kremówka to prawda nie ma między nimi TAKIEJ chemii :D właśnie obejrzałam odcinek z ich rozstaniem i już moja wiara przestaje się chwiać :D
Sob 20:00, 06 Cze 2009
M.A.S.H genialna rzecz, śmieszny, ciekawy i lekko się ogląda. Jak kiedyś miałem świra na punkcie tego serialu to po 15odcinków dziennie oglądalem Rolling Eyes
Cudowna rzecz najlepszy jest Sokole Oko ta koszula hawajska coś genialnego. W podobną się ubrałem jak w szkole było jakieś święto i wszyscy w garniakach albo przynajmniej w koszulach białych. Tylko ja jeden się wyróżniałem :D
Bueee. Robię się wrażliwa. Własnie się wezeruszyłam oglądając Zaklinacza Dusz odcinek 16, :cry: Potrzebuję dużo chamskiego i ironicznego człowieka dla równowagi.. Housa ^^
A co do Stacy:
Spojler:
Ja tam przęzywałam wszystkie shipy. I Hameron i Hacy, ale tylko Huddy przy mnie wytrwało do końca <3 Stacy straciła w moich oczach, gdy zostawiła Marka, a potem Housa. Moze czuli się swobodnie w swoim towarzystwie i dużo o sobie wiedzieli, ale to już nie było to. A ich pocałunek i seks, były chyba z gatunku tych sentymentalnych, tak mi się wydaje
Cytat:
a ja wiem Very Happy bo Coldplay są świetni Wink a album "Viva la vida" jest arcydziełem Wink Lubię też "Lost" no i "Life in technicolor" Very Happy
Ewel właśnie słucham Lost i 42, bo reszta się nie chciała odtworzyć, cóż... Ale mi się podoba i będę szukać gdzie mogę resztę przesłuchać ^^
Kama ja polecam ci CSI:NY, Bones, Lie to me, Fringe, Grey's Anatomy, Prwyatną Praktykę, Hoży doktorzy, no i oczywiście Zaklinacza Dusz <3 No i teraz zaczynam Z Archwium X i jest naprawdę fajne! :]