Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 519, 520, 521 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Bo na trzeżwo jakbym zobaczyła te wyniki to bym nie wiem, co zrobiła. Chociaż i tak mi teraz jest źle i chujowo, jak je zobaczyłam, mimo że jestem wstawiona. Ale!

http://www.youtube.com/watch?v=Bv0AmbzQEnM

To śpiewam i mi... pomaga?

Ja sprawdziłam właśnie i na trzeźwo. Jest o wiele, wiele bardziej tragicznie niż wyliczyłam.

Ja Time Of Dying, i mi nie pomaga :(

Cytat:
As you wish

Zdolna jesteś :) !

Cytat:
Moje biodra wołają o pomstę do nieba

Nie kłam ^^

PostWysłany: Pią 9:34, 28 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
To mam nadzieję, że mi sie trafi niedługo dobra karta, za to jaka jestem dobra dla ludzi, a oni robią mnie w sami wiecie co

Tak mi się wydaje. W sumie też jestem w podobnej sytuacji i chciałbym, że wszystko zaczęło się toczyć inaczej :P

Cytat:
Lesio, mogę spokojnie iść na urlop - w pracy wszystko już OK Zdaje się, że póki co wywalczyłam sobie silną pozycję

O to super, czyli nie było sie co martwić. Choć też bym o tym myślał jak bym był na Twoim miejscu.

Cytat:
Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma?

Wszystko Piekary co jest, uwielbiam jego ksiażki. Nawet robiłem z nich prezentacje maturalną którą zapewniłem sobie dozgonny szacun u polonistek ze szkoły. Szkoda, że już wtedy byłem jej absolwentem ale to już malutki detal.

Cytat:
Moje biodra wołają o pomstę do nieba

To głupie wchodzić z kobietą w takie dyskusje ale czemu ? :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pią 15:41, 28 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:

Ja sprawdziłam właśnie i na trzeźwo. Jest o wiele, wiele bardziej tragicznie niż wyliczyłam.

Ja Time Of Dying, i mi nie pomaga Sad

O! Zgadnij czego słuchałam w nocy wczoraj o 4 :D Nawet na fb wstawiłam :D
U mnie większość miała 90-100%. Padam i umieram.

Cytat:

Nie kłam ^^

Przy moim wzroście wyglądają karykaturalnie :(

Cytat:

Tak mi się wydaje. W sumie też jestem w podobnej sytuacji i chciałbym, że wszystko zaczęło się toczyć inaczej Razz

W sumie... Ja się pocieszam, że mam cudowną bratanicę, bratanka w drodze, genialnego brata, wiec może to jest to moje "dobro" :)

Cytat:

To głupie wchodzić z kobietą w takie dyskusje ale czemu ? Very Happy

Bo są za szerokie! Jak to mama powiedziala "idealne do rodzenia dzieci" :D

PostWysłany: Pią 19:19, 28 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
O! Zgadnij czego słuchałam w nocy wczoraj o 4 Nawet na fb wstawiłam

Hmmm Time Of Dying? :D

Cytat:
U mnie większość miała 90-100%. Padam i umieram.

To ja już w ogóle jestem dno i mózgowo na poziomie jakieś ameby.

Cytat:
Przy moim wzroście wyglądają karykaturalnie

Rany jakie Ty sobie głupoty wmawiasz!

Cytat:
Wszystko Piekary co jest, uwielbiam jego ksiażki. Nawet robiłem z nich prezentacje maturalną którą zapewniłem sobie dozgonny szacun u polonistek ze szkoły. Szkoda, że już wtedy byłem jej absolwentem ale to już malutki detal.

Ja czytałam tylko "Ani słowa prawdy", bo to znalazłam w bibliotece. Pozostawiłeś po sobie dobre wrażenie! :)

PostWysłany: Pią 19:55, 28 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Hmmm Time Of Dying? Very Happy

Si :D

Cytat:

To ja już w ogóle jestem dno i mózgowo na poziomie jakieś ameby.

Konrad np.:
Polski - 96%
Ang - 100%
Mat - 96%
Chem - 87%
Bio - 90%
Fiz - 94%
Zero korków

Cytat:

Rany jakie Ty sobie głupoty wmawiasz!

Na zdjęćiu nie widać, bo mam szpilki, ale normalnie wyglądam, jakbym sie toczyła :D

PostWysłany: Pią 20:03, 28 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Bo są za szerokie!

Moje są za wąskie i z figurą kobiety mam w ogóle niewiele wspólnego, ale co tam :mrgreen:
Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie :D

PostWysłany: Pią 22:56, 28 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
Bo są za szerokie! Jak to mama powiedziala "idealne do rodzenia dzieci"

Hmm no faceci chyba kierując się wyborem partnerki zwracają podświadomie uwagę na to w jakim stopniu może ona zapewnić zdrowie i silne potomstwo. Czyli powinnaś mieć powodzenie, tak coś było na Discovery kiedyś :D
A tak serio to ja uważam, że jest ok i myślę, że w sumie gdybym Cię mijał na ulicy to bym się obejrzał za Tobą. Ale ja wiem, że dyskusja o tym jest bezcelowa i nigdy kobieta nie da sobie wmówić, że jest ok :D

Cytat:
Ja czytałam tylko "Ani słowa prawdy", bo to znalazłam w bibliotece. Pozostawiłeś po sobie dobre wrażenie!

I tak byłem tak fajny, że to dobre wrażenie pozostawiłem :D A wracając do Piekary to najbardziej polecam Przenajświętsza Rzeczpospolita, ta ksiązka wywarła na mnie na prawde duże wrażenie i długo byłem w szoku bo jej lekturze. A druga sprawa co cykl o Mordimerze dlatgo sługa Boży to dobry wybór ;)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pią 23:35, 28 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Konrad np.:
Polski - 96%

Ang - 100%

Mat - 96%

Chem - 87%

Bio - 90%

Fiz - 94%

Zero korków

Możesz mu przekazać, że jest dla mnie mistrzem i głęboko go podziwiam :D Poczułam się jeszcze bardziej głupia, o ile to możliwe O.o

Cytat:
Na zdjęćiu nie widać, bo mam szpilki, ale normalnie wyglądam, jakbym sie toczyła

Że niby co? Przecież szczupła jesteś.
Nie przekonałaś mnie :twisted:

Cytat:
Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie

Miłego wypoczynku :) No i ładnej pogody!

Dodano 4 minut temu:

Cytat:
I tak byłem tak fajny, że to dobre wrażenie pozostawiłem

Na pewno! Nie śmiem w to wątpić :)

Cytat:
A wracając do Piekary to najbardziej polecam Przenajświętsza Rzeczpospolita, ta ksiązka wywarła na mnie na prawde duże wrażenie i długo byłem w szoku bo jej lekturze. A druga sprawa co cykl o Mordimerze dlatgo sługa Boży to dobry wybór

Ok :) *dopisuję Przenajświętszą Rzeczpospolitą na swoją listę*

PostWysłany: Pią 23:50, 28 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma?

Grzędowicza, panie, wybierz Grzędowicza! :)

lesio, jak tak wam spotkanie wyszło? Strasznie mi było szkoda, że nie dałam rady być. :(

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 0:57, 29 Cze 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

Moje są za wąskie i z figurą kobiety mam w ogóle niewiele wspólnego, ale co tam Mr. Green
Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie Very Happy

Ale biodra zawsze można optycznie poszerzyć, a odchudzić nie :X
To miłego urlopu, odpoczniesz :)
Cytat:
Czyli powinnaś mieć powodzenie, tak coś było na Discovery kiedyś Very Happy
A tak serio to ja uważam, że jest ok i myślę, że w sumie gdybym Cię mijał na ulicy to bym się obejrzał za Tobą. Ale ja wiem, że dyskusja o tym jest bezcelowa i nigdy kobieta nie da sobie wmówić, że jest ok Very Happy

Na dyskotece i uprawianiu "tańca macańca" to mam :hahaha: Ale dzięki, to miłe :*

Cytat:

Możesz mu przekazać, że jest dla mnie mistrzem i głęboko go podziwiam Very Happy Poczułam się jeszcze bardziej głupia, o ile to możliwe O.o

Konrad ma mnie już dość, bo wszystkim mówie o jego wynikach. :hahaha: Nawet jak gadałyśmy z polonistką i się pytała, co mamy, to od razu "A Konrad ma 96%!" :D

Cytat:

Że niby co? Przecież szczupła jesteś.
Nie przekonałaś mnie Twisted Evil

Zależy jak patrzeć. Teraz przez stres trochę schudłam, ale ogólnie to wyglądam jak mała tocząca się kulka :D

Shitzune! Co porabiasz :D

PostWysłany: Sob 9:55, 29 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Shitzune! Co porabiasz Very Happy

Mam wakacje :) Niestety, trochę sobie też pracuję, więc nie mogę się lenić cały czas, ale jednak, NARESZCIE... No i został mi jeden egzamin na wrzesień, więc za jakiś miesiąc trzeba będzie się znów zabrać do nauki.
W życiu osobistym pustki, chyba że liczą się związki z postaciami fikcyjnymi bądź osobami względnie sławnymi, które nie mają pojęcia o moim istnieniu. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 11:29, 29 Cze 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shee, kocham Cię, gdzie się podziewałaś?

PostWysłany: Sob 12:43, 29 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
Ale biodra zawsze można optycznie poszerzyć, a odchudzić nie :X

Cała niestety optycznie się nie zmienię :D No cóż, natura poskąpiła urody i jakoś trzeba z tym żyć :mrgreen:

PostWysłany: Sob 13:19, 29 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Mam wakacje Smile Niestety, trochę sobie też pracuję, więc nie mogę się lenić cały czas, ale jednak, NARESZCIE... No i został mi jeden egzamin na wrzesień, więc za jakiś miesiąc trzeba będzie się znów zabrać do nauki.
W życiu osobistym pustki, chyba że liczą się związki z postaciami fikcyjnymi bądź osobami względnie sławnymi, które nie mają pojęcia o moim istnieniu. Wink

E, jeden egzamin to z palcem w nosie zdasz :D Związki z postaciami fikcyjnymi są ekstra! :D

Cytat:

Cała niestety optycznie się nie zmienię Very Happy No cóż, natura poskąpiła urody i jakoś trzeba z tym żyć Mr. Green

Wąskie biodra są mega! Zamieniłabym się bez wahania :)

PostWysłany: Sob 17:59, 29 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Shee, kocham Cię, gdzie się podziewałaś?

Ja też cię kocham, umierałam na moich studiach, a co? :)

Cytat:
E, jeden egzamin to z palcem w nosie zdasz

To chemia organiczna, więc nie jestem tego taka pewna...

Cytat:
Związki z postaciami fikcyjnymi są ekstra!

Pewnie że są. Ostatnio przeżywam płomienny romans z Hugh Dancym/Willem Grahamem i w życiu nie czułam się lepiej. :D

PostWysłany: Sob 18:58, 29 Cze 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 519, 520, 521 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 520 z 552

Skocz do: