_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 11:06, 30 Maj 2009
Podpisany oczywiście :) A kiedy będzie ta nominacja? A i skzoda że nie da się na 2 maile, na jednym kompie, bo posiadam 2... ale jeszcze pokombinuje :)
_________________ Ludzie się nie zmieniają. Chcą się zmienić. Potrzebują tego.
Lisę bardzo lubię - w serialu znakomicie się sprawdza. Myślę, że gdyby dyrektorem szpitala był mężczyzna, i tak nie wypadłby tak wyraziście jak Lisa. Poza tym jest świetną alternatywą dla House'a - ich wspólne potyczki słowne są genialne, choć to najczęściej Lisa przegrywa ;). Poza tym - trzyma się doskonale jak na swoje lata!
Też oczywiście petycje już podpisałam. Fotki fajne, ale oglądając Housa tak się przyzwyczaiłam do widoku Lisy z Hugh, że jakoś nie mogę się do tego faceta przekonać... Ale w końcu ważne jest to, żeby Lisa była szczęśliwa :)
I powiem Wam coś co raczej nic nie wnosi do tematu, ale muszę się z Wami
tym podzielić. A więc miałam kolejny dziwny sen, w którym śniło mi się, że... Lisa jest w ciąży !! !! !!
Z przykrością muszę stwierdzić, że te zdjęcia mi się nie za bardzo podobają. Uśmiech - owszem, piękny jak zawsze. I fajny strój. Ale Lisa jakaś chuda strasznie jest...
Wto 18:51, 02 Cze 2009
Na fanpopie wyczytałam, że pan ten jest gejem, więc prawdopodobnie to tylko przyjaciel ;)
Fajnych ma Lisek znajomych :lol: Najpierw pan-w-skórzanym-czymś (na zawsze pozostanie dla mnie tajemnicą czymże jest to wdzianko :lol: ), teraz ten pan...