Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 462, 463, 464 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Ze słowami ;D Parodia to była. My z Konradem i dziewczynami wymyśliliśmy kłótnie o ściąganie swetra za kołnierz hahaha

Chciałabym to widzieć :)

jeanne napisał:
No ale że tak normalnie, tak?

Tak, dziękuję ;*

jeanne napisał:
Mało ładnie, zwłaszcza, że przez połowę tego czasu milczałam Very Happy

W sensie, że zajmowałaś się czymś ciekawszym niż rozmowa :twisted: ?

jeanne napisał:
Tak mi się nic nie chce, a zadania z fizyki same się nie zrobią Sad

Ty lepiej mi coś powiedz, ja siedzę od godziny tu i na fb, a nie chce kapy z chemii -.-

PostWysłany: Wto 19:42, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Ty lepiej mi coś powiedz, ja siedzę od godziny tu i na fb, a nie chce kapy z chemii -.-

To też :hahaha: I mam się uczyć z angielskiego, a nowy odcinek mentalist kusi :(

Cytat:

W sensie, że zajmowałaś się czymś ciekawszym niż rozmowa Twisted Evil ?

Na koniec tak, ale przedtem milczałam, bo... milczałam! Bo byłam tak drażliwa, że wszystko mnie denerowało, wiec tak sobie posiedzieliśmy i pomilczeliśmy o.O
Cytat:

Chciałabym to widzieć Smile

Niee, lepiej jest jak naprawdę się kłócimy. Kompletnie nie nadaję się do występowania, jestem zbyt sztywna o.O

PostWysłany: Wto 19:44, 23 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
To też hahaha I mam się uczyć z angielskiego, a nowy odcinek mentalist kusi Sad

Jak to dobrze, że oglądam jak na razie tylko 4 seriale :hahaha:
Poszłam do tej chemii, ale tyle tego jest. Nie wiem ile działów już mam na tych kartkach wymieszane 10? Do tego zadania obliczeniowe z treścią.
A jestem ostatnio tak śpiąca, że byłabym w stanie się położyć już o 21 -,-

jeanne napisał:
Na koniec tak, ale przedtem milczałam, bo... milczałam! Bo byłam tak drażliwa, że wszystko mnie denerowało, wiec tak sobie posiedzieliśmy i pomilczeliśmy o.O

Jak potrafi też posiedzieć i po milczeć nieobrażony to dobrze. ;)

Cytat:
Niee, lepiej jest jak naprawdę się kłócimy. Kompletnie nie nadaję się do występowania, jestem zbyt sztywna o.O

Te zadania są dziwne. A z cyklu zadań kreatywnych to na WOK mam zrobić swój autoportret kulturalny w dowolnej formie. Jak to dobrze, że wystarczy to oddać i że lubię robić zdjęcia, w końcu fotografia jest składnikiem kultury.

PostWysłany: Wto 20:55, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Jak to dobrze, że oglądam jak na razie tylko 4 seriale hahaha
Poszłam do tej chemii, ale tyle tego jest. Nie wiem ile działów już mam na tych kartkach wymieszane 10? Do tego zadania obliczeniowe z treścią.
A jestem ostatnio tak śpiąca, że byłabym w stanie się położyć już o 21 -,-

Ja nie mogę spać, ale uczyć się w nocy tez już nie bardzo. Nawet babka od angielskiego mówi, że wie że my jesteśmy przemęczeni i że musimy znaleźć sobie jakąś odskocznię, a nie robić przerwy w nauce tylko na jedzenie o.O
Cytat:

Jak potrafi też posiedzieć i po milczeć nieobrażony to dobrze. Wink

Obrażeni byliśmy :hahaha: Tzn. ja byłam o.O Pyta sie, czy robimy coś, czy ma wracać do domu, czy będziemy tak siedzieć i sie nie odzywać do siebie. No to mu nie odpowiedziałam, wiec siedzieliśmy dopóki mi nie przeszło :D
Cytat:

Te zadania są dziwne. A z cyklu zadań kreatywnych to na WOK mam zrobić swój autoportret kulturalny w dowolnej formie. Jak to dobrze, że wystarczy to oddać i że lubię robić zdjęcia, w końcu fotografia jest składnikiem kultury.

Wok, PP, Wos - nienawidzę tych przedmiotów. Wolę francuski, ba! Historię nawet!

PostWysłany: Wto 21:39, 23 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja nie mogę spać, ale uczyć się w nocy tez już nie bardzo. Nawet babka od angielskiego mówi, że wie że my jesteśmy przemęczeni i że musimy znaleźć sobie jakąś odskocznię, a nie robić przerwy w nauce tylko na jedzenie o.O

Mi się śnią koszmary i się budzę. Do mojego mózgu nic już nie dociera O.o Pocieszam się tylko tym, że są ludzie, którzy już mają te 2 kapy na czysto, a ja tej presji przynajmniej nie mam. Może mi sie przyśni sprawdzian z chemii albo pentachlorek fosforu, dysocjacja hydroksomagnezu czy zadanie na stężenie jonów :hahaha:
Jak Twoja fizyka :> ?

jeanne napisał:
Obrażeni byliśmy hahaha Tzn. ja byłam o.O Pyta sie, czy robimy coś, czy ma wracać do domu, czy będziemy tak siedzieć i sie nie odzywać do siebie. No to mu nie odpowiedziałam, wiec siedzieliśmy dopóki mi nie przeszło Very Happy

Nieźle :hahaha:

jeanne napisał:
Wok, PP, Wos - nienawidzę tych przedmiotów. Wolę francuski, ba! Historię nawet!

Nie mów mi o francuskim? W ogóle jak można woleć francuski? O.o Ja mam w piątek jakiś sprawdzian z konstrukcji. Wychodzi, że mam je używać w praktyce i w trzech podstawowych czasach. Tzn. że mam nauczyć się 25*3= 75 zdań? Nie wiem, bo jej nie słucham, no ale wychodzi że tak :hahaha:

PostWysłany: Wto 22:04, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Przyznaj się coś nabroił ?

Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają :)

Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą :D W LO wszystko było takie proooste :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Wto 23:07, 23 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Pocieszam się tylko tym, że są ludzie, którzy już mają te 2 kapy na czysto, a ja tej presji przynajmniej nie mam. Może mi sie przyśni sprawdzian z chemii albo pentachlorek fosforu, dysocjacja hydroksomagnezu czy zadanie na stężenie jonów hahaha
Jak Twoja fizyka chtry ?

Mi przez cały weekend sie śniła chemia, nic fajnego! Ja się cały czas pocieszam, że skoro Goska potrafiła mieć przez caly rok pały z 3 przedmiotów kierunkowych i żyje, no to...:D
Leży i kwiczy, jak zawsze. Znowu zawalę test o.O
Cytat:
Ja mam w piątek jakiś sprawdzian z konstrukcji. Wychodzi, że mam je używać w praktyce i w trzech podstawowych czasach. Tzn. że mam nauczyć się 25*3= 75 zdań? Nie wiem, bo jej nie słucham, no ale wychodzi że tak hahaha

Jakiej konstrukcji? o.O Wolałam! Śmiałam się jak nie wiem, a po 2 latach to już przywykłam do trybu pracy, w którym muszę się nauczyć 20 zdań na pamięć do odpowiedzi i gramatyki i starczy :D

Cytat:

Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają Smile

Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą Very Happy W LO wszystko było takie proooste Very Happy

Ohoho no to gratulacje :D
Trudno nie ryć, skoro cały czas słyszymy jaki to ważny rok i jak zadecyduje o naszej przyszłośći :hahaha:

PostWysłany: Sro 8:21, 24 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja tam jakoś się nie przejmuję... Maturę jeszcze wypadałoby jakoś porządnie napisać, ale ogólnie szkoła nie jest warta najmniejszych nerwów.
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV :hahaha:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 14:19, 24 Paź 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

jeanne napisał:
i przez cały weekend sie śniła chemia, nic fajnego! Ja się cały czas pocieszam, że skoro Goska potrafiła mieć przez caly rok pały z 3 przedmiotów kierunkowych i żyje, no to...Very Happy
Leży i kwiczy, jak zawsze. Znowu zawalę test o.O

Ja też zawaliłam.

jeanne napisał:
Jakiej konstrukcji? o.O Wolałam! Śmiałam się jak nie wiem, a po 2 latach to już przywykłam do trybu pracy, w którym muszę się nauczyć 20 zdań na pamięć do odpowiedzi i gramatyki i starczy Very Happy

Wielu konstrukcji. Dziś kumpel uświadomił mi, że ona nam najprawdopodobniej da zdania do przetłumaczenie w stylu: Oni odprawiają pociąg, On boi się myszy, no na pewno to zrobię :hahaha:

Dodano 4 minut temu:

lesio napisał:
Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają Smile

To ta o której tu wcześniej wspominałeś?
No to szczęścia.

lesio napisał:
Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą Very Happy W LO wszystko było takie proooste Very Happy

Ja wiem, że Ty byś z chęcią napisał mój sprawdzian z chemii, odpowiadał na pytania dotyczące Granicy, operonu i biosyntezy białek, zdał resustytacje i robił zadania na angielskim i do tego w przeciwieństwie do mnie uważał na WOKU i religii, a nie uczył się chemii i gadał :hahaha: Niestety zostałeś pozbawiony tej przyjemniości i mi zazdrościsz :hahaha:

Dodano 6 minut temu:

Salamandra napisał:
Ja tam jakoś się nie przejmuję... Maturę jeszcze wypadałoby jakoś porządnie napisać, ale ogólnie szkoła nie jest warta najmniejszych nerwów.
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV hahaha

Bardzo dobry plan na życie!
Moja koleżanka z przyrodniczej opowiadała mi jak pani z chemii ją spotkała na korytarzu i mówi, żeby napisała przyzwoicie ten sprawdzian i się pyta co dostała z poprzedniego. Ta, że 2 czy 1 nie pamiętam już. Pada więc pytanie czy zdajesz maturę z chemii? Nie. No to co Ty chcesz w życiu robić? O.o Organizować wesela. To jakieś studia, kurs musisz skończyć? Nie mamy rodzinną firmę. O to dobrze i sobie poszła :hahaha:

Jak bardzo muszę być aspołeczna skoro to, że ktoś siedzi ze sobą na ławce i się przytula nie oznacza dla mnie, że są razem, a dla wszystkich innych to oczywiste? :hahaha:

PostWysłany: Sro 14:55, 24 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Bardzo dobry plan na życie!

Wiem :D Będę tak dobra, jak Cyganka, która wczoraj na wycieczce wróżyła mojej nauczycielce - "Ma pani w pracy fałszywą koleżankę... Jej imię kończy się na a" :P

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 15:14, 24 Paź 2012
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Ohoho no to gratulacje
Trudno nie ryć, skoro cały czas słyszymy jaki to ważny rok i jak zadecyduje o naszej przyszłośći

Dzięki :) Ja wiem z doświadczenia, że bardzo irytujące. Ale matura to bzdura, choć się straszna wydaje. U mnie wszyscy tak się bali ze mną włącznie a każdy dostał się tam gdzie chciał ( poza nielicznymi osobami).

Cytat:
To ta o której tu wcześniej wspominałeś?
No to szczęścia.

Dokładnie ta sama i nie mam pojecia jak i kiedy to się stało. Nigdy nie byłem stabilny uczuciowo :roll:

Cytat:
Ja wiem, że Ty byś z chęcią napisał mój sprawdzian z chemii, odpowiadał na pytania dotyczące Granicy, operonu i biosyntezy białek, zdał resustytacje i robił zadania na angielskim i do tego w przeciwieństwie do mnie uważał na WOKU i religii, a nie uczył się chemii i gadał Niestety zostałeś pozbawiony tej przyjemniości i mi zazdrościsz

No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił :) Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze :)

Salamandra napisał:
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV

No nareszcie osoba z pozytywnym nastawienie i solidnym planem B :mrgreen:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sro 16:45, 24 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Ale matura to bzdura, choć się straszna wydaje. U mnie wszyscy tak się bali ze mną włącznie a każdy dostał się tam gdzie chciał ( poza nielicznymi osobami).

Wiesz u mnie z 35 osób 29 chce iść na medycynę. Myślisz, że wszyscy sie dostaną? Bo ja nie, a to dołujące :P
Cytat:

Wielu konstrukcji. Dziś kumpel uświadomił mi, że ona nam najprawdopodobniej da zdania do przetłumaczenie w stylu: Oni odprawiają pociąg, On boi się myszy, no na pewno to zrobię hahaha

Aż sprawdziłam, co ja miałam na końcowym teście :D
Te zdania musieliśmy przetłumaczyć:D
Cytat:
Czekaliśmy 5 godzin na lotnisku z powodu złej pogody.
Musisz umyć sałatę przed jej podaniem.
Jak sie pani czuje, wygląda pani na zmęczoną.
Chciałabym podróżować podczas wakacji.
Jakie jest twoje ulubione danie?

To było piękne :D

W ogole jak będziesz miała dość francuskiego to sobie oglądaj ten filmik, mi pomagało zawsze :D

Link

Cytat:

Jak bardzo muszę być aspołeczna skoro to, że ktoś siedzi ze sobą na ławce i się przytula nie oznacza dla mnie, że są razem, a dla wszystkich innych to oczywiste? hahaha

Ja sie z Kamilem całowałam przy każdym spotkaniu, [ah te pamiętne noce spędzone w jego łóżku, które mijały "ot tak!", no dobra mało pamiętne, bo byłam pijana trochę :D], nie mówiąc o tym, że leżałam na nim jak byliśmy na basenie, bo mi trzeba było poduszki :D, byłam z nim na weselu i nie uważałam tego za "bycie razem". o.O Jak bardzo aspołeczna jestem?
W ogóle ominą mnie teraz 2 imprezy, jestem zrozpaczona. Ale choćby błagali mnie na kolanach to nie przyjdę na ich 18. Chociaż będę przez to głównym tematem do obgadania, ale co tam :D

Cytat:

Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV hahaha

Ja wszystkim mówię, że zostanę galerianką, jak wybudują mi tą galerię głupią, ale Twój pomysł nie jest zły :D :D

Byłam dzisiaj na 2 lekcjach jestem z siebie dumna. Miałam 3, ale Agnieszka mi mdlała na angielskim, więc zabrałam się z nią do higienistki i wow. W koncu po 3 latach wiem, gdzie jest gabinet :D

PostWysłany: Sro 18:44, 24 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Wiem Very Happy Będę tak dobra, jak Cyganka, która wczoraj na wycieczce wróżyła mojej nauczycielce - "Ma pani w pracy fałszywą koleżankę... Jej imię kończy się na a" Razz

WOW. Genialna, trzeba było wziąć na nią jakiś namiar, taka ryzykowna przepowiednia :hahaha:

jeanne napisał:
Aż sprawdziłam, co ja miałam na końcowym teście Very Happy
Te zdania musieliśmy przetłumaczyćVery Happy

:mdleje:

jeanne napisał:
To było piękne Very Happy

No wiesz ja mam z 25 konstrukcji w stylu : finir qc; de + inf( de manger) ; par+ inf. (par trouver) ,racontrer qc (une histoire); qc a qq (tout a son copain), que+ ind. (qu' on lui a dit que...); dire que +inf.
Masz pojęcie ile z takich rzeczy można ułożyć zdań do przetłumaczenia i to jeszcze w różnych czasach? Będzie zabawa :hahaha: :mdleje:
jeanne napisał:
W ogole jak będziesz miała dość francuskiego to sobie oglądaj ten filmik, mi pomagało zawsze Very Happy

Padłam jak to zobaczyłam :hahaha:
jeanne napisał:
Ja sie z Kamilem całowałam przy każdym spotkaniu, [ah te pamiętne noce spędzone w jego łóżku, które mijały "ot tak!", no dobra mało pamiętne, bo byłam pijana trochę Very Happy], nie mówiąc o tym, że leżałam na nim jak byliśmy na basenie, bo mi trzeba było poduszki Very Happy, byłam z nim na weselu i nie uważałam tego za "bycie razem". o.O Jak bardzo aspołeczna jestem?

Nie mam zielonego pojęcia :D

jeanne napisał:
W ogóle ominą mnie teraz 2 imprezy, jestem zrozpaczona. Ale choćby błagali mnie na kolanach to nie przyjdę na ich 18. Chociaż będę przez to głównym tematem do obgadania, ale co tam Very Happy

Czemu?

jeanne napisał:
Byłam dzisiaj na 2 lekcjach jestem z siebie dumna. Miałam 3, ale Agnieszka mi mdlała na angielskim, więc zabrałam się z nią do higienistki i wow. W koncu po 3 latach wiem, gdzie jest gabinet Very Happy

A ja na 7 no wiesz Ty co ;) Nigdy nie jest za późno na zdobywanie wiedzy ^^

Aś znajdź mi jakieś zajęcie prócz nauki żebym nie musiała myśleć, przez ostatnie 2 miesiące dobrze mi wychodziło, a teraz coś nie ;* I skupiłam się na problemie czy ubrać jutro sukienkę czy nie bo zmarznę :hahaha:

lesio napisał:
Dokładnie ta sama i nie mam pojecia jak i kiedy to się stało. Nigdy nie byłem stabilny uczuciowo Rolling Eyes

Ale skoro jest dobrze?

lesio napisał:
No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił Smile Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze Smile

lesio napisał:
No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił Smile Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze Smile

Wiem, wiem :D A co do chemii muszę rozwiać Twoje złudzenia nawet ze zdolnością logicznego myślenia, kombinowania i szczęścia w strzeleniu nie ma mowy o napisaniu sprawdzianu na 2 :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:10, 24 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Masz pojęcie ile z takich rzeczy można ułożyć zdań do przetłumaczenia i to jeszcze w różnych czasach? Będzie zabawa hahaha mdleje

Coś takiego? :hahaha:
Spojler:

Cytat:

Czemu?

Nie odzywam się do chłopaków, bo okazali się ostatnimi debilami, a skoro ich nie stać na głupie "przepraszam", tylko przychodzą i pytają się mnie czy mi już "przeszło", to niech spadają na drzewo. :D
Cytat:

Aś znajdź mi jakieś zajęcie prócz nauki żebym nie musiała myśleć, przez ostatnie 2 miesiące dobrze mi wychodziło, a teraz coś nie ;* I skupiłam się na problemie czy ubrać jutro sukienkę czy nie bo zmarznę hahaha

Masz długie włosy, zajmij się bawieniem się w pielęgnacje ich i wymyślaniem fryzur *,*
Grube rajstopy i nie zmarzniesz!

PostWysłany: Sro 19:38, 24 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Coś takiego?

Taaaak.

Cytat:

Nie odzywam się do chłopaków, bo okazali się ostatnimi debilami, a skoro ich nie stać na głupie "przepraszam", tylko przychodzą i pytają się mnie czy mi już "przeszło", to niech spadają na drzewo.

Konrad też? Bo przecież powiedzieć przepraszam jest tak trudno...

Cytat:

Masz długie włosy, zajmij się bawieniem się w pielęgnacje ich i wymyślaniem fryzur *,*
Grube rajstopy i nie zmarzniesz!

Jakby one się jeszcze tak koszmarnie nie rozczesywały i nie plątały jak próbuję coś z nimi robić i jak nie również xD
To może się przemogę i założę.Choć ostatnio miałam z fioletowymi, grubymi rajstopami i pani z chemii się dziwnie na mnie patrzyła :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:50, 24 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 462, 463, 464 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 463 z 552

Skocz do: