|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 389, 390, 391 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Juniuś, obawiam się, że im już nic nie pomoże :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 21:19, 26 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra, a tam, na pewno nie jest aż tak źle *dotyka jej włosów* trochę cierpliwości, na efekty dłuuugo się czeka :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 21:21, 26 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | a tam, na pewno nie jest aż tak źle |
Jest gorzej niż źle :wink: A na efekty i tak już długo czekam. Na razie trochę odżyły, bo dieta się poprawiła :)
|
|
Wysłany:
Czw 21:24, 26 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dostałam się, ufff..... Odetchnęłam z ulgą:) okazało się, nawet osoby z niższą średnią się dostały, bo chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pią 14:37, 27 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Dostałam się, ufff..... Odetchnęłam z ulgąSmile okazało się, nawet osoby z niższą średnią się dostały, bo chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi. |
Gratulacje :D
Kupiłam kotu obrożę z dzwoneczkiem. To podłe, chodzi taka skwaszona, że aż mi jej szkoda :D
|
|
Pią 16:56, 27 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | chęci studiowania nie potwierdziło tak dużo ludzi.
|
To było do przewidzenia :mrgreen:
Dodano 12 minut temu:
A ja się muszę wyżalić :( Zleciałam pół dzielnicy za świeczkami do tortu i dupa blada :( Nigdzie nie mają: w kiosku, w spożywczych, w monopolowych, chemicznych, no nigdzie :( Nie miałam czasu na jechanie do marketu, więc tort będzie bez świeczek :(
Ale jest wino, mirinda, arbuz...no i obiad :D
|
|
Wysłany:
Pią 17:20, 27 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, ja musiałam zdjąć ten dzwoneczek, bo bałam się, że mój tuptuś wyląduje przez niego w psychiatryku ;)
|
|
Wysłany:
Pią 19:26, 27 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja się muszę wyżalić Sad Zleciałam pół dzielnicy za świeczkami do tortu i dupa blada Sad Nigdzie nie mają: w kiosku, w spożywczych, w monopolowych, chemicznych, no nigdzie Sad Nie miałam czasu na jechanie do marketu, więc tort będzie bez świeczek Sad
Ale jest wino, mirinda, arbuz...no i obiad Very Happy |
Bo tak zawsze jest. Jak mi trzeba bylo popcornu - przejechalam 8 sklepow - we wszystkich tylko do mikrofali. Musze mówić, że następnego dnia, gdy już nie był mi potrzebny, od razu go znalazlam? :roll:
Widziałam dzisiaj idealną sukienkę. Moje marzenie, wyśniona, wytęskniona. Wyśliniłam witrynę, nie znalazłam żadnej bliskiej okazji, na ktorą mogłabym ją ubrać, a zważywszy na to, że mi dupa rośnie z każdym dniem, na studniówkę bym się już w nią nie zmieściła.
*placze*
Dodano 7 minut temu:
Cytat: | jeanne, ja musiałam zdjąć ten dzwoneczek, bo bałam się, że mój tuptuś wyląduje przez niego w psychiatryku Wink
|
Ja jej specjalnie kupiłam, bo mam nadzieję, że jak ucieknie z domu, to nie będzie takiego problemu ze znalezieniem jej na ogrodzie :D
|
|
Pią 19:53, 27 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | zważywszy na to, że mi dupa rośnie z każdym dniem, na studniówkę bym się już w nią nie zmieściła. |
A to powszechna opinia czy subiektywne odczucie? :wink: Codziennie słyszę "dupa mi rośnie" i jakoś wcale tego nie widzę, więc może i Twoja rośnie tylko w lustrze? :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 20:37, 27 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
na kobiecych ''dupach'' to ja sie znam z racji płci więc mogę ocenić ;) tak czysto zawodowo
|
|
Wysłany:
Pią 21:24, 27 Lip 2012 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A to powszechna opinia czy subiektywne odczucie? Wink Codziennie słyszę "dupa mi rośnie" i jakoś wcale tego nie widzę, więc może i Twoja rośnie tylko w lustrze? Wink
|
Niestety nie tylko w lustrze 8) Ale walczę, bo mam ulubione spodnie, w które nie wejde, jak przytyję jeszcze kilo albo dwa :roll: No ale co ja mam zrobić, jak tak bardzo lubię siedzieć w kuchni, a teraz mam na to czas :roll:
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | na kobiecych ''dupach'' to ja sie znam z racji płci więc mogę ocenić Wink tak czysto zawodowo |
Jeszcze koszmary byś miał, albo co ;)
|
|
Pią 21:55, 27 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | No ale co ja mam zrobić, jak tak bardzo lubię siedzieć w kuchni, a teraz mam na to czas Rolling Eyes |
Tia, a czekolada sama wchodzi do ust :mrgreen: Ja tam w każdym razie jem, jem i z jedzenia się cieszę. Daleko mam do diety, nawet przez myśl mi to nie przejdzie :D
|
|
Wysłany:
Sob 6:21, 28 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tia, a czekolada sama wchodzi do ust Mr. Green Ja tam w każdym razie jem, jem i z jedzenia się cieszę. Daleko mam do diety, nawet przez myśl mi to nie przejdzie Very Happy
|
Nawet nie czekolada, bo miałam 9 po oddawaniu krwi i po tym, jak zjadłam jedną, jak zemdlałam [inteligencja :D] resztę porozdawałam :D No ale jak tu upiec sernik i nie sprobować, czy zjadliwy? *,*
Coś czuję, że nie ruszę się dzisiaj z lóżka o.O
|
|
Sob 13:03, 28 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Coś czuję, że nie ruszę się dzisiaj z lóżka o.O |
Ja dziś z kolei spać nie mogłam, bolała mnie głowa, to wzięłam rano procha o 7:00, wstałam i o 10:00 miałam już wyprane, okna umyte, naczynia pozmywane, mięso pokrojone i przyprawione. Potem zrobiłam szybkie zakupy i teraz leżę przez kompem i się opitalam :D Zaraz się zbiorę, ogarnę szybko łazienkę i pokroję warzywka do sałatki, bo gyrosa dziś robię :P
Dodano 1 godzin 5 minut temu:
No i już wszystko zrobione :P Nic tylko książka do ręki i można się relaksować na całego :P
|
|
Wysłany:
Sob 14:24, 28 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja dziś z kolei spać nie mogłam, bolała mnie głowa, to wzięłam rano procha o 7:00, wstałam i o 10:00 miałam już wyprane, okna umyte, naczynia pozmywane, mięso pokrojone i przyprawione. Potem zrobiłam szybkie zakupy i teraz leżę przez kompem i się opitalam Very Happy Zaraz się zbiorę, ogarnę szybka łazienkę i pokroję warzywka do sałatki, bo gyrosa dziś robię Razz |
Aż się zmęczyłam od czytania.o.O Ja polożylam się o 9, ale leżałam do 2, bo nie mogłam zasnać. Jedyne, co do tej pory zrobilam, to przynioslam sobie colę i cukier w kostkach o.O
Zostałam nazwana dzisiaj plastikiem. Uwielbiam internet :D
|
|
Sob 16:29, 28 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 389, 390, 391 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 390 z 552 |
|