|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 523, 524, 525 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | a przy okazji podcięcia zrobiłam i kolor, bo mnie znów naszło na ciemne. |
Pokaż mi się :)
Dodano 17 sekund temu:
Pomocy, mam czkawkę...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 19:10, 06 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Pokaż mi się Smile |
Nie mam fotki od czasu fryzjera, może to i lepiej :) A teraz mam zmyty kolor i wygląda okropnie. W sumie jest tylko troszkę ciemniejszy od mojego naturalnego, jakiś wypalony słońcem, tragedia :?
|
|
Wysłany:
Sob 19:12, 06 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pieprzysz głupoty, zrób sobie fotkę :)
Mój kolor za to jest zbyt intensywny, nie lubię takich świeżych po farbowaniu. W dodatku jestem nie przyzwyczajona do takiego widoku, bo przez ostatni rok farbowałam właściwie same odrosty i dopiero teraz odświeżałam całe i trochę mi się...przyciemniło :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 19:18, 06 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
A co on niezadowolony? Jakbym tyle miała to na pewno by mi nie przeszkadzało, że rozgadują Very Happy [pomarzyć dobra rzecz] |
W sumie to nie wiem, czy jest zadowolony, nie pytałam :hahaha: Ogólnie go "hejtujemy" za jego wyniki, więc chyba raczej nawet gdyby się nie cieszyl, to na pewno go by ucieszyła nasza reakcja :D [tzn. o.O w sumie slowa "nienawidzę cię" "idź stąd kujonie" "odejdź bo nas zarazisz" nie są wyjątkowo miłe, ale on wie, że to czysty podziw z naszej strony :D ]
Mrrr serducho Tak w sumie to dochodzę do wniosku, że on był jedynym powodem dla którego oglądałam GG od 4 sezonu wzwyż. |
Ja jeszcze dla Blair i jej włosów *,*
Cytat: | Farbował ktoś włosy Garnierem OLIA? Ja wczoraj i jestem zachwycona Very Happy Farba jest bez amoniaku, przygotowana na bazie olejów (60%!). Mają ładne kolorki, farba pięknie pachnie i sprawia, że włosy są po niej lejące i błyszczące. Cudeńko, na pewno do niej wrócę. Ale im reklamę zrobiłam, powinni mi za to płacić Very Happy Przy okazji wspomnę jeszcze o odżywce GOODBYE DAMAGE, którą tak teraz reklamują. Słusznie zresztą, u mnie sprawdza się znakomicie. No i nie ma w składzie silikonów, za co duży plus! A farba jest teraz w promocji w Rossmanie za ok 15 zł, zamiast 20. |
Juniuś zamorduję Cię za tą reklamę. W portfelu pustki, na głowie koszmar, a ty mnie tak kuuuuusisz :mrgreen:
Cytat: | Byłam dziś zrobić zdjęcia do legitymacji. Nie odmiennie dochodzę w tych wypadkach do wniosku, że nie podoba mi się taka zamiana ról. Lubię robić zdjęcia, za to nie lubię jak są mi robione, a już szczególnie takie powiedzmy urzędowe. |
Ja też byłam :x To koszmar co mi zrobili. Jeszcze mi gościu robił portretowe, nie zdążyłam się poprawić i mam strąki na czole :x
Ale to tak każdą ? Nie powinni najpierw wyhaczyć te chore i słabsze sztuki a potem odizolować je od stada ? Very Happy
|
Chyba nie znam dziewczyny, która by nie wyszła obłapiana chociaż raz... ALE. Byłam w czwartek i były pustki [disco polo, studentów brak], więc w końcu mogłam się wytańczyć, a nie tylko poprzesuwać się w tłumie :mrgreen:
Jeszcze nie mówi :mrgreen:
*piątka*
Czuję do niej niewysłowioną niechęć Confused
|
Jak tak czasem oglądam [ja ogólnie odmóżdżam sie przy wszystkich dlaczego ja, surowi rodzice, itp.] to mam wrażenie, że jakby zrobiła mi najazd na chatę, to by ją wynieśli na noszach :D
Moja wakacyjna trasa z ukochanym zespołem zakończyła się niesamowicie, bo okazało się, że ekipa techniczna mnie zapamiętała - tyle wygrać Mr. Green |
Sal powtórzę to poraz setny. Nienawidzę cie :X
Siedzenie w domu wpłynie tak okropnie na mnie, że w październiku się będę toczyć po uczelni, a nie chodzić. 30 muffinek zrobilam :D
|
|
Sob 19:43, 06 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Juniuś zamorduję Cię za tą reklamę. W portfelu pustki, na głowie koszmar, a ty mnie tak kuuuuusisz |
To już wiesz co zrobisz z pieniędzmi, jak Ci jakieś wpadną do portfela :-D
A gdzie idziesz na studia i jaki kierunek?
|
|
Wysłany:
Sob 19:45, 06 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To już wiesz co zrobisz z pieniędzmi, jak Ci jakieś wpadną do portfela Very Happy
A gdzie idziesz na studia i jaki kierunek? |
Znając mnie to przepiję :hahaha: Nie no, trzeba pomyśleć, bo obecnie na głowie mam 3 kolory i to fajnie nie wygląda.
Na studia? Uj : pielęgniarstwo/chemia, albo AGH technologia chemiczna :roll:
|
|
Sob 19:47, 06 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, a podwyższasz w przyszłym roku maturę, czy dajesz spokój z medycyną?
|
|
Wysłany:
Sob 19:50, 06 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne, a podwyższasz w przyszłym roku maturę, czy dajesz spokój z medycyną? |
Podwyższam :D Po sekcji nie wyobrażam sobie bycia kimś innym niż lekarzem.
|
|
Sob 20:01, 06 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Pieprzysz głupoty, zrób sobie fotkę Smile
|
Nie jestem dobra w słitfociach z rąsi ;)
Juniuś napisał: | W dodatku jestem nie przyzwyczajona do takiego widoku, bo przez ostatni rok farbowałam właściwie same odrosty i dopiero teraz odświeżałam całe i trochę mi się...przyciemniło Smile |
W ciemnych jest Ci najlepiej, choć miałaś okres farbowania na rudo, co było totalna pomyłką, ale uparta jesteś jak, nie przymierzając, Małgorzata, więc dobrze, że chociaż samo Ci przeszło :wink: Jedynie baaaardzo kruczoczarne włosy, zwłaszcza nienaturalne, nie sprawiają, że mięknę :) Poza tym od jasnego brązu po bardzo ciemne czekolady, itp. są mega :)
Dodano 56 sekund temu:
Cytat: | Podwyższam Very Happy Po sekcji nie wyobrażam sobie bycia kimś innym niż lekarzem.
|
Ja tam będę trzymać kciuki aż do Twojej obrony :D
|
|
Wysłany:
Sob 20:06, 06 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja tam będę trzymać kciuki aż do Twojej obrony Very Happy
|
Że niby żebym nie wyleciała? :hahaha: Dzięki :*
Nie jestem dobra w słitfociach z rąsi Wink |
A ja właśnie tylko na tych wychodzę trochę jak człowiek :hahaha: Na wszystkich robionych grupowo, z zaskoczenia, to tylko nałożyć na głowę papierową torbę :D
|
|
Sob 20:12, 06 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Na wszystkich robionych grupowo, z zaskoczenia, to tylko nałożyć na głowę papierową torbę Very Happy
|
Ja tak wychodzę na wszystkich, ale słitfocie mogą kogoś zabić :mrgreen:
Cytat: | Że niby żebym nie wyleciała? hahaha Dzięki :*
|
Za ogólne powodzenie, świetne wyniki i w ogóle ;) Jak już się dostaniesz, to raczej będzie Ci zależało i się przyłożysz na tyle, żeby nie wylecieć ;)
|
|
Wysłany:
Sob 20:19, 06 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, no wiem, wiem, rude włosy to była w moim przypadku pomyłka :-D Tylko że teraz mam właśnie ciemną czekoladę, tylko w świetle są ładne, a tak to przypominają czarne. Mam nadzieję, że się szybko ten barwnik wypłucze.
PS. Wolę porównanie do Małgorzaty niż "jesteś uparta jak osioł" :-D Aswoją drogą, to idę właśnie oglądać Małgorzatę, czyt. BITWĘ O DOM.
|
|
Wysłany:
Sob 20:22, 06 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale nawet mega ciemna czekolada nie da takiego efektu jak mój pierwszy kolor, który nałożyłam w liceum. Był tak czarny, że czarniejszy być nie mógł :) Od tamtej pory wiem, że nie lubię czarnego. Koleżanka ma takie naturalne i też nie są fajne. Ale nie widziała zbyt wielu kobiet, które farbują się na kruczoczarno. Zawsze te kolory w świetle raczej są ciemnymi brązami, ewentualnie mają jakieś inne refleksy :)
Dodano 2 minut temu:
Ja spadam, bo jutro wracam do Wawy, a jeszcze nie jestem spakowana. Co prawda czeka mnie cholernie długa i nudna podróż przez Polskę, ale wieczorem położę się w swojej pościeli w co prawda nie swoim łóżku, ale słono za nie płacę, więc czuję się jak u siebie :)
|
|
Wysłany:
Sob 20:40, 06 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | pantera mglista, no ładne zdjęcie, ale gdzież podział się uśmiech? |
Juniuś, bo myślałam już o ilości matmy, biologii, chemii, fizyki jaką będę mieć na swoim kierunku :hahaha:
A tak na poważnie to ja się rzadko uśmiecham.
Cytat: | pantera mglista, masz śliczne oczy. |
Dziękuję :)
Ja do tej pory nie wiem jaki to kolor, w dowodzie mam wpisane zielone.
Cytat: | Ja też byłam To koszmar co mi zrobili. Jeszcze mi gościu robił portretowe, nie zdążyłam się poprawić i mam strąki na czole |
Może nie będzie tak źle? Ja mogłam sprawdzić czy mnie zakwalifikowali w piątek do 12, a dokumenty muszę donieść do wtorku do godziny 15. Multum czasu no nie? A dziś leciałam na wariata, bo musiałam jeszcze w formie elektronicznej wstawić, bo bez tego nie mogę wydrukować dokumentów :(
|
|
Sob 21:14, 06 Lip 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pisząc o kobietach idealnych zapomniałam o Niej, czyż nie jest piękna?:
|
|
Wysłany:
Nie 17:35, 07 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 523, 524, 525 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 524 z 552 |
|