Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 385, 386, 387 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

No to się jakoś wykręcisz.

Zaproszona jest moja mamuśka, babcia też, więc... o.O
Spojler:

Cytat:

No cóż... Rozumiem, że jesteś obiektem jego troski?

Niestety stety...Z jednej strony, fakt, milo że chociaż on się przejmuje, z drugiej mam wrażenie, że za dużo na niego zrzuciłam... On mówi, że nie, że się cieszy, że mu powiedziałam, i tak dalej, ale przecież by mi nie powiedział "no wiesz Asia, żałuje że mi to powiedziałaś, no ale co się stało to się nie odstanie" :roll:
Cytat:

Trzeba ćwiczyć Very Happy Nieźle.

Żadnego ćwiczenia, jestem wstydliwa i koniec :(
Cytat:

Zdarza się Very Happy Jak nie zdążę pomyśleć to też czasami mówię ciekawe rzeczy.

ja musze się zamknąć po prostu i tyle :sciana:

Idziesz się dzisiaj uczyć? :D

PostWysłany: Sro 16:36, 25 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Spojler:

jeanne napisał:
Niestety stety...Z jednej strony, fakt, milo że chociaż on się przejmuje, z drugiej mam wrażenie, że za dużo na niego zrzuciłam... On mówi, że nie, że się cieszy, że mu powiedziałam, i tak dalej, ale przecież by mi nie powiedział "no wiesz Asia, żałuje że mi to powiedziałaś, no ale co się stało to się nie odstanie" Rolling Eyes

Może pozwól mu samemu ocenić czy za dużo czy nie...

jeanne napisał:
ja musze się zamknąć po prostu i tyle ściana

Ja wychodzę z założenia, że przynajmniej inni mają się z czego pośmiać

jeanne napisał:
Idziesz się dzisiaj uczyć? Very Happy

Idę poczytać o komórce i mam nadzieję, że nie usnę :D

PostWysłany: Sro 16:55, 25 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Juniuś napisał:
Czy wam też forum tak zamula?

Si :)

Juniuś napisał:
bo to tak jakby dalej studiuje, niektórzy utrzymują się dodatkowo ze stypendiów Mr. Green ale jeśli ktoś naprawdę chce wiązać swoje życie z pracą na uczelni, to pewnie nawet ta mała płaca nie jest aż tak straszna i wiele z tych osób być może dorabia gdzieś jeszcze. Zresztą jak się potem prowadzi takie seminaria... Nie chcę wiedzieć ile prowadzący ma za jedną obronę Razz

Pracował już wcześniej jako nauczyciel, teraz wziął się za doktorat. robi pracę doktorancką, ale jest normalnym pracownikiem uczelni, nie studentem, który żyje ze stypendium :wink: Ma normalną liczbę godzin do wypracowania i też bierze udział w egzaminach. Obrony oczywiście nie wchodzą w grę z wiadomych przyczyn, co nie zmienia faktu, że jego zarobki są godne pożałowania. Człowiek z wyższym wykształceniem, wyróżnieniem i bardzo angażujący się w życie Uniwersytetu...żałosne, ale taki mamy kraj cudowny :roll:

PostWysłany: Sro 17:16, 25 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Spojler:

Cytat:

Może pozwól mu samemu ocenić czy za dużo czy nie...

No cóż, w temacie, o który najbardziej mi chodziło, nie doszliśmy do wspólnego wniosku [a raczej ja nie dostalam takiej odpowiedzi jaką chcialam -,-], bo gdy zaczęłam mu wiercić przysłowiową dziurę w brzuchu, to mnie uciszył! o.O Muszę wrócić do tego, jak będziemy dzisiaj gadać, na gadu gadu nie jestem taka uległa :hahaha:

W ogóle chyba musze podziękować Gośce za tą postawę "nic nie wiem, nic nie widze, nic nie słyszę", bo skoro odpiął mi ramiączka od stanika z obu stron [wtf?! nie mam pojecia jak!], to nie wierzę, że ona nie wiedziała, co tam się za nią dzieje.

Spalę się w piekle :placze:

Cytat:

Ja wychodzę z założenia, że przynajmniej inni mają się z czego pośmiać

Jej bracia ze mnie zawsze śmieją, bo ja zawsze np. pomylę jakieś słowo z innym, albo w ogóle zapomne i wychodzą kwiatki.

Cytat:

Idę poczytać o komórce i mam nadzieję, że nie usnę Very Happy

Ja do końca tygodnia muszę zrobić pierwiastki z bloków, s,d,p, protisty i bezkręgowce, ale to od jutra :hahaha:

Cytat:

Si Smile

A mi o dziwo dzisiaj chodzi ładnie, za to przez ostatnie dni, to post dodawal sie nawet 5 minut o.O

PostWysłany: Sro 17:27, 25 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
A mi o dziwo dzisiaj chodzi ładnie, za to przez ostatnie dni, to post dodawal sie nawet 5 minut o.O

Mi ostatnimi czasy strona ładuje się bardzo długo i post też wysyła się kilka minut :roll:

PostWysłany: Sro 17:36, 25 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Mi ostatnimi czasy strona ładuje się bardzo długo i post też wysyła się kilka minut Rolling Eyes

Rozumiałabym, jakby było dużo userów, a tak? :roll:

Czy taka obsesja na punkcie kota jest normalna? Bo non stop chodzę z aparatem za nią i ją "focę", dzięki czemu mam takie ujęcia :hahaha:
Spojler:

PostWysłany: Sro 18:11, 25 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

alhambra ale skoro robi doktorat, to zaczął III stopień studiów, stąd nazwałam go studentem.

Moja kotka wreszcie wraca do normalności, już nawet nie płacze jak ją noszę i nie ucieka cały czas :)

PostWysłany: Sro 18:35, 25 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Spojler:

jeanne napisał:
No cóż, w temacie, o który najbardziej mi chodziło, nie doszliśmy do wspólnego wniosku [a raczej ja nie dostalam takiej odpowiedzi jaką chcialam -,-], bo gdy zaczęłam mu wiercić przysłowiową dziurę w brzuchu, to mnie uciszył! o.O Muszę wrócić do tego, jak będziemy dzisiaj gadać, na gadu gadu nie jestem taka uległa hahaha

A jaką chciałaś dostać?
A że się tak spytam to między Tobą a nim to coś poważnego?
jeanne napisał:
W ogóle chyba musze podziękować Gośce za tą postawę "nic nie wiem, nic nie widze, nic nie słyszę", bo skoro odpiął mi ramiączka od stanika z obu stron [wtf?! nie mam pojecia jak!], to nie wierzę, że ona nie wiedziała, co tam się za nią dzieje.

Spalę się w piekle płacze

Magiczne ręce :hahaha:

jeanne napisał:
Ja do końca tygodnia muszę zrobić pierwiastki z bloków, s,d,p, protisty i bezkręgowce, ale to od jutra hahaha

Mi z tej komórki został transport i podziały. Do chemii od początku wakacji nie zajrzałam -.-

alhambra napisał:
Mi ostatnimi czasy strona ładuje się bardzo długo i post też wysyła się kilka minut Rolling Eyes

Mi posty ostatnio strasznie wolno, ale dzisiaj wyjątkowo nie.

jeanne napisał:
Czy taka obsesja na punkcie kota jest normalna? Bo non stop chodzę z aparatem za nią i ją "focę", dzięki czemu mam takie ujęcia hahaha

Może i to obsesja, ale nie ośmielam się stwierdzić, bo miałabym tak samo :hahaha:
Całą noc nie spała to jest równie jak ja wyspana :D
Juniuś napisał:
Moja kotka wreszcie wraca do normalności, już nawet nie płacze jak ją noszę i nie ucieka cały czas Smile

Cieszę się :D

PostWysłany: Sro 18:57, 25 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Juniuś napisał:
ale skoro robi doktorat, to zaczął III stopień studiów, stąd nazwałam go studentem.

E tam, doktorant to doktorant, pracuje jak każdy i powinien normalnie zarabiać i już!

jeanne napisał:
Rozumiałabym, jakby było dużo userów, a tak? Rolling Eyes

Może o czymś nie wiemy? :mrgreen:
jeanne napisał:
Czy taka obsesja na punkcie kota jest normalna? Bo non stop chodzę z aparatem za nią i ją "focę", dzięki czemu mam takie ujęcia hahaha

Nie widzę w tym nic nienormalnego :wink: Powiem więcej, bardzo podoba mi się Twoja obsesja, a jej efekty jeszcze bardziej :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:03, 25 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Moja kotka wreszcie wraca do normalności, już nawet nie płacze jak ją noszę i nie ucieka cały czas Smile

No i bardzo dobrze! Koty w większości same się wylizują z wszelkich ran :D

Cytat:

Może i to obsesja, ale nie ośmielam się stwierdzić, bo miałabym tak samo hahaha
Całą noc nie spała to jest równie jak ja wyspana Very Happy

Moje małe słodkie cudo *,* Muszę jej szukać białego kocura na wiosnę i jakiś chętnych na małe biale cudeńka, bo potem trzeba ja będzie wysterylizować.

Cytat:

Mi z tej komórki został transport i podziały. Do chemii od początku wakacji nie zajrzałam -.-

Ja do chemii o dziwo siadam z ochotą, na widok biologii chce mi się płakać. Nienawidzę tych roślin.

Spojler:

Cytat:
A jaką chciałaś dostać?
A że się tak spytam to między Tobą a nim to coś poważnego?

Chciałam żeby mi powiedział, że w razie czego nie bedzie się obwinial, ale taka to z nim rozmowa :roll:
Nie, raczej nie. Ot, bawimy się chyba.
Cytat:

Magiczne ręce hahaha

Weź przestań, leżę tak, a on mi czymś śmiga przed oczami :hahaha:

Cytat:

Może o czymś nie wiemy? Mr. Green

Może tu gdzieś w podziemiach, jakiś tajny serwis randkowy działa? :D
Cytat:

Nie widzę w tym nic nienormalnego Wink Powiem więcej, bardzo podoba mi się Twoja obsesja, a jej efekty jeszcze bardziej Mr. Green

Mam więcej jej zdjęć niż swoich :D Ja uwielbiam jak ona się uśmiecha, ale świeci tymi swoimi paczałkami, że wygląda jakby laserem śmigała :(
Spojler:

PostWysłany: Sro 19:12, 25 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Może tu gdzieś w podziemiach, jakiś tajny serwis randkowy działa? Very Happy

I ja nic nie wiem???? Też chcę :P

PostWysłany: Sro 19:14, 25 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne ale moja miśka nie miała nawet żadnej rany, dlatego się bałam, co właściwie jej dolega, ale na szczęście znowu zaczyna tarzać się w piachu i wykręcać na wszystkie strony :-D mój mały tuptuś

PostWysłany: Sro 19:34, 25 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne napisał:
Moje małe słodkie cudo *,* Muszę jej szukać białego kocura na wiosnę i jakiś chętnych na małe biale cudeńka, bo potem trzeba ja będzie wysterylizować.

Małe Entropie, co ja bym za białego kociaka dała :buja w oblokach:

jeanne napisał:
Ja do chemii o dziwo siadam z ochotą, na widok biologii chce mi się płakać. Nienawidzę tych roślin.

Mi się na widok obu chce płakać .
Spojler:

jeanne napisał:
Chciałam żeby mi powiedział, że w razie czego nie bedzie się obwinial, ale taka to z nim rozmowa Rolling Eyes
Nie, raczej nie. Ot, bawimy się chyba.

Chyba?

jeanne napisał:
Weź przestań, leżę tak, a on mi czymś śmiga przed oczami hahaha

:hahaha:

PostWysłany: Sro 19:50, 25 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
co ja bym za białego kociaka dała

Mi się marzy taki szaro-bury :) Najlepiej z odcieniami brązu :) Ale już 100 razy pokazywałam mojego wymarzonego, więc pominę ten szczegół :)

PostWysłany: Sro 19:59, 25 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Mi się marzy taki szaro-bury Smile Najlepiej z odcieniami brązu Smile Ale już 100 razy pokazywałam mojego wymarzonego, więc pominę ten szczegół Smile

Wieeem. Ślicznego sobie wymarzyłaś :)
U mnie na marzeniach się kończy...

PostWysłany: Sro 20:04, 25 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 385, 386, 387 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 386 z 552

Skocz do: