, że żadne z nas nie miało dokumentów hahaha

To nieźle.

jeanne napisał:
TAK! Coś tam nam mruczał, że jesteśmy odpowiedzialni za bezpieczny powrót nieletniego przez 22 do domu hahaha

I ja się teraz dopiero dowiaduję. Na następnym razem uświadomię wszystkim, którzy nie skończyli 18, że mają wrócić przed 22 w domu :hahaha:

jeanne napisał:
Ja wczoraj zrobiłam sobie przemiany jądrowe <3 Teraz próbuję ogarnąć tkanki roślinne, ale coś mi nie idzie Very Happy

Ja grałam w LOLa :D Wyrazy podziwu, pamiętam tylko, że z tkanek roślinnych miałam tabelkę pokreśloną na wszystkie strony (na biologii lecimy takim tempem, że żadnych rozsądnych notatek nie mam i muszę polegać na podręczniku). Zresztą do tej pory mój sprawdzian z tkanek roślinnych i roślin nago i okrytonasiennych może występować w charakterze nocnego koszmaru :hahaha:

PostWysłany: Pon 23:27, 23 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

mam takie głupie notatki z biologii, że aż mi słabo. "mają duże jądra komórkowe - możliwość obserwacji jąderka".
O co w tym chodzi to ja sama nie wiem. Jakie znowu jąderko :placze:

Dodano 3 minut temu:

Cytat:

Raz w życiu byłam na ślubie hahaha A moi kuzyni jak na razie nie mają zamiaru się żenić Wink

Ja byłam 7 razy? teraz już tylko mój brat -,-
Cytat:

I ja się teraz dopiero dowiaduję. Na następnym razem uświadomię wszystkim, którzy nie skończyli 18, że mają wrócić przed 22 w domu hahaha

Wiesz jaką ja miałam minę? Jeszcze siedziałam na barierce od mostu i tak się śmiałam :hahaha:

Cytat:

Ja grałam w LOLa Very Happy Wyrazy podziwu, pamiętam tylko, że z tkanek roślinnych miałam tabelkę pokreśloną na wszystkie strony (na biologii lecimy takim tempem, że żadnych rozsądnych notatek nie mam i muszę polegać na podręczniku). Zresztą do tej pory mój sprawdzian z tkanek roślinnych i roślin nago i okrytonasiennych może występować w charakterze nocnego koszmaru hahaha

BOŻE. nawet mi tego nie mów. Ja robię teraz te tkanki roślinne i przeskakuje do zwierząt, nie tknę tego zła :D

PostWysłany: Pon 23:33, 23 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
To faktycznie kiepsko. Ale może będziesz wśród tych 40?

jeanne napisał:
Czyli, co mają zrobić ci, co się nie zakwalifikują?

Mogą pójść nad Odrę rzucić się z mostu, zacząć studiować coś innego, zrobić sobie przerwę, albo poruszyć niebo i ziemię i spróbować zrobić coś, żeby padła decyzja o przyjmowaniu absolwentów mojego kierunku, a nie obcych z zewnątrz.

A wśród szczęśliwych 40 będę, albo i nie. Niepotrzebnie podawali tyle osób zakwalifikowanych, wszyscy byli pewni, a teraz... Chyba pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja, żeby było aż tylu kandydatów. Niech utworzą dla tych z zewnątrz drugą grupę, przynajmniej nie będziemy musieli powtarzać materiału. Osoby z bdb na dyplomie mają pewne miejsce, może zrezygnują na rzecz studiowania gdzie indziej. A my mamy db+ i już jest mniej pewnie, bo mnóstwo nas takich.

PostWysłany: Wto 8:27, 24 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 383, 384, 385 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 384 z 552

Skocz do: