_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 9:36, 21 Maj 2009
Oporządziłam troche w ogródku, psiaki ponownie wyspacerowane i nakarmione, pranie zanstawione, zmywarka też, wskakuję na rower i jadę do pracy :P
Po drodze miałam zamiar zajrzeć do ogrodniczego, bo sie mszyce rozbezstwiły i na opryskanie winogrona tez coś potrzebuję, ale stwierdziłam, że w portfelu mam tylko echo, więc dopiero jutro się wybiorę.
Do wieczorka.
Kciuki zaciśnięte.
Powodzenia.
Połamania.
Nie dziękować.
Miłego dnia :papapa:
Czw 10:33, 21 Maj 2009
Witam ludu ! Ja zostałam w domu, bo boli mnie gardło. A ocen już nie mam zamiaru zbyt poprawiać. Tylko jeszcze wyjazd klasowy mnie czeka w czerwcu, ech. Ale jakąś będzie, bo biorę laptopa i będziemy oglądać nocami House'a :twisted: Ale internetu nie będzie : ( Dobrze, że przynajmniej jadę na kilka dni. Tylko proszę trzymajcie kciuki ,żeby do tego czasu moje gardło było w dobrym stanie. Do mojego wyjazdu jeszcze trochę czasu, bo wyjeżdżam 2 czerwca, a wracam 5 ; )
Wszystkiego Najlepszego dla mojej ulubionej aktorki, Lisy ! :winko:
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 12:58, 21 Maj 2009