dobra misiaczki, też już spadam.
im wcześniej rano wstanę, tym szybciej załatwie swoje sprawy i szybciej zabiorę się za tłumaczenie :D
dobrej nocy wszystkim!
karolluchy pod poduchy:*
_________________ "MIŁEGO PONIEDZIAŁKU" - Matka Wszystkich Oksymoronów
karoll poleca - POPHOLIZM Wysłany:
Pon 22:48, 27 Kwi 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pon 22:51, 27 Kwi 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 23:00, 27 Kwi 2009
ja normalnie bym wytrwała ale przez to że wczoraj a raczej dziś szłam spać o 2 to nie wiem czy dam radę kolejny taki dzień :?
Pon 23:11, 27 Kwi 2009
uuuuuuu niedobrze całą noc paliło się światełko, nikt nie zgasił :twisted:
no ja zapalać już nie będę bo za oknem piękne słońce :D :D
zapowiada się całkiem przyjemny dzionek :) a więc życzę powodzenia wszystkim którzy idę do szkoły lub pracy ;)
hyhy nowy odcinek już na kompie , jak przyjdę to zaraz będę oglądać sasasa :twisted: :mrgreen:
dzień dobry i zabieram się za tłumaczenie napisów :P
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 7:27, 28 Kwi 2009
dzień dobry kochani :*
No i nie obejrzałam House'a qw nocy bo byłam wykończona :?
Obejrzę dopiero po szkole :?
Pa pa :*
Miłego dnia :D
Wto 7:33, 28 Kwi 2009
Dzieńdoberek :P
Odcinek zaczęłam ściągac, ale będzie dobrze, jak uda mi się dziś coś zobaczyć - zajrzałam za to do spojlerów... Mrauuuu... :twisted:
Lecę do pracy, gdzie zakopię się w papierach, potem muszę znaleźć się na drugim końcu miasta u weta po paszę dla maluchów i po odrobaczenie, zanim dotrę do domu, to już późno będzie.
Miłego dnia :mrgreen:
Wto 7:38, 28 Kwi 2009
Dzień dobry moje potworki :*:*
Jestem tak niewyspana, jak tylko niewyspana być mogę. megapesymistycznie nastawiona do kartkówki z biologii i dzisiejszych lekcji. W dodatku zdycham po wczorajszym wuefie :lol:
Tylko
Spojler:
HuK, który według niektórych w ogóle sie nie wydarzy, a według innych, House i Cuddy są nieszczęśliwi podczas niego mnie trzyma przy życiu :hahaha:
Nie chce mi się iść do szkoły :(
Arroch bedę trzymać kciuki za Twoją naukę! :]
A ja jeszcze nie wyszłam do szkoły chociaż powinnam, ale czekam aż mi sie odcinek ściągnie i zgram go na mp4 i w szkole obejrzę bo do ,,po szkole" nie wytrzymam :D
Ale teraz już naprawdę pa pa :*
Wto 8:21, 28 Kwi 2009
Hej wszystkim! Ja mam zastępstwo za historię i powiem Wam, że tak przeżywam wczorajsze promo, że po prostu nie mogę wytrzymać! Chodzę, skaczę, biegam i ogólnie to jestem w stanie euforii :D