Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 426, 427, 428 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra napisał:
Salamandra, tak teraz z innej beczki, bo ciągle mi wypada z głowy...Nie powiedziałabym, że wyglądasz na stereotypową lesbijkę ;) Masz dość wyrazisty styl, ale niekoniecznie lesbijski :) Jeśli sam luźny i powiedzmy chłopięcy styl ubierania uznać za lesbijski, to nie - nie jest to wyznacznik :)

Ja tam się nie znam. W sumie dobrze, że nie wyglądam, bo nie określiłabym się jako lesbijkę. Hetero też nie pasuje. Chyba ze wszystkich określeń bi byłoby najlepsze, jeśli już koniecznie musiałabym sprecyzować moje "preferencje", ale jakoś nie lubię tego słowa. Kiedyś jedna z moich znajomych gadała na prawo i lewo, że jest biseksualna, po czym padało stwierdzenie, że ona musi mieć faceta, bo musi mieć oparcie, męskie ramie itd. itp. :|

jeanne napisał:
Cytat:
Ja w dzieciństwie chodziłam z bratem za kościół Mr. Green

U mnie to by się nie powiodło. 2 tys. wieś rządzi :D

Ale masz Obi! Jak to możliwe, że masz Obi, skoro Twoja wieś jest taka mała? :D Pytam, bo my przy 4 tyś. nie mamy nawet Biedronki :C

jeanne napisał:
Sal! Ja mam pytanie do Ciebie. Przepisuję sobie właśnie tak notatki z przedsiębiorczości [tak już zdążyłam nie być :D] i mam wykres osiągnięć od czasu dla normalnego człowieka i geniusza, też miałaś coś takiego? o.O

Co? :shock: Nie, nie miałam. Jedyne wykresy jakie pamiętam, i to z pierwszej klasy, to podaż i popyt, ale też już nie wiem o co dokładnie chodziło. Normalny człowiek i geniusz... A jak została zdefiniowana norma?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 6:08, 12 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Ale masz Obi! Jak to możliwe, że masz Obi, skoro Twoja wieś jest taka mała? Very Happy Pytam, bo my przy 4 tyś. nie mamy nawet Biedronki :C

Rzeczywiście dziwna sprawa z tym OBI :) Może jakaś atrakcyjna lokalizacja dla marketu, np. dobre połączenie z dużym miastem i niewielka odległość :) Wiele takich marketów albo fabryk otwiera się "w mieście", ale tak naprawdę 10km od miasta albo i dalej ;)
Ale, Sal, żeby Biedronki nie było? :( Ja też ubolewam nad faktem, że nie mam blisko w tej zapyziałej Warszawie żadnej Biedronki, że o Lidlu nie wspomnę :( W rodzinnym mieście mieszkałam w tak idealnej lokalizacji, że zaraz obok miałam ulicę, na której są chyba wszystkie możliwe banki, księgarnie, lokale, tanie sklepy z ciuchami, salony i serwisy samochodowe. Rzut beretem była Biedronka, Lidl, Carrefour i Tesco, połączenie autobusowe z centrum i miasteczkiem studenckim wręcz idealne, a osiedle bardzo ciche i w miarę na uboczu. Jak się tam wprowadzaliśmy 25 lat temu, to była praktycznie wioska, z resztą krowa się pasła za moim blokiem :mrgreen: Teraz to raj na ziemi :|

PostWysłany: Sro 9:00, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Ale masz Obi! Jak to możliwe, że masz Obi, skoro Twoja wieś jest taka mała? Very Happy Pytam, bo my przy 4 tyś. nie mamy nawet Biedronki :C

Obi mam, ale biedronki za to nie. Żadnych hipermarketów, bu. Ale włąśnie ma ruszyć budowa parku handlowego! Będę miała empik 500m od domuu! I tam też ma być jakiś supermarket o.O Chodza plotki, że biedronka o.O
Pewnie dlatego, że jesteśmy blisko przejścia granicznego ^^

Cytat:

Co? Shocked Nie, nie miałam. Jedyne wykresy jakie pamiętam, i to z pierwszej klasy, to podaż i popyt, ale też już nie wiem o co dokładnie chodziło. Normalny człowiek i geniusz... A jak została zdefiniowana norma?

Nie wiem, bo mnie nie było na lekcji ale wykres wygląda tak;

I gościu mówił, że lepiej być normalnym człowiekiem niż geniuszem, bo oni potem sie wypalają i nikt ich nie lubi o.O
Trafił jak kijem w mrowisko. Podobno strasznie się kłócili z nim :D

Cytat:

Rzeczywiście dziwna sprawa z tym OBI Smile Może jakaś atrakcyjna lokalizacja dla marketu, np. dobre połączenie z dużym miastem i niewielka odległość Smile Wiele takich marketów albo fabryk otwiera się "w mieście", ale tak naprawdę 10km od miasta albo i dalej Wink

Czy duże, hm. 50tys. ludzi, nie wiem, czy to duże o.O Ale blisko blisko, do szkoły dojeżdżam 10km :D

PostWysłany: Sro 13:53, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Na mnie akurat nic nie działa z ziołowych

widocznie stosujesz nie takie mieszanki, jakie powinnaś 8)

Salamandra napisał:
Ohoho, dobra faza

zaiste! i to wszystko za jedyne 6,99 zł!

Salamandra napisał:
Nie próbowałaś na przykład zamiast do kościoła iść sobie spokojnie do parku, sklepu czy gdziekolwiek indziej?

hehe, przez 8 lat! teraz zwyczajnie mam już dość (jest mi wstyd?) bunkrowania się w chaszczach. podejrzewam, że gdybym mieszkała w dużym mieście, nie miałabym z tymi coniedzielnymi wyjściami najmniejszego problemu - miejsc, w których można zahaczyć się na godzinkę, jest tam przecież całe mnóstwo. gdy jednak mieszka się na zadupiu, naprawdę trzeba się nieźle namęczyć.

Cytat:
I gościu mówił, że lepiej być normalnym człowiekiem niż geniuszem, bo oni potem sie wypalają i nikt ich nie lubi o.O

...że niby lepiej być przeciętnie inteligentnym, bo wolniej się wypalasz (primo) i więcej osób cię lubi (secundo)? ma się to, jak piernik do wiatraka.

PostWysłany: Sro 14:54, 12 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Cytat:
...że niby lepiej być przeciętnie inteligentnym, bo wolniej się wypalasz (primo) i więcej osób cię lubi (secundo)? ma się to, jak piernik do wiatraka.

Amen :wink: Ja się wypaliłam bardzo szybko, a geniuszem nie jestem i daleko mi do niego :roll: Mało tego - prawie nikt mnie nie lubi :mrgreen:

PostWysłany: Sro 15:49, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Ja Cię lubię :mrgreen:

PostWysłany: Sro 16:23, 12 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;)

PostWysłany: Sro 17:10, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

widocznie stosujesz nie takie mieszanki, jakie powinnaś Cool

Może, chociaż ja po prostu mam wysoką tolerancję na leki ^^
Cytat:

Chyba tak :hahaha: On chyba leczy kompleksy, bo sam jest z niezbyt dobrej szkoły w naszym mieście, a uczy w najlepszej, więc dba żeby nam się "w dupach nie poprzewracało" :hahaha: Gościu jest prześwietny. Dzisiaj w ogóle się wyłączyłam i go nie słuchałam, tylko na niego patrzyłam :D

Cytat:

Amen Wink Ja się wypaliłam bardzo szybko, a geniuszem nie jestem i daleko mi do niego Rolling Eyes Mało tego - prawie nikt mnie nie lubi Mr. Green

Ja CIę lubię! A podobno "interesuję się tylko wybranymi", więc patrz jaki Cię zaszyt kopnął :hahaha:

PostWysłany: Sro 17:47, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja CIę lubię! A podobno "interesuję się tylko wybranymi", więc patrz jaki Cię zaszyt kopnął hahaha

No tak, pewnie podobnie jak ja lubisz popaprańców :mrgreen: I o czym to świadczy? :>

Dodano 9 minut temu:

A w ogóle to muszę Wam polecić sprzątanie przy rytmach latino :D Mieszkanie na błysk, a i nad kondycją bioder popracowałam :D Dawno się tak nie zasapałam przy sprzątaniu :mrgreen:

PostWysłany: Sro 18:11, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

No tak, pewnie podobnie jak ja lubisz popaprańców Mr. Green I o czym to świadczy? chtry

Że tworzymy szczelnie hermetyczną zamkniętą grupę, do której nie mają wstępu "normalni" ludzie? :D

Cytat:

A w ogóle to muszę Wam polecić sprzątanie przy rytmach latino Very Happy Mieszkanie na błysk, a i nad kondycją bioder popracowałam Very Happy Dawno się tak nie zasapałam przy sprzątaniu Mr. Green

Bo nie sprzątasz z moim kotem, ktory chce udawać mopa :hahaha:

PostWysłany: Sro 18:13, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Że tworzymy szczelnie hermetyczną zamkniętą grupę, do której nie mają wstępu "normalni" ludzie? Very Happy

Bingo :twisted: Ale spoko, lubią nas też ludzie, którzy lubią wszystkich :mrgreen:

jeanne napisał:
Bo nie sprzątasz z moim kotem, ktory chce udawać mopa hahaha

Nie no, kot mógłby dziś niechcący ucierpieć :D

PostWysłany: Sro 18:18, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Amen :wink: Ja się wypaliłam bardzo szybko, a geniuszem nie jestem i daleko mi do niego :roll: Mało tego - prawie nikt mnie nie lubi :mrgreen:

A my się nie liczymy? :C

Byłam dziś w Biedronce i stwierdziłam, że jednak nie chcę jej mieć u siebie na wsi. Nie znalazłam tam mleka czekoladowego *czarna rozpacz*

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 18:46, 12 Wrz 2012
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

jeanne:

Spojler:

A te buty. Rozumiem, że teraz zadaję się z osobami, które nie mają chłopaków czy kogoś na oku xD czy szuka kolejnych łupów ?

Cytat:
Wiesz, bo ja nie będę siedzieć cicho, tylko jakbym usłyszała że pan X powiedział to to i to, to bym zaraz potuptała do niego i spytała, co ma do powiedzenia na ten temat.
Skoro do księdza tak zrobiłam, to co tam rówieśnik Very Happy

Rozumiem. A co ksiądz mówił?
Moja religia ostatnio bije rekordy. Najpierw nasz brat sprowadził na lekcje brata ze swojego zakonu, który zajmuję się bioetyką i opowiadał o niepłodności i metodach leczenia i czemu nie popiera in vitro itd. Testy: no bo jak coś nie hula, ja chciałbym mieć dzieci, bo jak żołnierz nie staję na wysokości zadania itp. Na lekcje z nami przyszedł przygotowany tzn. z cukierkami :)
Dzisiaj było trzech braci z kolei na lekcji. Muszę powiedzieć, że religię mamy w czytelni przy takim jednym wielkim ogromnym stole. No i jeden z braci ma jakoś prezentację i jest na samym początku przy rzutniku, ja siedzę całkiem z tyłu ale jeden brat siedzi niedaleko i się tak patrzy. Mieliśmy fatalne zadanie z polskiego dotyczące Jądra Ciemności, zero podpowiedzi w necie. Zamieniłam się miejscem z Dawidem żeby siedzieć koło Kamila, bo on miał zeszyt od Kasi i spisywał, Dawid chciał spisać potem ode mnie. No i robimy to całkowicie otwarcie, a ten brat się tak patrzy kątem oka ale nic. Potem jest koniec i ja coś głośno tłumaczę mu żeby się połapał w moim zeszycie, a tu się okazuję, że mamy się też na koniec religii modlić. Jak dałam mu w końcu ten zeszyt to podszedł właśnie ten brat i się pyta: jakieś okropne zadanie z polskiego? :hahaha:
I mieliśmy zanotować jedną rzecz (może z 3 linijki) mam bardzo ambitną notatkę w zeszycie, bo Dawid miał mi to przepisać : Jezus Chrystus to prawdziwy Bóg i.
Za to pierwszą religię całą przegadałam, a brat puścił listę z ewangeliami, które mamy omawiać ode mnie, także mogłam sobie wybrać najwygodniejszy termin, tłumacząc to jakoś pozytywną uwagą na mój temat, ale już nie pamiętam co to było dokładniej xD

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Sro 19:01, 12 Wrz 2012, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 18:57, 12 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Bingo Twisted Evil Ale spoko, lubią nas też ludzie, którzy lubią wszystkich Mr. Green

Mnie nie! Za bardzo często używam wyrażeń:
Spojler:

- Żal mi cię :|
- Gardzę tobą :|
- Ale z ciebie chuj :|
- To wszystko przez ciebie piczo!

A tylko moje hermetyczne środowisko wie, że to tak z miłości :placze:

Co mi przypomniało o wspaniałym dialogu przeprowadzonym na szkolnym korytarzu!
Spojler:

- Hahaha! A nie, bo ty masz okres!
- Wytnę sobie macicę i będę mieć święty spokój!
- Niee no, zostaw sobie, może być ci potrzebna
- A na chuj mi ona?!
-*konsternacja*
- A... Na chuj...
- Sama sobie odpowiedziałaś o.O

Po czym dyskusja zeszła na tematy czysto biologiczne, ah te pro-medy :buja w oblokach:

Cytat:

Nie no, kot mógłby dziś niechcący ucierpieć Very Happy

Ja czasem wracam ze szkoły, a ta cała brudna jest i już wiem, że mamuśka dzisiaj sprzątała :(

Cytat:

Byłam dziś w Biedronce i stwierdziłam, że jednak nie chcę jej mieć u siebie na wsi. Nie znalazłam tam mleka czekoladowego *czarna rozpacz*

Ja kiedyś nałogowo piłam waniliowe z łaciatego, a jak na złość nigdzie nie było :roll:

Zamiast uczyć się chemii to ja planuje ogolić nogi o.O

PostWysłany: Sro 18:58, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Salamandra napisał:

Ale są inne fajne rzeczy, np. nowe smaki napojów w kartonie, chipsy :P Poza tym mają świetne okazje różnych artykułów AGD i innych :wink:

Salamandra napisał:
A my się nie liczymy? :C

Liczycie ;) Po pierwsze napisałam "prawie nikt", a po drugie to lubią mnie, jak już zostało ustalone, Ci, którzy lubią popaprańców i Ci, którzy lubią wszystkich, czyli, jak czasem nazywam takich ludzi, "matki samarytanki" :D

PostWysłany: Sro 18:58, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 426, 427, 428 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 427 z 552

Skocz do: