Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobra, wizyta w maku udana :mrgreen: Nie dość, że znów są zestawy w promocji z kuponami, to jeszcze dostałam dwie szklanki :mrgreen:

PostWysłany: Sob 19:06, 20 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

lesio, szkoda, szkoda :-) Ale mój układ chłodzenia tak czy siak nadaje się do czyszczenia...

alhambra, mniam, co jadłaś? Ja uwielbiam kurczakburgery - niebo w gębie. Nie lubię już tych normalnych hamburgerów, które tam są w różnej postaci i nie jadam od lat, bo kiedyś mi zaszkodziły i nie mam na nie ochoty.

PostWysłany: Sob 19:36, 20 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
alhambra, mniam, co jadłaś? Ja uwielbiam kurczakburgery - niebo w gębie. Nie lubię już tych normalnych hamburgerów, które tam są w różnej postaci i nie jadam od lat, bo kiedyś mi zaszkodziły i nie mam na nie ochoty.

Ja kurczakburgery biorę, kiedy muszę zjeść coś "w locie", czyli biegnąc gdzieś z kanapką w ręce, żeby nie paść z głodu :) A standardowo biorę zestaw: albo McChicken powiększony, albo McWrap powiększony :mrgreen:

PostWysłany: Nie 8:57, 21 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, ale mi smaka narobiłaś :twisted: Ale stwierdzam, że jak kiedyś nie miałam McDonalda w swoim mieście, to o wiele bardziej doceniałam to jedzenie. Wydawało mi się, że gdybym u nas wybudowali, to pojawiałabym się często, a tak naprawdę nie pamiętam, kiedy ostatni raz u nas byłam. A w Opolu w zeszłym roku w lipcu przed obroną. Wybrałam się tam wtedy pieszo, pomimo dużej odległości - no cóż, każda zachcianka i wymówka dobra, kiedy człowiek powinien się uczyć :-D

PostWysłany: Nie 11:51, 21 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Ja dla odmiany odwiedzam bardzo często :D Choć przed wczorajszą wizytą nie byłam chyba 2 miesiące. Dziś oczywiście też idę, bo jeszcze nie mam kompletu szklanek, a przecież muszę mieć :mrgreen:

Dodatkowo idę jeszcze połazić po centrum handlowym, czego szczerze nienawidzę, ale muszę odwiedzić kilka sklepów, które akurat nieszczęśliwie najbliżej znajdują się w Arkadii :roll:

PostWysłany: Nie 11:56, 21 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, a co musiałaś kupić? Udało się? :-)

U nas dziś cały dzień był brat ze szwagierką. Jestem wykończona, bo graliśmy w coś w stylu ping pong w powietrzu :-D Odpuszczam więc siłownię, bo nie dałabym rady więcej z siebie wykrzesać.

PostWysłany: Nie 18:05, 21 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś napisał:
alhambra, a co musiałaś kupić? Udało się? Smile

Ciuchy jakieś,żeby nie wyglądać jak kaszalot, ale w H&M są same szmaty, którymi nawet podłogi nie wytrę, a w C&A w rozsądnych cenach jakieś rozmiary XXL :roll: Oczywiście polowałam na wyprzedaże, ale od razu było widać, czemu coś jest na wyprzedaży :roll:
No to wzięłam jakąś bluzkę i koszulę, jakoś przetrwam do końca lata :roll:

PostWysłany: Nie 19:07, 21 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Za dużo osób może to czytać Wyobraź sobie najbardziej złą i gówniarską i nieodpowiedzialną rzecz jaką mogłam zrobić i to będzie to!

To nie publicznie. Wyobraźni wolę ostatnio nie używać, bo przychodzą mi do głowy najgorsze rzeczy :(

No jestem spakowana, jakimś cudem zaczęłam wcześnie a nie po północy. Tylko wykazuję aktualnie entuzjazm w stylu, mam nadzieję, że jadę na krótko. Jakoś wakacje z rodziną to już nie dla mnie.

PostWysłany: Nie 19:24, 21 Lip 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
Oczywiście polowałam na wyprzedaże, ale od razu było widać, czemu coś jest na wyprzedaży

W sobotę wybrałam się na wyprzedaż :D e do Arkadii i kupiłam ... fluid za 160 zł

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Pon 20:20, 22 Lip 2013
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Ja mam dość centrów handlowych na najbliższy rok :]
A dziś dokonałam najlepszego zakupu - 2 bilety autokarowe do Olsztyna na weekend :mrgreen:

PostWysłany: Wto 16:17, 23 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

A ja znalazłam "pracę" :P Niestety jest baaardzo dorywcza, bo najprawdopodobniej tylko raz w tygodniu na parę godzin, ale zawsze to coś.....

PostWysłany: Wto 18:21, 23 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

A cóż to za praca?

Ja za to przez swoją kiedyś się zastrzelę :roll: Dokładnie to nie przez pracę, bo ją kocham, ale ludzi, którzy w niej rządzą. Jakkolwiek mogę wybaczyć brak wiedzy, doświadczenia, tak głupoty i bezmyślności kompletnie pojąć nie mogę :roll: Rany boskie, dokąd zmierza nasz kraj z takimi władzami na wszystkich szczeblach? :roll:

PostWysłany: Wto 18:28, 23 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Nic specjalnego. W second handzie jak jest dostawa towaru - mały sort ciuchów, potem je na wieszaki i układanie kolorystyczne. W dupę dziś tam dostałam, namęczyłam się i trochę nieprzyjemnie mi grzebać w takich ubraniach, ale na szczęście to taki lepszy towar i tragedii nie ma. Żadną pracą nie pogardzę, bo jej zwyczajnie nie ma, więc mi to pasuje :-)

PostWysłany: Wto 18:32, 23 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś napisał:
W dupę dziś tam dostałam, namęczyłam się i trochę nieprzyjemnie mi grzebać w takich ubraniach, ale na szczęście to taki lepszy towar i tragedii nie ma. Żadną pracą nie pogardzę, bo jej zwyczajnie nie ma, więc mi to pasuje

Praca jak praca, jak na dorywczą całkiem spoko. Wolałabym milion razy to niż kelnerstwo czy sprzedaż warzyw na straganie. Do kelnerowania się nie nadaję, bo mi się ręce trzęsą i jestem aspołeczna, a wystawanie na straganie jest niefajne, bo pogoda często nie sprzyja :| Aczkolwiek i taką bym wzięła zamiast siedzieć w domu bez sensu i co gorsza bez pieniędzy. A w takich ciuszkach sie nie namachasz jak w Biedronce czy innym Tesco na spożywce :wink:

PostWysłany: Wto 18:39, 23 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, ja też wolę to, niż kelnerstwo. Koleżanka pracowała w "ogródkach" piwnych i nie raz została poklepana po tyłku przez pijanych facetów. Napiwki miała wysokie, ale dziękuję bardzo za coś takiego. Ewentualnie była oferta na zbiór wiśni, ale musiałabym dość daleko dojeżdżać i płacą 1,80 za koszyczek. To jest koszmar, bo kiedyś już byłam. A co do Tesco, to racja. Parę razy w weekendy byłam na nockach (22-6) na wykładaniu towaru i myślałam, że zejdę. Akurat trafiły mi się dziwne działy i musiałam nosić cholernie ciężkie kartony. Znalazłam teraz ofertę 6 dni w tygodniu od 20-22.30 za ok 700 zł na rękę, wysłałam CV, ale nie odezwali się. To też byłoby spoko :-)

PostWysłany: Wto 18:44, 23 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 535 z 552

Skocz do: