Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 520, 521, 522 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja też cię kocham, umierałam na moich studiach, a co?

Nie umieraj i nie przepadaj nam nigdzie, masz nas odwiedzać tu!

PostWysłany: Sob 21:15, 29 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
Na dyskotece i uprawianiu "tańca macańca" to mam

:hahaha:

Cytat:
Ale dzięki, to miłe :*

A mówią, że prawda jest okrutna a nie miła ;)

Cytat:
lesio, jak tak wam spotkanie wyszło? Strasznie mi było szkoda, że nie dałam rady być.

Myślę, że było bardzo fajnie i w sumie masz podstawy, żeby żałować :wink: Ale na pewno będziesz miała jeszcze nie jedną okazje, żeby się z nami napić piwa :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 21:46, 29 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Myślę, że było bardzo fajnie i w sumie masz podstawy, żeby żałować Wink Ale na pewno będziesz miała jeszcze nie jedną okazje, żeby się z nami napić piwa Very Happy

Lubię to! :mrgreen:

PostWysłany: Nie 9:59, 30 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

To chemia organiczna, więc nie jestem tego taka pewna...

Rozumiem Twój ból, aż za dokładnie :przytul:

Cytat:

Pewnie że są. Ostatnio przeżywam płomienny romans z Hugh Dancym/Willem Grahamem i w życiu nie czułam się lepiej. Very Happy

Ja ponowny z Chuckiem Bassem :serducho:

Cytat:

hahaha

Lesio to nie jest śmieszne. Istny gwałt na ciele. Idziesz i nie wiesz skąd te ręce. :hahaha:

Cytat:

A mówią, że prawda jest okrutna a nie miła Wink

Ostatnio dostałam okrutną prawdę ;)

PostWysłany: Nie 12:39, 30 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Nie umieraj i nie przepadaj nam nigdzie, masz nas odwiedzać tu!

Będę, obiecuję ;) A zajrzałam, bo znalazłam na dysku moje stare fan fiki, huddy i hamerony :lol: I tak jakoś strasznie mi się zatęskniło za wami tutaj wszystkimi. Niby z częścią mam spory kontakt na facebooku, ale jednak, tyle wspomnień stąd. :)

Cytat:
Myślę, że było bardzo fajnie i w sumie masz podstawy, żeby żałować Wink Ale na pewno będziesz miała jeszcze nie jedną okazje, żeby się z nami napić piwa

Też mam taką nadzieję, chyba że w ostatniej chwili odezwie się moje social anxiety i zrezygnuję, bo będę tak przerażona. :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 15:16, 30 Cze 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:
chyba że w ostatniej chwili odezwie się moje social anxiety i zrezygnuję, bo będę tak przerażona. Very Happy

Spokojnie, Lesio nie gryzie, a co ciekawe ja też chyba nie okazałam się psychopatką :mrgreen:

Dodano 1 godzin 19 minut temu:

Trzeba się chyba wziąć za siebie :roll: Teściowa stwierdziła, że mi się trochę przytyło :] To "trochę" było znaczące :]

PostWysłany: Nie 19:50, 30 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Cytat:
chyba że w ostatniej chwili odezwie się moje social anxiety i zrezygnuję, bo będę tak przerażona. Very Happy

Spokojnie, Lesio nie gryzie, a co ciekawe ja też chyba nie okazałam się psychopatką :mrgreen:

Czasami gryze ale ograniczam się do szeroko pojętej żywności ;) Świetnie się gada z Alhambrą i żałuje, że tak późno na to wpadłem na pomysł takiego spotkania ;)

Cytat:
Lesio to nie jest śmieszne. Istny gwałt na ciele. Idziesz i nie wiesz skąd te ręce.

Jak ja chodziłęm na dyskotetki to chyba tak nie było. Ale ja może bywałem na tych porządnych :roll:

Cytat:
Lesio, dlaczego nasze posty się połączyły? :mrgreen:

Bo jestem baranem i kliknąłem edytuj zamiast cytuj :D Myślałem, że niezauważysz :D

PostWysłany: Nie 19:52, 30 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Cytat:
Bo jestem baranem i kliknąłem edytuj zamiast cytuj Very Happy Myślałem, że niezauważysz Very Happy

Właśnie byłam w czasie pisania posta i jakoś mi się rozjechał :mrgreen:
Cytat:
Czasami gryze ale ograniczam się do szeroko pojętej żywności Wink

Dobrze, że ja jestem wysokokaloryczna i zostałam nietknięta :D
Cytat:
Świetnie się gada z Alhambrą i żałuje, że tak późno na to wpadłem na pomysł takiego spotkania Wink

No to fakt, trzeba było wcześniej się zmówić na jakieś spotkanko :) Ale to zawsze jakoś tak inaczej na żywo. Na szczęście z Tobą też rzeczywiście świetnie sie gada :wink:

PostWysłany: Nie 19:55, 30 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Właśnie byłam w czasie pisania posta i jakoś mi się rozjechał

Jak zobaczyłem co zrobiłem to chciałem szybko naprawić i udawać, że nic się nie stało :D Ale jednak... :D

Cytat:
Dobrze, że ja jestem wysokokaloryczna i zostałam nietknięta

Myślę, że to kwestia tego że od dziecka rodzice mówili mi że kobiet się nie jada. Takie wychowanie ;)

Cytat:
No to fakt, trzeba było wcześniej się zmówić na jakieś spotkanko Ale to zawsze jakoś tak inaczej na żywo.

Dokładnie, teraz to już musimy się umówić na październik bo teraz 3 miesiące będe się woził po Świętokrzyskim :)

PostWysłany: Nie 20:00, 30 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Cytat:
Dokładnie, teraz to już musimy się umówić na październik bo teraz 3 miesiące będe się woził po Świętokrzyskim Smile

Zleci szybko i znów zawitasz do Warszawki :) Cholercia, polubiłam już to miasto, ma swoje uroki i z prawie każdym jest najbliżej się spotkać :)

Cytat:
Jak zobaczyłem co zrobiłem to chciałem szybko naprawić i udawać, że nic się nie stało Very Happy Ale jednak... Very Happy

Wstrzeliłam się w zły moment :D

Cytat:
Myślę, że to kwestia tego że od dziecka rodzice mówili mi że kobiet się nie jada. Takie wychowanie Wink

Moi mówili to samo...nie wiem, czy nie warto było ich posłuchać :roll:

PostWysłany: Nie 20:05, 30 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Zleci szybko i znów zawitasz do Warszawki Cholercia, polubiłam już to miasto, ma swoje uroki i z prawie każdym jest najbliżej się spotkać

Dokładnie, mi też bardzo przypadło do gustu. A te 3 miesiące, pewnie zlecą raz dwa i nie zrobie nawet połowy z tych rzeczy które sobie zaplanowałem :roll:

Cytat:
Wstrzeliłam się w zły moment

No tak troszeczke :D

Cytat:
Moi mówili to samo...nie wiem, czy nie warto było ich posłuchać

No rodziców powinno się słuchać, ale nie zawsze :]

PostWysłany: Nie 20:09, 30 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Cytat:
No rodziców powinno się słuchać, ale nie zawsze krzywy

Najgorsze, że jak nie posłucham, to nawet z mega opóźnieniem, ale ostatecznie i tak okazuje się, że mieli rację :?

Cytat:
A te 3 miesiące, pewnie zlecą raz dwa i nie zrobie nawet połowy z tych rzeczy które sobie zaplanowałem Rolling Eyes

Zwykle tak to bywa. Ja co prawda już daaaawno nie miałam aż tak długiego wolnego, ale nawet na 2 tygodniach urlopu, kiedy zaplanuję cokolwiek, nie wystarcza czasu nawet na połowę :roll:

Dodano 29 sekund temu:

Cytat:
No tak troszeczke Very Happy

Ale wiesz, ja już tak mam, że zawsze trafiam w zły moment :?

PostWysłany: Nie 20:13, 30 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Myślę, że to kwestia tego że od dziecka rodzice mówili mi że kobiet się nie jada. Takie wychowanie

:lol:

Cytat:
A te 3 miesiące, pewnie zlecą raz dwa i nie zrobie nawet połowy z tych rzeczy które sobie zaplanowałem

A ja nie wiem, jakoś nic sobie nie zaplanowałam szczególnego na te wakacje, i dobrze mi z tym. No, oczywiście oprócz pracy nad dziełem mojego życia, ale jeśli o to chodzi, to jakoś lepiej mi się pisze, jak akurat nie mam czasu na to, ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 22:55, 30 Cze 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Przypomnijcie mi następnym razem, jak przyjdzie mi do głowy bycie miłą, że to paskudny pomysł i że jestem głupia :D

Cytat:

Jak ja chodziłęm na dyskotetki to chyba tak nie było. Ale ja może bywałem na tych porządnych Rolling Eyes

Ja byłam w dwóch klubach w Krakowie i jednym u mnie i wszędzie tak samo. Wiec to może ja szłam do jakiś zdemoralizowanych :D

Cytat:

Myślę, że to kwestia tego że od dziecka rodzice mówili mi że kobiet się nie jada. Takie wychowanie Wink

A ja lubię jak ktoś mnie gryzie :D

PostWysłany: Pon 11:44, 01 Lip 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Czołem 8)
Ja też mam trochę ambitnych planów na wakacje i zamierzam je zrealizować - zobaczymy, co z tego wszystkiego wyjdzie. Teraz zajęłam się szukaniem jakiejś wakacyjnej pracy, ale póki co jestem zdemotywowana.

PostWysłany: Pon 20:54, 01 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 520, 521, 522 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 521 z 552

Skocz do: