Uciekam oglądać [po raz trzeci] film ,,Co z oczu to z serca", może wrócę póżniej ale nie jestem pewna czy nie zasnę na filmie, muszę odespać wycieczkę :D
Więc jak nie wrócę to dobranoc :**
zÓych snÓw :twisted:
Sob 20:26, 06 Cze 2009
Witajcie ponownie .
Właśnie obejrzałam sobie ten odcinek ze
Spojler:
wspólnym pocałunkiem Stacy i House'a. I kompletnie zapomniałam,że jeszcze w następnych mają razem spać ! Teraz dopiero przypomniałam sobie urywki i mocno mnie to zdenerwowało ! Stacy jest denerwująca, za dużo gada i nie podoba mi się bardzo z charakteru. Denerwuję mnie,że House się w niej zauroczył i że coś do niej czuł. Ale było, minęło . I jestem przez to jeszcze raz wkurzona !
Mam nadzieję, że miło spędzacie wieczór:) Ja chyba niedługo pójdę spać. Rano do kościoła, jeszcze nawiedzę dziadków .. a naukę chyba naprawdę odstawię.
Borze szumiący...pochłaniam batoniki, czekoladę i cukierki naprzemiennie ze schaboszczakami, parówkami, itp. Shocked S.E.S.J.A. się zbliża Rolling Eyes
Borze szumiący...pochłaniam batoniki, czekoladę i cukierki naprzemiennie ze schaboszczakami, parówkami, itp. Shocked S.E.S.J.A. się zbliża Rolling Eyes
A może korniszona dodatkowo :D
nie dziękuję, w ciąży nie jestem. mam nadzieję ;p
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 20:52, 06 Cze 2009
siostra mi zabrała kompa na chwilę ale już jestem ;)
Ewel to nie grozi śmiercią, mam ciotkę, która tort zagryza ogórkiem kiszonym, bo dla niej za słodki :P
Sob 20:54, 06 Cze 2009