Już wolę moje mroczne poczucie humoru od tego jak teraz smęcę.
Jakże mogłoby być inaczej? :hahaha:
W ogóle jak oglądałam ostatnio GA i słuchałam tych rozmów Meredith z psychologiem to się dziwnie poczułam :D
Już wolę moje mroczne poczucie humoru od tego jak teraz smęcę.
Jakże mogłoby być inaczej? hahaha
W ogóle jak oglądałam ostatnio GA i słuchałam tych rozmów Meredith z psychologiem to się dziwnie poczułam Very Happy
Też smęce! I nie mam już co robić w internecie, to bardzo smutne.
Ja już znam GA wręcz na pamięć :X A Meredith i tak jest mniej "dark and twisty" niż ja :D
Też smęce! I nie mam już co robić w internecie, to bardzo smutne.
Mnie wczoraj zapytano czym ja się tak zajmuję, że chodzę spać o 2 czy 3 w nocy i czy mam co robić tyle czasu xD
Cytat:
Ja już znam GA wręcz na pamięć :X A Meredith i tak jest mniej "dark and twisty" niż ja
Ja też. Całkiem możliwe :twisted:
Cytat:
Ale tym razem nie biorę laptopa! ;D
Podobno jest TV, basen i miejsc do spania na zapas dla nas wychodzi, bo 14. Ale podejrzanie tanio, najdrożej kaucja wychodzi więc zobaczy się na miejscu strzelam ;D
Właśnie słyszałam dzisiaj w radiu Surprised Ale jak to możliwe?
No cóż, pogoda lubi płatać figle. W jednej chwili z pięknej i słonecznej pogody zrobiło się ciemno, najpierw runął grad średnicy ok. 2cm (ale to podobno tylko miejscowo, ja podaję informacje z Woli), a zaraz potem lunął taki deszcz, że nie dziwię się, że kanalizacja nie zdążyła zbierać. W efekcie zalało kilka stacji metra, a na niektórych ulicach ludzie wchodzili na dachy samochodów, bo podobno w ciągu 15 sekund pojazdy, które znajdowały się w danym momencie na tej ulicy (m.in. Toruńska) zaczęły tonąć, tak szybko przybierała woda. Niebezpieczeństwo ulic, które idąc pod wiaduktami, działają w takich momentach jak kanały :?
Cytat:
Szczerze wątpię, aby była to kwestia nowoczesnych sprzętów, bo jechałam akurat nieszczególnie nowoczesnym tramwajem. Po jednej z brawurowych akcji hamowania, walizka zaklinowała mi się pod jednym z siedzeń.
Mi czasem przyjdzie jechać tramwajem, który pamięta jeszcze chyba czasy II wojny światowej i niestety szarpie prawie tak samo jak nowoczesny Swing. Nie bez powodu smsy piszę i rozmawiam przez telefon wyłącznie w chwili, kiedy siedzę, innej opcji nie ma. Muszę się trzymać obiema rękoma i najlepiej stać na szeroko rozstawionych nogach, żeby nie zaliczyć gleby podczas ruszania czy hamowania :roll:
Dodano 4 minut temu:
A tak w ogóle na dobry początek tygodnia przyszliśmy dziś uradowani do pracy i co? Cięcia etatów! Czy tego nie powinno się robić w piątki? Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie :|
Mnie wczoraj zapytano czym ja się tak zajmuję, że chodzę spać o 2 czy 3 w nocy i czy mam co robić tyle czasu xD
Ja pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum wysyłąłam do nauczycielki maile o 3 rano, to przyprowadziła potem do mnie pedagoga żeby ze mną porozmawiać :hahaha:
Cytat:
Podobno jest TV, basen i miejsc do spania na zapas dla nas wychodzi, bo 14. Ale podejrzanie tanio, najdrożej kaucja wychodzi więc zobaczy się na miejscu strzelam ;D
To jadę! *idzie sie pakować* Tak mi sie basen marzy :c
Pokazać Ci zdjecia Entropii jak się bawiła z małą? :3
Cytat:
Niebezpieczeństwo ulic, które idąc pod wiaduktami, działają w takich momentach jak kanały Confused
Dlatego nie mogłam sobie tego wyobrazić, bo u mnie takich nie ma :D Ale widziałam w TV. Przerażające. Jeszcze wypowiadał się facet, który wydostał się z samochodu tylko dzięki temu, że miał odsuniętą szybę do połowy...
Cytat:
Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie Neutral
Ja pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum wysyłąłam do nauczycielki maile o 3 rano, to przyprowadziła potem do mnie pedagoga żeby ze mną porozmawiać
O rany :hahaha:
Ja z jakieś 2,5 godziny temu wróciłam z imprezy, i chodzenie spać o 3 się przydaję w takich wypadkach :) Aczkolwiek jestem trochę senna.
Cytat:
Pokazać Ci zdjecia Entropii jak się bawiła z małą? :3
Nie musisz pytać, jasne że tak :)
Cytat:
A tak w ogóle na dobry początek tygodnia przyszliśmy dziś uradowani do pracy i co? Cięcia etatów! Czy tego nie powinno się robić w piątki? Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie
O rany hahaha
Ja z jakieś 2,5 godziny temu wróciłam z imprezy, i chodzenie spać o 3 się przydaję w takich wypadkach Smile Aczkolwiek jestem trochę senna.
Ja dzisiaj dostalam propozycje jechania na konwent do W-wy. Cóżżż. Trzeba skądś wykombinować kasę... Wieczna impreza.
Dzięki, ale ostatecznie ja nie dostałam papierka tylko 2/3 mojego wydziału :( Smutno, że się rozstaniemy, ale powinnam się cieszyć, bo ja mam nadal pracę :roll:
Cytat:
Jeszcze wypowiadał się facet, który wydostał się z samochodu tylko dzięki temu, że miał odsuniętą szybę do połowy...
No i nie on jedyny :? Problem mieli Ci, którzy nie umieją pływać, bo musieli na dachach samochodów czekać na pomoc.
Ja dzisiaj dostalam propozycje jechania na konwent do W-wy. Cóżżż. Trzeba skądś wykombinować kasę... Wieczna impreza.
Na konwent? Może na Polcon? :D Wiem, że konwenty to nie tylko fantastyka, ale ja tylko na takie jeżdżę, więc to pierwsze, co przyszło mi na myśl.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 20:42, 11 Cze 2013
jeanne, to kiedy ta Wawa? Może zgramy się razem z lesiem? Smile
Chyba coś koło 12 lipca tylko kasa! Kurczę skąd wziąć 200zł w miesiąc :X
Cytat:
No i nie on jedyny Confused Problem mieli Ci, którzy nie umieją pływać, bo musieli na dachach samochodów czekać na pomoc.
No to ja bym miała problem, bo ani pływać, ani wyjść z tego samochodu, bo ręce za słabe :D
Cytat:
Ja już wiem gdzie zniknie moja urodzinowa kasa.
A ja nie dostaje kasy na urodziny :(
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Na konwent? Może na Polcon? Very Happy Wiem, że konwenty to nie tylko fantastyka, ale ja tylko na takie jeżdżę, więc to pierwsze, co przyszło mi na myśl.
Bardzo możliwe, bo oni nawet prezentacje maturalną mieli z fantastyki :D
Jeśli w lipcu to nie Polcon, niestety... Bo byśmy się zobaczyły ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 20:56, 11 Cze 2013