Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 510, 511, 512 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Poproszę Umiem się kompaktować bardzo dobrze

Ok, to się szykuj :)

Cytat:
Bo masz mroczne poczucie humoru!

Też tak mam

Już wolę moje mroczne poczucie humoru od tego jak teraz smęcę.
Jakże mogłoby być inaczej? :hahaha:
W ogóle jak oglądałam ostatnio GA i słuchałam tych rozmów Meredith z psychologiem to się dziwnie poczułam :D

PostWysłany: Pon 14:51, 10 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Już wolę moje mroczne poczucie humoru od tego jak teraz smęcę.
Jakże mogłoby być inaczej? hahaha
W ogóle jak oglądałam ostatnio GA i słuchałam tych rozmów Meredith z psychologiem to się dziwnie poczułam Very Happy

Też smęce! I nie mam już co robić w internecie, to bardzo smutne.
Ja już znam GA wręcz na pamięć :X A Meredith i tak jest mniej "dark and twisty" niż ja :D

Cytat:

Ok, to się szykuj Smile

Ale tym razem nie biorę laptopa! ;D

PostWysłany: Pon 14:54, 10 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Też smęce! I nie mam już co robić w internecie, to bardzo smutne.

Mnie wczoraj zapytano czym ja się tak zajmuję, że chodzę spać o 2 czy 3 w nocy i czy mam co robić tyle czasu xD

Cytat:
Ja już znam GA wręcz na pamięć :X A Meredith i tak jest mniej "dark and twisty" niż ja

Ja też. Całkiem możliwe :twisted:

Cytat:
Ale tym razem nie biorę laptopa! ;D

Podobno jest TV, basen i miejsc do spania na zapas dla nas wychodzi, bo 14. Ale podejrzanie tanio, najdrożej kaucja wychodzi więc zobaczy się na miejscu strzelam ;D

PostWysłany: Pon 15:08, 10 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Właśnie słyszałam dzisiaj w radiu Surprised Ale jak to możliwe?

No cóż, pogoda lubi płatać figle. W jednej chwili z pięknej i słonecznej pogody zrobiło się ciemno, najpierw runął grad średnicy ok. 2cm (ale to podobno tylko miejscowo, ja podaję informacje z Woli), a zaraz potem lunął taki deszcz, że nie dziwię się, że kanalizacja nie zdążyła zbierać. W efekcie zalało kilka stacji metra, a na niektórych ulicach ludzie wchodzili na dachy samochodów, bo podobno w ciągu 15 sekund pojazdy, które znajdowały się w danym momencie na tej ulicy (m.in. Toruńska) zaczęły tonąć, tak szybko przybierała woda. Niebezpieczeństwo ulic, które idąc pod wiaduktami, działają w takich momentach jak kanały :?

Cytat:
Szczerze wątpię, aby była to kwestia nowoczesnych sprzętów, bo jechałam akurat nieszczególnie nowoczesnym tramwajem. Po jednej z brawurowych akcji hamowania, walizka zaklinowała mi się pod jednym z siedzeń.

Mi czasem przyjdzie jechać tramwajem, który pamięta jeszcze chyba czasy II wojny światowej i niestety szarpie prawie tak samo jak nowoczesny Swing. Nie bez powodu smsy piszę i rozmawiam przez telefon wyłącznie w chwili, kiedy siedzę, innej opcji nie ma. Muszę się trzymać obiema rękoma i najlepiej stać na szeroko rozstawionych nogach, żeby nie zaliczyć gleby podczas ruszania czy hamowania :roll:

Dodano 4 minut temu:

A tak w ogóle na dobry początek tygodnia przyszliśmy dziś uradowani do pracy i co? Cięcia etatów! Czy tego nie powinno się robić w piątki? Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie :|

PostWysłany: Pon 16:31, 10 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Mnie wczoraj zapytano czym ja się tak zajmuję, że chodzę spać o 2 czy 3 w nocy i czy mam co robić tyle czasu xD

Ja pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum wysyłąłam do nauczycielki maile o 3 rano, to przyprowadziła potem do mnie pedagoga żeby ze mną porozmawiać :hahaha:
Cytat:

Podobno jest TV, basen i miejsc do spania na zapas dla nas wychodzi, bo 14. Ale podejrzanie tanio, najdrożej kaucja wychodzi więc zobaczy się na miejscu strzelam ;D

To jadę! *idzie sie pakować* Tak mi sie basen marzy :c

Pokazać Ci zdjecia Entropii jak się bawiła z małą? :3

Cytat:
Niebezpieczeństwo ulic, które idąc pod wiaduktami, działają w takich momentach jak kanały Confused

Dlatego nie mogłam sobie tego wyobrazić, bo u mnie takich nie ma :D Ale widziałam w TV. Przerażające. Jeszcze wypowiadał się facet, który wydostał się z samochodu tylko dzięki temu, że miał odsuniętą szybę do połowy...
Cytat:
Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie Neutral

Taka 'miła" niespodzianka... :|

PostWysłany: Wto 11:19, 11 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Ja pamiętam, jak jeszcze w gimnazjum wysyłąłam do nauczycielki maile o 3 rano, to przyprowadziła potem do mnie pedagoga żeby ze mną porozmawiać

O rany :hahaha:
Ja z jakieś 2,5 godziny temu wróciłam z imprezy, i chodzenie spać o 3 się przydaję w takich wypadkach :) Aczkolwiek jestem trochę senna.

Cytat:
Pokazać Ci zdjecia Entropii jak się bawiła z małą? :3

Nie musisz pytać, jasne że tak :)

Cytat:
A tak w ogóle na dobry początek tygodnia przyszliśmy dziś uradowani do pracy i co? Cięcia etatów! Czy tego nie powinno się robić w piątki? Oczywiście nikt nie zrobił nic, bo emocje na to nie pozwalały, a po rozmowach w 4 oczy z dyrekcją już nie było po co się spinać z robotą, więc niech ogarnia, kto zostanie

Współczuję :(

PostWysłany: Wto 14:48, 11 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

O rany hahaha
Ja z jakieś 2,5 godziny temu wróciłam z imprezy, i chodzenie spać o 3 się przydaję w takich wypadkach Smile Aczkolwiek jestem trochę senna.

Ja dzisiaj dostalam propozycje jechania na konwent do W-wy. Cóżżż. Trzeba skądś wykombinować kasę... Wieczna impreza.

Cytat:

Nie musisz pytać, jasne że tak Smile

Spojler:

"Kijem tego nie tknę!"
"Daj pilota!"

PostWysłany: Wto 16:09, 11 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Współczuję Sad

Dzięki, ale ostatecznie ja nie dostałam papierka tylko 2/3 mojego wydziału :( Smutno, że się rozstaniemy, ale powinnam się cieszyć, bo ja mam nadal pracę :roll:
Cytat:
Jeszcze wypowiadał się facet, który wydostał się z samochodu tylko dzięki temu, że miał odsuniętą szybę do połowy...

No i nie on jedyny :? Problem mieli Ci, którzy nie umieją pływać, bo musieli na dachach samochodów czekać na pomoc.

PostWysłany: Wto 16:52, 11 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Ja dzisiaj dostalam propozycje jechania na konwent do W-wy. Cóżżż. Trzeba skądś wykombinować kasę... Wieczna impreza.

Ja już wiem gdzie zniknie moja urodzinowa kasa.
Spojler:

Rozbroiły mnie te zdjęcia. Fajnie się bawiły :D

PostWysłany: Wto 17:26, 11 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne, to kiedy ta Wawa? Może zgramy się razem z lesiem? :)

PostWysłany: Wto 17:29, 11 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:

Na konwent? Może na Polcon? :D Wiem, że konwenty to nie tylko fantastyka, ale ja tylko na takie jeżdżę, więc to pierwsze, co przyszło mi na myśl.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Wto 20:42, 11 Cze 2013
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
jeanne, to kiedy ta Wawa? Może zgramy się razem z lesiem? Smile

Chyba coś koło 12 lipca tylko kasa! Kurczę skąd wziąć 200zł w miesiąc :X
Cytat:

No i nie on jedyny Confused Problem mieli Ci, którzy nie umieją pływać, bo musieli na dachach samochodów czekać na pomoc.

No to ja bym miała problem, bo ani pływać, ani wyjść z tego samochodu, bo ręce za słabe :D
Cytat:

Ja już wiem gdzie zniknie moja urodzinowa kasa.

A ja nie dostaje kasy na urodziny :(

Dodano 1 minut temu:

Cytat:

Na konwent? Może na Polcon? Very Happy Wiem, że konwenty to nie tylko fantastyka, ale ja tylko na takie jeżdżę, więc to pierwsze, co przyszło mi na myśl.

Bardzo możliwe, bo oni nawet prezentacje maturalną mieli z fantastyki :D

PostWysłany: Wto 20:49, 11 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jeśli w lipcu to nie Polcon, niestety... Bo byśmy się zobaczyły ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Wto 20:56, 11 Cze 2013
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
A ja nie dostaje kasy na urodziny

Ja dostaję od babci, i o ile zawsze coś mi się jakoś udaję z tego nie wydać i zaoszczędzić, to teraz się nie zapowiada.

Dzisiejszy dzień namieszał mi w głowie tak, że chyba pójście spać już teraz to rozsądne wyjście.

PostWysłany: Wto 21:38, 11 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Jeśli w lipcu to nie Polcon, niestety... Bo byśmy się zobaczyły Wink

Chociaż mogłam coś pomieszać, z moim nieogarnieciem to całkiem możliwe. ;]
Cytat:

Ja dostaję od babci, i o ile zawsze coś mi się jakoś udaję z tego nie wydać i zaoszczędzić, to teraz się nie zapowiada.

Dzisiejszy dzień namieszał mi w głowie tak, że chyba pójście spać już teraz to rozsądne wyjście.

Ja wydałam ostatnie 20 złotych na bluzkę z kotkiem :c Wstyd mnie trochu.

Ja poszłam o 21...

PostWysłany: Sro 10:54, 12 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 510, 511, 512 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 511 z 552

Skocz do: