A'propos ToAr'ozaurze - gdzie zgubiła się PannaN, wiesz coś?
też zauważyłem, że jej nie ma, chyba już nas nie lubi... woli malować komiksy...
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 19:22, 21 Maj 2009
Oni są genialni . Kiedyś ich znalazłam ,dają swoje filmiki z różnych filmów. Właśnie chciałam zobaczyć co u nich nowego, a tu proszę. Stworzyli House'a XDD :
Jednym okiem patrzę na forum, drugim oglądam Housa (w końcu jakaś dawka *__* ) a trzecim piszę wypracowanie :D
Czyżby wszyscy wybyli na dwójkowy seans? :>
no właśnie nie wszyscy :D
hellou :*:*:*:* zaliczyłam koło praktyczne na 5, czyli poprawnie rozpoznałam 3 różne kwiaty, podałam ich pozycję systematyczną i wymieniłam ich charakterystyczne cechy 8)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Czw 20:16, 21 Maj 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 20:18, 21 Maj 2009
KONIEC FROZEN... a za dwa tygodnie przy dobroci TVP2 będzie 4x15 i 4x16
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 20:25, 21 Maj 2009
Ewel brawo :brawo: jedno mnie martwi... oby tylko nie zmienili czegoś w tych dwóch odcinkach... tak jak to było np. z 2x24
Czw 20:27, 21 Maj 2009
Heloł wieczornie!
Za dwa tygodnie to ja będę siedzieć gdzieś w słowackiej głuszy i czekać na ocalenie :D Czyli mówiąc po ludzki, jadę na wycieczkę. Mam nadzieję, że tam będą telewizory. Bo na małym ekraniku dvd to nie to samo ;).
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 20:30, 21 Maj 2009
HEJ KOTEK WIECZORNIE... *całuje* co do pisania z capsem to dlatego że coś robię a muszę to robić z capsem... a potem zapominam...
Dodano 2 minut temu:
wiecie, że coś dzisiaj pewne forum nie działą? wyskakuje mu 500 error :jupi:
Czw 20:38, 21 Maj 2009
Cal, a co zrobili z 2x24? :shock:
Ewel ekgem, czujesz dziwny pociąg do zwierząt? Może chcesz o tym porozmawiać? :>
Hej Sal! :*
A na ile jedziesz? Ja bym nie wytrzymała bez mojego komputera *przytula*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 20:41, 21 Maj 2009