Ty lepiej mi coś powiedz, ja siedzę od godziny tu i na fb, a nie chce kapy z chemii -.-
To też :hahaha: I mam się uczyć z angielskiego, a nowy odcinek mentalist kusi :(
Cytat:
W sensie, że zajmowałaś się czymś ciekawszym niż rozmowa Twisted Evil ?
Na koniec tak, ale przedtem milczałam, bo... milczałam! Bo byłam tak drażliwa, że wszystko mnie denerowało, wiec tak sobie posiedzieliśmy i pomilczeliśmy o.O
Cytat:
Chciałabym to widzieć Smile
Niee, lepiej jest jak naprawdę się kłócimy. Kompletnie nie nadaję się do występowania, jestem zbyt sztywna o.O
To też hahaha I mam się uczyć z angielskiego, a nowy odcinek mentalist kusi Sad
Jak to dobrze, że oglądam jak na razie tylko 4 seriale :hahaha:
Poszłam do tej chemii, ale tyle tego jest. Nie wiem ile działów już mam na tych kartkach wymieszane 10? Do tego zadania obliczeniowe z treścią.
A jestem ostatnio tak śpiąca, że byłabym w stanie się położyć już o 21 -,-
jeanne napisał:
Na koniec tak, ale przedtem milczałam, bo... milczałam! Bo byłam tak drażliwa, że wszystko mnie denerowało, wiec tak sobie posiedzieliśmy i pomilczeliśmy o.O
Jak potrafi też posiedzieć i po milczeć nieobrażony to dobrze. ;)
Cytat:
Niee, lepiej jest jak naprawdę się kłócimy. Kompletnie nie nadaję się do występowania, jestem zbyt sztywna o.O
Te zadania są dziwne. A z cyklu zadań kreatywnych to na WOK mam zrobić swój autoportret kulturalny w dowolnej formie. Jak to dobrze, że wystarczy to oddać i że lubię robić zdjęcia, w końcu fotografia jest składnikiem kultury.
Jak to dobrze, że oglądam jak na razie tylko 4 seriale hahaha
Poszłam do tej chemii, ale tyle tego jest. Nie wiem ile działów już mam na tych kartkach wymieszane 10? Do tego zadania obliczeniowe z treścią.
A jestem ostatnio tak śpiąca, że byłabym w stanie się położyć już o 21 -,-
Ja nie mogę spać, ale uczyć się w nocy tez już nie bardzo. Nawet babka od angielskiego mówi, że wie że my jesteśmy przemęczeni i że musimy znaleźć sobie jakąś odskocznię, a nie robić przerwy w nauce tylko na jedzenie o.O
Cytat:
Jak potrafi też posiedzieć i po milczeć nieobrażony to dobrze. Wink
Obrażeni byliśmy :hahaha: Tzn. ja byłam o.O Pyta sie, czy robimy coś, czy ma wracać do domu, czy będziemy tak siedzieć i sie nie odzywać do siebie. No to mu nie odpowiedziałam, wiec siedzieliśmy dopóki mi nie przeszło :D
Cytat:
Te zadania są dziwne. A z cyklu zadań kreatywnych to na WOK mam zrobić swój autoportret kulturalny w dowolnej formie. Jak to dobrze, że wystarczy to oddać i że lubię robić zdjęcia, w końcu fotografia jest składnikiem kultury.
Wok, PP, Wos - nienawidzę tych przedmiotów. Wolę francuski, ba! Historię nawet!
Ja nie mogę spać, ale uczyć się w nocy tez już nie bardzo. Nawet babka od angielskiego mówi, że wie że my jesteśmy przemęczeni i że musimy znaleźć sobie jakąś odskocznię, a nie robić przerwy w nauce tylko na jedzenie o.O
Mi się śnią koszmary i się budzę. Do mojego mózgu nic już nie dociera O.o Pocieszam się tylko tym, że są ludzie, którzy już mają te 2 kapy na czysto, a ja tej presji przynajmniej nie mam. Może mi sie przyśni sprawdzian z chemii albo pentachlorek fosforu, dysocjacja hydroksomagnezu czy zadanie na stężenie jonów :hahaha:
Jak Twoja fizyka :> ?
jeanne napisał:
Obrażeni byliśmy hahaha Tzn. ja byłam o.O Pyta sie, czy robimy coś, czy ma wracać do domu, czy będziemy tak siedzieć i sie nie odzywać do siebie. No to mu nie odpowiedziałam, wiec siedzieliśmy dopóki mi nie przeszło Very Happy
Nieźle :hahaha:
jeanne napisał:
Wok, PP, Wos - nienawidzę tych przedmiotów. Wolę francuski, ba! Historię nawet!
Nie mów mi o francuskim? W ogóle jak można woleć francuski? O.o Ja mam w piątek jakiś sprawdzian z konstrukcji. Wychodzi, że mam je używać w praktyce i w trzech podstawowych czasach. Tzn. że mam nauczyć się 25*3= 75 zdań? Nie wiem, bo jej nie słucham, no ale wychodzi że tak :hahaha:
Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają :)
Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą :D W LO wszystko było takie proooste :D
Wto 23:07, 23 Paź 2012
Pocieszam się tylko tym, że są ludzie, którzy już mają te 2 kapy na czysto, a ja tej presji przynajmniej nie mam. Może mi sie przyśni sprawdzian z chemii albo pentachlorek fosforu, dysocjacja hydroksomagnezu czy zadanie na stężenie jonów hahaha
Jak Twoja fizyka chtry ?
Mi przez cały weekend sie śniła chemia, nic fajnego! Ja się cały czas pocieszam, że skoro Goska potrafiła mieć przez caly rok pały z 3 przedmiotów kierunkowych i żyje, no to...:D
Leży i kwiczy, jak zawsze. Znowu zawalę test o.O
Cytat:
Ja mam w piątek jakiś sprawdzian z konstrukcji. Wychodzi, że mam je używać w praktyce i w trzech podstawowych czasach. Tzn. że mam nauczyć się 25*3= 75 zdań? Nie wiem, bo jej nie słucham, no ale wychodzi że tak hahaha
Jakiej konstrukcji? o.O Wolałam! Śmiałam się jak nie wiem, a po 2 latach to już przywykłam do trybu pracy, w którym muszę się nauczyć 20 zdań na pamięć do odpowiedzi i gramatyki i starczy :D
Cytat:
Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają Smile
Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą Very Happy W LO wszystko było takie proooste Very Happy
Ohoho no to gratulacje :D
Trudno nie ryć, skoro cały czas słyszymy jaki to ważny rok i jak zadecyduje o naszej przyszłośći :hahaha:
Ja tam jakoś się nie przejmuję... Maturę jeszcze wypadałoby jakoś porządnie napisać, ale ogólnie szkoła nie jest warta najmniejszych nerwów.
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 14:19, 24 Paź 2012
i przez cały weekend sie śniła chemia, nic fajnego! Ja się cały czas pocieszam, że skoro Goska potrafiła mieć przez caly rok pały z 3 przedmiotów kierunkowych i żyje, no to...Very Happy
Leży i kwiczy, jak zawsze. Znowu zawalę test o.O
Ja też zawaliłam.
jeanne napisał:
Jakiej konstrukcji? o.O Wolałam! Śmiałam się jak nie wiem, a po 2 latach to już przywykłam do trybu pracy, w którym muszę się nauczyć 20 zdań na pamięć do odpowiedzi i gramatyki i starczy Very Happy
Wielu konstrukcji. Dziś kumpel uświadomił mi, że ona nam najprawdopodobniej da zdania do przetłumaczenie w stylu: Oni odprawiają pociąg, On boi się myszy, no na pewno to zrobię :hahaha:
Dodano 4 minut temu:
lesio napisał:
Nie wiem jak to się stało, ale jakoś jestem z pewną damą która na przełomie roku tego i obecnego doprowadziłą mnie (na moment) do małej życiowej ruiny. Jakże to śmiesznie czasami się ścieżki układają Smile
To ta o której tu wcześniej wspominałeś?
No to szczęścia.
lesio napisał:
Dziewczyny, nie ryjcie się szkołą Very Happy W LO wszystko było takie proooste Very Happy
Ja wiem, że Ty byś z chęcią napisał mój sprawdzian z chemii, odpowiadał na pytania dotyczące Granicy, operonu i biosyntezy białek, zdał resustytacje i robił zadania na angielskim i do tego w przeciwieństwie do mnie uważał na WOKU i religii, a nie uczył się chemii i gadał :hahaha: Niestety zostałeś pozbawiony tej przyjemniości i mi zazdrościsz :hahaha:
Dodano 6 minut temu:
Salamandra napisał:
Ja tam jakoś się nie przejmuję... Maturę jeszcze wypadałoby jakoś porządnie napisać, ale ogólnie szkoła nie jest warta najmniejszych nerwów.
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV hahaha
Bardzo dobry plan na życie!
Moja koleżanka z przyrodniczej opowiadała mi jak pani z chemii ją spotkała na korytarzu i mówi, żeby napisała przyzwoicie ten sprawdzian i się pyta co dostała z poprzedniego. Ta, że 2 czy 1 nie pamiętam już. Pada więc pytanie czy zdajesz maturę z chemii? Nie. No to co Ty chcesz w życiu robić? O.o Organizować wesela. To jakieś studia, kurs musisz skończyć? Nie mamy rodzinną firmę. O to dobrze i sobie poszła :hahaha:
Jak bardzo muszę być aspołeczna skoro to, że ktoś siedzi ze sobą na ławce i się przytula nie oznacza dla mnie, że są razem, a dla wszystkich innych to oczywiste? :hahaha:
Wiem :D Będę tak dobra, jak Cyganka, która wczoraj na wycieczce wróżyła mojej nauczycielce - "Ma pani w pracy fałszywą koleżankę... Jej imię kończy się na a" :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 15:14, 24 Paź 2012
Ohoho no to gratulacje
Trudno nie ryć, skoro cały czas słyszymy jaki to ważny rok i jak zadecyduje o naszej przyszłośći
Dzięki :) Ja wiem z doświadczenia, że bardzo irytujące. Ale matura to bzdura, choć się straszna wydaje. U mnie wszyscy tak się bali ze mną włącznie a każdy dostał się tam gdzie chciał ( poza nielicznymi osobami).
Cytat:
To ta o której tu wcześniej wspominałeś?
No to szczęścia.
Dokładnie ta sama i nie mam pojecia jak i kiedy to się stało. Nigdy nie byłem stabilny uczuciowo :roll:
Cytat:
Ja wiem, że Ty byś z chęcią napisał mój sprawdzian z chemii, odpowiadał na pytania dotyczące Granicy, operonu i biosyntezy białek, zdał resustytacje i robił zadania na angielskim i do tego w przeciwieństwie do mnie uważał na WOKU i religii, a nie uczył się chemii i gadał Niestety zostałeś pozbawiony tej przyjemniości i mi zazdrościsz
No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił :) Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze :)
Salamandra napisał:
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV
No nareszcie osoba z pozytywnym nastawienie i solidnym planem B :mrgreen:
Sro 16:45, 24 Paź 2012
Ale matura to bzdura, choć się straszna wydaje. U mnie wszyscy tak się bali ze mną włącznie a każdy dostał się tam gdzie chciał ( poza nielicznymi osobami).
Wiesz u mnie z 35 osób 29 chce iść na medycynę. Myślisz, że wszyscy sie dostaną? Bo ja nie, a to dołujące :P
Cytat:
Wielu konstrukcji. Dziś kumpel uświadomił mi, że ona nam najprawdopodobniej da zdania do przetłumaczenie w stylu: Oni odprawiają pociąg, On boi się myszy, no na pewno to zrobię hahaha
Aż sprawdziłam, co ja miałam na końcowym teście :D
Te zdania musieliśmy przetłumaczyć:D
Cytat:
Czekaliśmy 5 godzin na lotnisku z powodu złej pogody.
Musisz umyć sałatę przed jej podaniem.
Jak sie pani czuje, wygląda pani na zmęczoną.
Chciałabym podróżować podczas wakacji.
Jakie jest twoje ulubione danie?
To było piękne :D
W ogole jak będziesz miała dość francuskiego to sobie oglądaj ten filmik, mi pomagało zawsze :D
Jak bardzo muszę być aspołeczna skoro to, że ktoś siedzi ze sobą na ławce i się przytula nie oznacza dla mnie, że są razem, a dla wszystkich innych to oczywiste? hahaha
Ja sie z Kamilem całowałam przy każdym spotkaniu, [ah te pamiętne noce spędzone w jego łóżku, które mijały "ot tak!", no dobra mało pamiętne, bo byłam pijana trochę :D], nie mówiąc o tym, że leżałam na nim jak byliśmy na basenie, bo mi trzeba było poduszki :D, byłam z nim na weselu i nie uważałam tego za "bycie razem". o.O Jak bardzo aspołeczna jestem?
W ogóle ominą mnie teraz 2 imprezy, jestem zrozpaczona. Ale choćby błagali mnie na kolanach to nie przyjdę na ich 18. Chociaż będę przez to głównym tematem do obgadania, ale co tam :D
Cytat:
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę zostać wróżbitą i mieć swój program w Kosmica TV hahaha
Ja wszystkim mówię, że zostanę galerianką, jak wybudują mi tą galerię głupią, ale Twój pomysł nie jest zły :D :D
Byłam dzisiaj na 2 lekcjach jestem z siebie dumna. Miałam 3, ale Agnieszka mi mdlała na angielskim, więc zabrałam się z nią do higienistki i wow. W koncu po 3 latach wiem, gdzie jest gabinet :D
Wiem Very Happy Będę tak dobra, jak Cyganka, która wczoraj na wycieczce wróżyła mojej nauczycielce - "Ma pani w pracy fałszywą koleżankę... Jej imię kończy się na a" Razz
WOW. Genialna, trzeba było wziąć na nią jakiś namiar, taka ryzykowna przepowiednia :hahaha:
jeanne napisał:
Aż sprawdziłam, co ja miałam na końcowym teście Very Happy
Te zdania musieliśmy przetłumaczyćVery Happy
:mdleje:
jeanne napisał:
To było piękne Very Happy
No wiesz ja mam z 25 konstrukcji w stylu : finir qc; de + inf( de manger) ; par+ inf. (par trouver) ,racontrer qc (une histoire); qc a qq (tout a son copain), que+ ind. (qu' on lui a dit que...); dire que +inf.
Masz pojęcie ile z takich rzeczy można ułożyć zdań do przetłumaczenia i to jeszcze w różnych czasach? Będzie zabawa :hahaha: :mdleje:
jeanne napisał:
W ogole jak będziesz miała dość francuskiego to sobie oglądaj ten filmik, mi pomagało zawsze Very Happy
Padłam jak to zobaczyłam :hahaha:
jeanne napisał:
Ja sie z Kamilem całowałam przy każdym spotkaniu, [ah te pamiętne noce spędzone w jego łóżku, które mijały "ot tak!", no dobra mało pamiętne, bo byłam pijana trochę Very Happy], nie mówiąc o tym, że leżałam na nim jak byliśmy na basenie, bo mi trzeba było poduszki Very Happy, byłam z nim na weselu i nie uważałam tego za "bycie razem". o.O Jak bardzo aspołeczna jestem?
Nie mam zielonego pojęcia :D
jeanne napisał:
W ogóle ominą mnie teraz 2 imprezy, jestem zrozpaczona. Ale choćby błagali mnie na kolanach to nie przyjdę na ich 18. Chociaż będę przez to głównym tematem do obgadania, ale co tam Very Happy
Czemu?
jeanne napisał:
Byłam dzisiaj na 2 lekcjach jestem z siebie dumna. Miałam 3, ale Agnieszka mi mdlała na angielskim, więc zabrałam się z nią do higienistki i wow. W koncu po 3 latach wiem, gdzie jest gabinet Very Happy
A ja na 7 no wiesz Ty co ;) Nigdy nie jest za późno na zdobywanie wiedzy ^^
Aś znajdź mi jakieś zajęcie prócz nauki żebym nie musiała myśleć, przez ostatnie 2 miesiące dobrze mi wychodziło, a teraz coś nie ;* I skupiłam się na problemie czy ubrać jutro sukienkę czy nie bo zmarznę :hahaha:
lesio napisał:
Dokładnie ta sama i nie mam pojecia jak i kiedy to się stało. Nigdy nie byłem stabilny uczuciowo Rolling Eyes
Ale skoro jest dobrze?
lesio napisał:
No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił Smile Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze Smile
lesio napisał:
No cóż, RKO mam w jednym palcu, wok oraz religia to kpina w LO. Co do chemii i tej biosyntezy to mogło by być ciężko ale coś bym wymyślił Smile Ale jednak nie mam tej przyjemności i naprawde Ci zazdroszcze Smile
Wiem, wiem :D A co do chemii muszę rozwiać Twoje złudzenia nawet ze zdolnością logicznego myślenia, kombinowania i szczęścia w strzeleniu nie ma mowy o napisaniu sprawdzianu na 2 :hahaha:
Masz pojęcie ile z takich rzeczy można ułożyć zdań do przetłumaczenia i to jeszcze w różnych czasach? Będzie zabawa hahaha mdleje
Coś takiego? :hahaha:
Spojler:
Cytat:
Czemu?
Nie odzywam się do chłopaków, bo okazali się ostatnimi debilami, a skoro ich nie stać na głupie "przepraszam", tylko przychodzą i pytają się mnie czy mi już "przeszło", to niech spadają na drzewo. :D
Cytat:
Aś znajdź mi jakieś zajęcie prócz nauki żebym nie musiała myśleć, przez ostatnie 2 miesiące dobrze mi wychodziło, a teraz coś nie ;* I skupiłam się na problemie czy ubrać jutro sukienkę czy nie bo zmarznę hahaha
Masz długie włosy, zajmij się bawieniem się w pielęgnacje ich i wymyślaniem fryzur *,*
Grube rajstopy i nie zmarzniesz!
Nie odzywam się do chłopaków, bo okazali się ostatnimi debilami, a skoro ich nie stać na głupie "przepraszam", tylko przychodzą i pytają się mnie czy mi już "przeszło", to niech spadają na drzewo.
Konrad też? Bo przecież powiedzieć przepraszam jest tak trudno...
Cytat:
Masz długie włosy, zajmij się bawieniem się w pielęgnacje ich i wymyślaniem fryzur *,*
Grube rajstopy i nie zmarzniesz!
Jakby one się jeszcze tak koszmarnie nie rozczesywały i nie plątały jak próbuję coś z nimi robić i jak nie również xD
To może się przemogę i założę.Choć ostatnio miałam z fioletowymi, grubymi rajstopami i pani z chemii się dziwnie na mnie patrzyła :hahaha: