|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465, 466, 467 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Ja też o.O Co to w ogóle "pańska skórka"? |
Jakieś cukierki czy temu podobny wyrób do ciamkania. Dopiero w zeszłym roku ktoś mnie uświadomił, że coś takiego istnieje. Nazwa nie brzmi zachęcająco ;)
jeanne napisał: | Przyszedł do mnie Dawidek lat 5 i mi powiedział, że mnie kocha i że lubi się do mnie przytulać i mnie całował o.O |
No to masz powodzenie :mrgreen:
|
|
Czw 21:05, 01 Lis 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
No to masz powodzenie Mr. Green |
Co najlepsze, mogę wyjść za niego za mąż <3 Ksiądz tak powiedział <3 Bo to synek kuzynki, więc już mogę! Chyba o.O
Jakieś cukierki czy temu podobny wyrób do ciamkania. Dopiero w zeszłym roku ktoś mnie uświadomił, że coś takiego istnieje. Nazwa nie brzmi zachęcająco Wink
|
Mi się to kojarzy ze skórą z kota, która się kładzie na chore miejsca, albo szyje futro o.O
|
|
Wysłany:
Czw 21:19, 01 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Mi się to kojarzy ze skórą z kota, która się kładzie na chore miejsca, albo szyje futro o.O |
Że niby futro z kota? :shock: Nie, nie, nie, na chore miejsce się przykłada całego, żywego i mruczącego kota. Miałam kiedyś takiego, który sam się przytulał do bolącego miejsca i nie chciał za nic zejść.
Shee napisał: | A z której strony ja warszawianka? |
Hmmm... Z bliższej niż ja :mrgreen:
Wiedziałam tylko o występowaniu tych cukierków w stolicy, więc założyłam, że tam odwiedzasz cmentarze :P
|
|
Pią 10:15, 02 Lis 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Że niby futro z kota? Shocked Nie, nie, nie, na chore miejsce się przykłada całego, żywego i mruczącego kota. Miałam kiedyś takiego, który sam się przytulał do bolącego miejsca i nie chciał za nic zejść. |
Autentycznie, jak miałam problemy z nerkami, to sąsiadka przyniosła mi [a raczej mojej babci] futro z kota :mdleje: Wyżej jest hodowla lisów i od zawsze ludzie gadają, że tam np. jakby chcieli małego kota, to nie można dawać, bo futro wezmą i sprzedadzą, a ciało kota rzucą lisom :mdleje:
Shee takie to to?
http://kotlet.tv/panska-skorka
? :D
|
|
Pią 14:10, 02 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | O rany... To byl taki dziwny test, że ja nie mogę o.O
Było zdjecie z protestu robotników. Trzeba było wybrać datę tego wydarzenia, a pod spodem uzasadnić dlaczego ta o.O
I zawaliłam najprostsze zadanie z piramidą Maslowa, bo dla mnie piramida zaczyna s |
W sensie, że dla Ciebie najważniejsza jest samorealizacja? Nie przejmuj się dla mnie też te najważniejsze potrzeby powinny być na szczycie piramidy a nie na dole :przytul:
jeanne napisał: | 90% klasy wzięło x hahaha Babka prawie sie popłakała, że jej plany popsuliśmy Very Happy |
Oj taka szkoda :D
jeanne napisał: | Fizyk nam powiedział, że my JUŻ NIE JESTEŚMY DZIEĆMI, przynajmniej prawnie, więc ŻEBYŚMY NIE ZACHOWYWALI SIE JAK DZIECI i odpuścili sobie zabawy, hulanki i swawole, bo to nie jest rok na to! Teraz to jest rok na siedzenie w książkach z jedymi przerwami na jedzenie i spanie. Aha. hahaha Ale jak sie tak siedzi w pierwszej ławce i on tak nad tobą krzyczy to jest mega efekt o.O |
Nam pani z chemii powiedziała, że przez wakacje mamy posprzątać pokój, bo w przyszłym roku nie będziemy robić takich rzeczy, nawet wynosić śmieci, bo to 4 minuty i przez ten czas zdążylibyśmy zrobić zadanie maturalne :)
jeanne napisał: | O chyba by mnie coś trafiło. przytul przytul Ale się nie przejmuj, skoro umiesz to potem tylko lepiej utrwalisz przytul |
Mnie by tak nie trafił gdyby nie to, że czułam się koszmarnie, zmarnowałam kropkę z polskiego. Na pytanie czy idę do lekarza/ zostaję w domu/ czy idę do szkoły wiadomo co odpowiedziałam :roll: Boję się, że i tak nie poprawię :przytul:
jeanne napisał: | Blisko jak blisko. 2km szłam chyba? Ale środek nocy, 11 godzina, ja ubrana... no kiepsko, palców po powrocie do domu nie mogłam rozprostować ;D Musiałam po matkę dzwonić, bo mój autobus następny jechał o 3 o.O |
Współczuję :przytul:
jeanne napisał: | A ja spędzę 4 dni w łóżku chodząc tylko do łazienki/kuchni. nie cierpię wszystkich świętych. |
Ja wróciłam z godzinę temu do domu. I tak przeszło w tym roku trochę ulgowo ze względu na to jak się czułam.
jeanne napisał: | Ej Very Happy Przyszedł do mnie Dawidek lat 5 i mi powiedział, że mnie kocha i że lubi się do mnie przytulać i mnie całował o.O |
Kamil będzie zazdrosny :hahaha:
Salamandra napisał: | Ja też nie. Głównie z powodu rodziny, która znikąd pojawia się i zwala na głowę. Tak, jestem bardzo gościnna. |
Ja byłam u babci i jak zwykle miała przyjść ciocia, wujek, kuzyni. W tym roku pobiłam rekordy, bo czułam się fatalnie, nie poszłam do kościoła, leżałam na tapczanie babci i usnęłam w trakcie Lassie. Nie obudziłam się nawet jak przyszli, jedli i podobno głośno gadali a stół był kilka metrów od tego tapczanu i normalnie nie sypiam w dzień :hahaha:
Shitzune napisał: | Sal ma rację, na bolące miejsca przykłada się całego kota! |
Ja ostatnio czytałam artykuł i podobno oprócz tego, że działają przeciwbólowe to mruczenie kota wzmacnia kości i zapobiega osteoporozie, zawałom serca, działają uspokajająco nie wspominając już o darmowym termoforze :D
|
|
Pią 16:04, 02 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W sensie, że dla Ciebie najważniejsza jest samorealizacja? Nie przejmuj się dla mnie też te najważniejsze potrzeby powinny być na szczycie piramidy a nie na dole przytul |
A sama nie wiem o.O Chodziło mi o to że najpierw są potrzeby fizjologiczne, ale Konrad mówi, że piramidę robi się od dołu, a nie od góry, żal :(
Nam pani z chemii powiedziała, że przez wakacje mamy posprzątać pokój, bo w przyszłym roku nie będziemy robić takich rzeczy, nawet wynosić śmieci, bo to 4 minuty i przez ten czas zdążylibyśmy zrobić zadanie maturalne Smil |
Mój plan na ten weekend:
Ciekawe kiedy to zrobię -,-
W ogóle mam jutro jechać do Rzeszowa sama i się boję :(
Mnie by tak nie trafił gdyby nie to, że czułam się koszmarnie, zmarnowałam kropkę z polskiego. Na pytanie czy idę do lekarza/ zostaję w domu/ czy idę do szkoły wiadomo co odpowiedziałam Rolling Eyes Boję się, że i tak nie poprawię przytul |
Poprawisz na pewno! Zobaczysz :* Ja ostatnio tyle razy bym nie szła do szkoły, ale zawsze coś jest...
Ja wróciłam z godzinę temu do domu. I tak przeszło w tym roku trochę ulgowo ze względu na to jak się czułam. |
Ja byłam tylko z Kamilem na grobie ojca i to wszystko na co było stać mnie w tej kwestii.
Kamil będzie zazdrosny hahaha |
Troszeczkę tylko. Chociaż pewnie niepotrzebnie mu powiedziałam, że z tym kuzynem mogłabym już wziąć ślub :D
Sal ma rację, na bolące miejsca przykłada się całego kota! |
Mój mi się położył dzisiaj. Myślałąm, że jakiś morderca mnie dusi :(
|
|
Wysłany:
Pią 17:22, 02 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A sama nie wiem o.O Chodziło mi o to że najpierw są potrzeby fizjologiczne, ale Konrad mówi, że piramidę robi się od dołu, a nie od góry, żal Sad |
No. Dla mnie to co na dole jest mniej więc bym też pewnie dała u góry potrzeby fizjologiczne.
jeanne napisał: | Mój plan na ten weekend: |
Mój też się powinien do tego sprowadzić. Z tym, że bez fizyki a z chemii mam tylko jedną książkę. Za to z biologii 9 (mam tylko 1 Witowskiego) + chyba z 6 podręczników (MAC + Operon szaleństwo :hahaha: )
jeanne napisał: | W ogóle mam jutro jechać do Rzeszowa sama i się boję Sad |
A po co masz jechać :przytul: ? Daleko masz?
jeanne napisał: | Poprawisz na pewno! Zobaczysz :* Ja ostatnio tyle razy bym nie szła do szkoły, ale zawsze coś jest... |
Mnie na razie od początku roku na jednej lekcji nie było...
jeanne napisał: | Ja byłam tylko z Kamilem na grobie ojca i to wszystko na co było stać mnie w tej kwestii. |
To i tak bardzo dużo :przytul: Dobrze, że poszedł z Tobą.
jeanne napisał: | Troszeczkę tylko. Chociaż pewnie niepotrzebnie mu powiedziałam, że z tym kuzynem mogłabym już wziąć ślub Very Happy |
:hahaha:
Cytat: | Mój mi się położył dzisiaj. Myślałąm, że jakiś morderca mnie dusi Sad |
Posądzasz Entropie o mordercze skłonności? :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Dlaczego nowy odcinek GA ma być dopiero 8 listopada :(
|
|
Pią 17:48, 02 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wpadłam po dość długiej jak dla mnie nieobecności, obleciałam posty bardzo pobieżnie, więc napiszę krótko:
Pańska skórka to rzeczywiście dziwny zwyczaj jakiś warszawski czy okoliczny, bo dopiero po przeprowadzce do stolycy w zeszłym roku dowiedziałam się o istnieniu tego dziadostwa. A sprzedają to prawdopodobnie po to, żeby zakleić gęby bachorstwu na cmentarzach i w drodze :)
Shee, z tego, co kojarzę, to do Wawy daleko raczej nie masz :D
Lesio...bez komentarza...nie odzywaj się do mnie! Jak mogłeś do niej wrócić?! Skandal!
|
|
Wysłany:
Pią 19:57, 02 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No. Dla mnie to co na dole jest mniej więc bym też pewnie dała u góry potrzeby fizjologiczne. |
Zresztą to było na jeden punkt, wiec z tego co wyliczyłam, 3 będzie, :hahaha:
Mój też się powinien do tego sprowadzić. Z tym, że bez fizyki a z chemii mam tylko jedną książkę. Za to z biologii 9 (mam tylko 1 Witowskiego) + chyba z 6 podręczników (MAC + Operon szaleństwo hahaha ) |
Ja bym chyba sfiksowała :D Teraz muszę ogarnać bakterie, wirusy i układ nerwowy i o ile ten ostatni mi jakoś pasuje tak te 2 pierwsze :mdleje: Tak mnie od tego odrzuca, że już zrobiłam reklamę na PP o magicznych biologicznych tabletkach :hahaha:
A po co masz jechać przytul ? Daleko masz? |
Spotkać się z koleżankami ze szpitala :D 1,5h, ale zważywszy na to, że po 20 minutach bierze mnie choroba lokomocyjna, to będzie istny horror o.O
Mnie na razie od początku roku na jednej lekcji nie było...
|
Mnie już ohohoho!
W ogóle muszę usprawiedliwić to, że nie byłam na wycieczce :D Paranoja!
To i tak bardzo dużo przytul Dobrze, że poszedł z Tobą. |
Skusiłam go moimi naleśnikami :buja w oblokach:
Posądzasz Entropie o mordercze skłonności? hahaha
Dodano 1 minut temu:
|
Ona ma dosć, Dawidek przyjechał na tydzień i ją bierze 3 razy dziennie ;D
Nie mam pojęcia, ale mi się seriale skończyły do oglądania! :C
alhambra witaj :*
|
|
Wysłany:
Pią 21:03, 02 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | alhambra witaj :* |
Joł ;)
jeanne napisał: | ale mi się seriale skończyły do oglądania! :C |
Oglądaj "Trudne sprawy" :hahaha: :hahaha: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 22:10, 02 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oglądaj "Trudne sprawy" hahaha hahaha hahaha |
Ogląąąąam. I Dlaczego ja też. W ogóle uzależniłam się od Polsatu. Jak już wracam do domu wcześnie to ogląam powtórkę Pierwszej Miłości, potem Dlaczego ja/Trudne sprawy, wydarzenia, interwencje, malanowskiego i partnerzy, trudne sprawy, pierwszą miłość, wydarzenia, świat według kiepskich i wtedy przełączam na barwy szczęścia :hahaha:
|
|
Pią 22:23, 02 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | ogląam powtórkę Pierwszej Miłości, potem Dlaczego ja/Trudne sprawy, wydarzenia, interwencje, malanowskiego i partnerzy, trudne sprawy, pierwszą miłość, wydarzenia, świat według kiepskich i wtedy przełączam na barwy szczęścia hahaha |
Wow, niezłe zestawienie :D Ja zawsze byłam raczej za TVN-em, ale ostatnimi czasy i Polsat czasem włączę na chwilę, bo w dzień leci "Hotel 52", a potem "Dom nie do poznania" :D "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja?" też nie są mi obce, ale drażnią mnie tam te wiecznie rozwrzeszczane babsztyle no i generalnie ci pseudoaktorzy :mrgreen:
Ale jak juz oglądam TV, to raczej są to kanały typu TLC, Discovery, Animals, itp. :) Odwykłam trochę od całej reszty :)
Za to oglądam "M jak miłość" i "Na Wspólnej" :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 22:36, 02 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Pańska skórka to rzeczywiście dziwny zwyczaj jakiś |
wcale dziwny :)
jeszcze nie miałam zębów, jak wpakowano mi do gęby pańską skórkę i tak co roku. Wczoraj kupiłam ich 10
Od czasu, gdy skończył się House nic nie oglądam, poza NDiNZ.
Zaczęłam Lekarzy, ale nie mam żadnej fascynacji serialowej. Coś wiecie może, że w najbliższym czasie będzie coś nowego?
A w ogóle to cześć Wam
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Pią 22:40, 02 Lis 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465, 466, 467 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 466 z 552 |
|