|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 194, 195, 196 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ewel napisał: | toż to gg jest bezlitosne, ja dzisiaj z moją Kulką nie ggawędziłam :roll: | Oj, Ewel... nie narzekaj;) Ja i Sis musiałyśmy zrezygnować z tej formy spędzania czasu. Faking studia, faking zapierdziel ;/ Wszystko "faking", wrrr...
Nie, Jeanne... Zbrodni mam pod dostatkiem. Brakuje mi tylko jakiegoś sensownego "łącznika" pomiędzy 2 i 3 częścią. Szukam dalej.
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Czw 22:07, 21 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 22:04, 21 Maj 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | 80 zł - niby nie tak duzo, ale 2 dni pod namiotem i w tym momencie ja odpadam |
Ech, 2 dni to jeszcze nic ;) Ciekawe, co byś powiedziała po 3 tygodniach :P ;)
Ewel, ostatnio przez mojego kochanego operatora musiałam 5 tygodni wytrzymać :/
Dobra, muszę jutro wstać o 5:30 :shock: więc już się zbieram
Moze jeszcze rano napiszę, a jeśli nie to do niedzieli :*
Miłej nocki i zÓych snów :*
Dobranoc
PS Zapowiadali na jutro burze... będzie kolorowo... takie dodatkowe atrakcje :twisted: Gorzej będzie jak sie utopię, bo nie obejrzę 6 sezonu :evil:
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Czw 22:05, 21 Maj 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja wiedziałam, że wy do najnormalniejszych nie należycie, ale żeby prawie miesiąc? |
ja i normalny? :hahaha: Pomyśl sobie 21 dni bez dostępu do prądu, ciepłej wody, prysznica, łóżka, kołdry, komputera, normalnego jedzenia
tylko las, drzewa, zwierzęta, harcerze ciągle coś od ciebie chcący i szukający twojej osoby, jezioro, w którym jest tak mętna woda, że nie widzisz dna, kanadyjka, która jest niewygodna, śpiwór, koc, sęki w ławkach... mógłbym tak wymieniać i wymieniać.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Czw 22:06, 21 Maj 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Ewel napisał: | toż to gg jest bezlitosne, ja dzisiaj z moją Kulką nie ggawędziłam :roll: | Oj, Ewel... nie narzekaj;) Ja i Sis musiałyśmy zrezygnować z tej formy spędzania czasu. Faking studia, faking zapierdziel ;/ Wszystko "faking", wrrr...
Nie, Jeanne... Zbrodni mam pod dostatkiem. Brakuje mi tylko jakiegoś sensownego "łącznika" pomiędzy 2 i 3 częścią. Szukam dalej. |
Ale Wy się mogłyście pomiziać w realu :roll: Chociaż Kuleczki to też czeka i to już niedługo :twisted:
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Czw 22:08, 21 Maj 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Po 3 tygodniach to bym pewnie umarła :|, raz jak miałam wytrzymać parę dni u rodziny [wesele :hmmm:] BEZ normalnego dostępu do tv, neta i ogólnie świata, to od razu w mej głowie pojawiły się myśli samobójcze...
Tak się nie da żyć :cry:
|
|
Wysłany:
Czw 22:12, 21 Maj 2009 |
|
chocolate
Designer Miesiąca

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | rocket queen napisał: | Ewel napisał: | toż to gg jest bezlitosne, ja dzisiaj z moją Kulką nie ggawędziłam :roll: | Oj, Ewel... nie narzekaj;) Ja i Sis musiałyśmy zrezygnować z tej formy spędzania czasu. Faking studia, faking zapierdziel ;/ Wszystko "faking", wrrr...
Nie, Jeanne... Zbrodni mam pod dostatkiem. Brakuje mi tylko jakiegoś sensownego "łącznika" pomiędzy 2 i 3 częścią. Szukam dalej. |
Ale Wy się mogłyście pomiziać w realu :roll: Chociaż Kuleczki to też czeka i to już niedługo :twisted: |
Ale to było 4 dni temu! :beczy: :beczy: :beczy:
|
|
Wysłany:
Czw 22:13, 21 Maj 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocket napisz, "tutaj powinno być coś łączące obie części, ale nie wymyśliłam, co to mogło by być" :przytul:
Branoc Ola :*:*
Cytat: | ja i normalny? hahaha Pomyśl sobie 21 dni bez dostępu do prądu, ciepłej wody, prysznica, łóżka, kołdry, komputera, normalnego jedzenia |
No przeciez napisałam, że nienormalni jesteście, ale żeby aż tak? :shock: Chociaż nie powiem, to brzmi kusząco. Świeże powietrze, zero technologii, tylko przyroda. Nawet pewnie gdybym miała z kim, to bym pojechała. Grunt to się nie nudzić. Ale bez przesady... *boi się* Bez prądu? Czyli bez telefonu też? Bez Hałsowej facjaty nad łóżkiem? Bez zboczonych piosenek budzących cię rano do życia (bądz do umarcia) bez ciepłej wody? Jedzenie bym jeszcze przebolała, ale prądu i wody nie... :shock:
Dobrze, że jak się idzie na pielgrzymkę to chociaż ma się dach nad głową i najczęściej prąd :twisted:
|
|
Czw 22:14, 21 Maj 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jak mama mi jeszcze kiedyś powie, że jestem uzależniony od kompa, to jej pokaże tą stronę!
|
|
Wysłany:
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No, ok, a ile razy się miziałyście w realu? 8) :D:D:D
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ooo, widzę, że na scenę wkroczyła moja młodsza Sis ;P Czuję się zagrożona!
Ha! Wiem, czego brakuje w mojej pseudopracy! Jeanne, dzięki za trud i wysiłek, jaki włożyłaś w wymyślenie "łącznika", ale mam coś mocniejszego na myśli... :twisted:
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Czw 22:17, 21 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 22:15, 21 Maj 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I niniejszym idę zawierać bliższe stosunki z moją wodą spod prysznica :twisted:
|
|
Czw 22:15, 21 Maj 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Pomyśl sobie 21 dni bez dostępu do prądu, ciepłej wody, prysznica, łóżka, kołdry, komputera, normalnego jedzenia
tylko las, drzewa, zwierzęta, harcerze ciągle coś od ciebie chcący i szukający twojej osoby, jezioro, w którym jest tak mętna woda, że nie widzisz dna, kanadyjka, która jest niewygodna, śpiwór, koc, sęki w ławkach... mógłbym tak wymieniać i wymieniać. |
Skąd ja to znam ;) Od pięciu lat spędzam tak każde wakacje :D
Cytat: | Czyli bez telefonu też? |
0 zasięgu w promieniu 20 km ;)
Dobra, teraz już naprawdę idę lulu ;) Dobrej nocki :*
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Czw 22:18, 21 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Czw 22:16, 21 Maj 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam moje dwie młodsze siostry :mrgreen: i wszystkich zgromadzonych
Młodsza siostro nr 1 -wysłałam Ci hilsona
|
|
Czw 22:17, 21 Maj 2009 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, ale pomyśl nocne podchody harcerek, które są na warcie i się nieziemsko boją, wchodzenie do ich namiotu i pisanie im różnych tekstów na czole ;) Najlepszy jest następny dzień jak wstają :hahaha: na ostatnim obozie byłem kwatermistrzem i zamiast udziec z kilkudziesięcioma tysiącami zostałem do końca ;) Mogłem się sprawdzić w kuchni :) UWAGA: Nikt nie miał zatrucia :P
|
|
Wysłany:
Czw 22:19, 21 Maj 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 194, 195, 196 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 195 z 1383 |
|