Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 389, 390, 391 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juniuś, obawiam się, że im już nic nie pomoże :roll:

PostWysłany: Czw 21:19, 26 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra, a tam, na pewno nie jest aż tak źle *dotyka jej włosów* trochę cierpliwości, na efekty dłuuugo się czeka :)

PostWysłany: Czw 21:21, 26 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Juniuś napisał:
a tam, na pewno nie jest aż tak źle

Jest gorzej niż źle :wink: A na efekty i tak już długo czekam. Na razie trochę odżyły, bo dieta się poprawiła :)

PostWysłany: Czw 21:24, 26 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Dostałam się, ufff..... Odetchnęłam z ulgą:) okazało się, nawet osoby z niższą średnią się dostały, bo chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi.

PostWysłany: Pią 14:37, 27 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:

Dostałam się, ufff..... Odetchnęłam z ulgąSmile okazało się, nawet osoby z niższą średnią się dostały, bo chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi.

Gratulacje :D

Kupiłam kotu obrożę z dzwoneczkiem. To podłe, chodzi taka skwaszona, że aż mi jej szkoda :D

PostWysłany: Pią 16:56, 27 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi.

To było do przewidzenia :mrgreen:

Dodano 12 minut temu:

A ja się muszę wyżalić :( Zleciałam pół dzielnicy za świeczkami do tortu i dupa blada :( Nigdzie nie mają: w kiosku, w spożywczych, w monopolowych, chemicznych, no nigdzie :( Nie miałam czasu na jechanie do marketu, więc tort będzie bez świeczek :(
Ale jest wino, mirinda, arbuz...no i obiad :D

PostWysłany: Pią 17:20, 27 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne, ja musiałam zdjąć ten dzwoneczek, bo bałam się, że mój tuptuś wyląduje przez niego w psychiatryku ;)

PostWysłany: Pią 19:26, 27 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:

A ja się muszę wyżalić Sad Zleciałam pół dzielnicy za świeczkami do tortu i dupa blada Sad Nigdzie nie mają: w kiosku, w spożywczych, w monopolowych, chemicznych, no nigdzie Sad Nie miałam czasu na jechanie do marketu, więc tort będzie bez świeczek Sad
Ale jest wino, mirinda, arbuz...no i obiad Very Happy

Bo tak zawsze jest. Jak mi trzeba bylo popcornu - przejechalam 8 sklepow - we wszystkich tylko do mikrofali. Musze mówić, że następnego dnia, gdy już nie był mi potrzebny, od razu go znalazlam? :roll:

Widziałam dzisiaj idealną sukienkę. Moje marzenie, wyśniona, wytęskniona. Wyśliniłam witrynę, nie znalazłam żadnej bliskiej okazji, na ktorą mogłabym ją ubrać, a zważywszy na to, że mi dupa rośnie z każdym dniem, na studniówkę bym się już w nią nie zmieściła.
*placze*

Dodano 7 minut temu:

Cytat:
jeanne, ja musiałam zdjąć ten dzwoneczek, bo bałam się, że mój tuptuś wyląduje przez niego w psychiatryku Wink

Ja jej specjalnie kupiłam, bo mam nadzieję, że jak ucieknie z domu, to nie będzie takiego problemu ze znalezieniem jej na ogrodzie :D

PostWysłany: Pią 19:53, 27 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
zważywszy na to, że mi dupa rośnie z każdym dniem, na studniówkę bym się już w nią nie zmieściła.

A to powszechna opinia czy subiektywne odczucie? :wink: Codziennie słyszę "dupa mi rośnie" i jakoś wcale tego nie widzę, więc może i Twoja rośnie tylko w lustrze? :wink:

PostWysłany: Pią 20:37, 27 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

na kobiecych ''dupach'' to ja sie znam z racji płci więc mogę ocenić ;) tak czysto zawodowo

PostWysłany: Pią 21:24, 27 Lip 2012
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

Cytat:

A to powszechna opinia czy subiektywne odczucie? Wink Codziennie słyszę "dupa mi rośnie" i jakoś wcale tego nie widzę, więc może i Twoja rośnie tylko w lustrze? Wink

Niestety nie tylko w lustrze 8) Ale walczę, bo mam ulubione spodnie, w które nie wejde, jak przytyję jeszcze kilo albo dwa :roll: No ale co ja mam zrobić, jak tak bardzo lubię siedzieć w kuchni, a teraz mam na to czas :roll:

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
na kobiecych ''dupach'' to ja sie znam z racji płci więc mogę ocenić Wink tak czysto zawodowo

Jeszcze koszmary byś miał, albo co ;)

PostWysłany: Pią 21:55, 27 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
No ale co ja mam zrobić, jak tak bardzo lubię siedzieć w kuchni, a teraz mam na to czas Rolling Eyes

Tia, a czekolada sama wchodzi do ust :mrgreen: Ja tam w każdym razie jem, jem i z jedzenia się cieszę. Daleko mam do diety, nawet przez myśl mi to nie przejdzie :D

PostWysłany: Sob 6:21, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Tia, a czekolada sama wchodzi do ust Mr. Green Ja tam w każdym razie jem, jem i z jedzenia się cieszę. Daleko mam do diety, nawet przez myśl mi to nie przejdzie Very Happy

Nawet nie czekolada, bo miałam 9 po oddawaniu krwi i po tym, jak zjadłam jedną, jak zemdlałam [inteligencja :D] resztę porozdawałam :D No ale jak tu upiec sernik i nie sprobować, czy zjadliwy? *,*

Coś czuję, że nie ruszę się dzisiaj z lóżka o.O

PostWysłany: Sob 13:03, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Coś czuję, że nie ruszę się dzisiaj z lóżka o.O

Ja dziś z kolei spać nie mogłam, bolała mnie głowa, to wzięłam rano procha o 7:00, wstałam i o 10:00 miałam już wyprane, okna umyte, naczynia pozmywane, mięso pokrojone i przyprawione. Potem zrobiłam szybkie zakupy i teraz leżę przez kompem i się opitalam :D Zaraz się zbiorę, ogarnę szybko łazienkę i pokroję warzywka do sałatki, bo gyrosa dziś robię :P

Dodano 1 godzin 5 minut temu:

No i już wszystko zrobione :P Nic tylko książka do ręki i można się relaksować na całego :P

PostWysłany: Sob 14:24, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Ja dziś z kolei spać nie mogłam, bolała mnie głowa, to wzięłam rano procha o 7:00, wstałam i o 10:00 miałam już wyprane, okna umyte, naczynia pozmywane, mięso pokrojone i przyprawione. Potem zrobiłam szybkie zakupy i teraz leżę przez kompem i się opitalam Very Happy Zaraz się zbiorę, ogarnę szybka łazienkę i pokroję warzywka do sałatki, bo gyrosa dziś robię Razz

Aż się zmęczyłam od czytania.o.O Ja polożylam się o 9, ale leżałam do 2, bo nie mogłam zasnać. Jedyne, co do tej pory zrobilam, to przynioslam sobie colę i cukier w kostkach o.O

Zostałam nazwana dzisiaj plastikiem. Uwielbiam internet :D

PostWysłany: Sob 16:29, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 389, 390, 391 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 390 z 552

Skocz do: