_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 9:07, 28 Kwi 2009
Cuddy znajduje Housa w łazience, obydwoje nie mają butów... sa boso. To moze znaczyc tylko, że albo maja fetysz i lubia chodzić boso albo dopiero co wyszli z łózka...
Aż mnie korci, żeby zobaczyc spojler, ale nie, nie dam się, wytrzymam :mrgreen: .
Na kiedy orientacyjnie będą polskie napisy? Wiem, że to irytujące pytanie, ale od środy po południu nie będę miała dostępu do kompa do piątku lub przez kilka dni i chciałabym wiedziec czy zdążę obejrzec najnowszy odcinek ;).
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 9:16, 28 Kwi 2009
Witajcie kochani:), przepraszam,że tak długo mnie nie było. Ale trafiłam doszpitala.Naszczęście jest już wszystko dobrze. Stęskniłam się za wami. Miłego dnia :*
Wto 9:54, 28 Kwi 2009
gomenasai że mnie nie było... już będę częściej ale nadal jeszcze trochę będę oglądał anime Bleacha ale bede zaglądał...
witam wszsystkich... stęskniłęm sę za wami ale ostatnio miałem kupę roboty
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 12:51, 28 Kwi 2009
*ziewa*
Dżem dobry wszytskim! :* Widzę, że nasza grupa tłumacząca jest bardzo litościwa i szybko, bardzo szybko tłumaczy :D Dzięki! :*:*
Sarusia, a ja jestem pesymistką, bo
Spojler:
to trochę nie Hałsowe tak mówić, że "zawsze chciałem Cię pocałować" :(
Idę się zaraz opalać i mam głęboko gdzieś naukę. Fight the power! :hahaha: