|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
No dobra, wizyta w maku udana :mrgreen: Nie dość, że znów są zestawy w promocji z kuponami, to jeszcze dostałam dwie szklanki :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 19:06, 20 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
lesio, szkoda, szkoda :-) Ale mój układ chłodzenia tak czy siak nadaje się do czyszczenia...
alhambra, mniam, co jadłaś? Ja uwielbiam kurczakburgery - niebo w gębie. Nie lubię już tych normalnych hamburgerów, które tam są w różnej postaci i nie jadam od lat, bo kiedyś mi zaszkodziły i nie mam na nie ochoty.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 19:36, 20 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra, mniam, co jadłaś? Ja uwielbiam kurczakburgery - niebo w gębie. Nie lubię już tych normalnych hamburgerów, które tam są w różnej postaci i nie jadam od lat, bo kiedyś mi zaszkodziły i nie mam na nie ochoty.
|
Ja kurczakburgery biorę, kiedy muszę zjeść coś "w locie", czyli biegnąc gdzieś z kanapką w ręce, żeby nie paść z głodu :) A standardowo biorę zestaw: albo McChicken powiększony, albo McWrap powiększony :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 8:57, 21 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, ale mi smaka narobiłaś :twisted: Ale stwierdzam, że jak kiedyś nie miałam McDonalda w swoim mieście, to o wiele bardziej doceniałam to jedzenie. Wydawało mi się, że gdybym u nas wybudowali, to pojawiałabym się często, a tak naprawdę nie pamiętam, kiedy ostatni raz u nas byłam. A w Opolu w zeszłym roku w lipcu przed obroną. Wybrałam się tam wtedy pieszo, pomimo dużej odległości - no cóż, każda zachcianka i wymówka dobra, kiedy człowiek powinien się uczyć :-D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 11:51, 21 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja dla odmiany odwiedzam bardzo często :D Choć przed wczorajszą wizytą nie byłam chyba 2 miesiące. Dziś oczywiście też idę, bo jeszcze nie mam kompletu szklanek, a przecież muszę mieć :mrgreen:
Dodatkowo idę jeszcze połazić po centrum handlowym, czego szczerze nienawidzę, ale muszę odwiedzić kilka sklepów, które akurat nieszczęśliwie najbliżej znajdują się w Arkadii :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 11:56, 21 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, a co musiałaś kupić? Udało się? :-)
U nas dziś cały dzień był brat ze szwagierką. Jestem wykończona, bo graliśmy w coś w stylu ping pong w powietrzu :-D Odpuszczam więc siłownię, bo nie dałabym rady więcej z siebie wykrzesać.
|
|
Wysłany:
Nie 18:05, 21 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | alhambra, a co musiałaś kupić? Udało się? Smile |
Ciuchy jakieś,żeby nie wyglądać jak kaszalot, ale w H&M są same szmaty, którymi nawet podłogi nie wytrę, a w C&A w rozsądnych cenach jakieś rozmiary XXL :roll: Oczywiście polowałam na wyprzedaże, ale od razu było widać, czemu coś jest na wyprzedaży :roll:
No to wzięłam jakąś bluzkę i koszulę, jakoś przetrwam do końca lata :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 19:07, 21 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Za dużo osób może to czytać Wyobraź sobie najbardziej złą i gówniarską i nieodpowiedzialną rzecz jaką mogłam zrobić i to będzie to! |
To nie publicznie. Wyobraźni wolę ostatnio nie używać, bo przychodzą mi do głowy najgorsze rzeczy :(
No jestem spakowana, jakimś cudem zaczęłam wcześnie a nie po północy. Tylko wykazuję aktualnie entuzjazm w stylu, mam nadzieję, że jadę na krótko. Jakoś wakacje z rodziną to już nie dla mnie.
|
|
Nie 19:24, 21 Lip 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Oczywiście polowałam na wyprzedaże, ale od razu było widać, czemu coś jest na wyprzedaży |
W sobotę wybrałam się na wyprzedaż :D e do Arkadii i kupiłam ... fluid za 160 zł
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Pon 20:20, 22 Lip 2013 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam dość centrów handlowych na najbliższy rok :]
A dziś dokonałam najlepszego zakupu - 2 bilety autokarowe do Olsztyna na weekend :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 16:17, 23 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja znalazłam "pracę" :P Niestety jest baaardzo dorywcza, bo najprawdopodobniej tylko raz w tygodniu na parę godzin, ale zawsze to coś.....
|
|
Wysłany:
Wto 18:21, 23 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A cóż to za praca?
Ja za to przez swoją kiedyś się zastrzelę :roll: Dokładnie to nie przez pracę, bo ją kocham, ale ludzi, którzy w niej rządzą. Jakkolwiek mogę wybaczyć brak wiedzy, doświadczenia, tak głupoty i bezmyślności kompletnie pojąć nie mogę :roll: Rany boskie, dokąd zmierza nasz kraj z takimi władzami na wszystkich szczeblach? :roll:
|
|
Wysłany:
Wto 18:28, 23 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nic specjalnego. W second handzie jak jest dostawa towaru - mały sort ciuchów, potem je na wieszaki i układanie kolorystyczne. W dupę dziś tam dostałam, namęczyłam się i trochę nieprzyjemnie mi grzebać w takich ubraniach, ale na szczęście to taki lepszy towar i tragedii nie ma. Żadną pracą nie pogardzę, bo jej zwyczajnie nie ma, więc mi to pasuje :-)
|
|
Wysłany:
Wto 18:32, 23 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | W dupę dziś tam dostałam, namęczyłam się i trochę nieprzyjemnie mi grzebać w takich ubraniach, ale na szczęście to taki lepszy towar i tragedii nie ma. Żadną pracą nie pogardzę, bo jej zwyczajnie nie ma, więc mi to pasuje |
Praca jak praca, jak na dorywczą całkiem spoko. Wolałabym milion razy to niż kelnerstwo czy sprzedaż warzyw na straganie. Do kelnerowania się nie nadaję, bo mi się ręce trzęsą i jestem aspołeczna, a wystawanie na straganie jest niefajne, bo pogoda często nie sprzyja :| Aczkolwiek i taką bym wzięła zamiast siedzieć w domu bez sensu i co gorsza bez pieniędzy. A w takich ciuszkach sie nie namachasz jak w Biedronce czy innym Tesco na spożywce :wink:
|
|
Wysłany:
Wto 18:39, 23 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, ja też wolę to, niż kelnerstwo. Koleżanka pracowała w "ogródkach" piwnych i nie raz została poklepana po tyłku przez pijanych facetów. Napiwki miała wysokie, ale dziękuję bardzo za coś takiego. Ewentualnie była oferta na zbiór wiśni, ale musiałabym dość daleko dojeżdżać i płacą 1,80 za koszyczek. To jest koszmar, bo kiedyś już byłam. A co do Tesco, to racja. Parę razy w weekendy byłam na nockach (22-6) na wykładaniu towaru i myślałam, że zejdę. Akurat trafiły mi się dziwne działy i musiałam nosić cholernie ciężkie kartony. Znalazłam teraz ofertę 6 dni w tygodniu od 20-22.30 za ok 700 zł na rękę, wysłałam CV, ale nie odezwali się. To też byłoby spoko :-)
|
|
Wysłany:
Wto 18:44, 23 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 535 z 552 |
|