Ewel gratulacje :D
Ja znikam już naprawdę bo skończyłam przepisywać na komp i muszę kuc, a wy przyciągacie :lol:
Do później :**
Czw 17:33, 28 Maj 2009
/ A teraz mam pytanko :) czy wiecie moi mili o co chodzi z algorytmami w programie logo komeniusz ? Bardzo mi jest to potrzebne do prezentacji a zostało mi zrobić jakieś 10 stron ;)
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d Wysłany:
Czw 17:34, 28 Maj 2009
Ok ;) dziękuje ann eh.. tak mnie głowa boli.. jutro na badania jadę.. ostatnio byłam na wszystkich możliwych przez te bóle głowy.. i RTG też miałam ale nic nie wykazało.. jeszcze mi jednego badania nie zrobili więc muszę jechać... do tego mam skierowanie do neurologa.. no nie wiem co się ze mną dzieje... ;/
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d Wysłany:
Czw 17:45, 28 Maj 2009
dłużników nie o mnie na niej nie ma :D
Wróciłam na chwilę i już znikam dalej się uczyć :D
Czw 18:07, 28 Maj 2009
PRZYPOMINAM O KONKURSIE IKONKOWYM I MISTRZOSTWACH, bo póki co zgłoszeń jak na lekarstwo....
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 18:10, 28 Maj 2009