Potworki wy moje kochane :( Jeanne przyszła się pożegnać (tak wariuję, nie chcielibyście widzieć, co robiłam z kompputerem, spałam dzisiaj z nim) jakbym nie wróciła, to będziecie o mnie pamietać, prawda? :(
A po za tym jak kogoś dzisiaj nie pogryzę to będzie ok, po Housie bardziej wyspana byłam :roll:
No. I nie piszcie dużo. Żebym ine ,miała duzo do nadrabiania jakbym wróciła :D
:*:**
Już z rana mam pomysł na przynajmniej jeden udany avek i jakieś świtania co do nowego banera ale to dłużej zajmie z braku zdolności i jeszcze gimpa mam muszę PS poszukać kiedyś niby uczyli nas jak tym się bawić może jeszcze coś pamiętam
Witajcie robaczki :*
Jeanne, Jeanne ja pamiętam, pamiętam . Od rana ! Smsy już wysyłam do Ciebie ;* Właśnie po 8 napisała mi że wchodzi do kopalni na jakieś 3 h i ma się potem odezwać:) Więc raczej dobrze się bawi:)
Kama Wszystkiego Naj, Naj , Najlepszego :* Po raz kolejny:)
Hello :* wpadłam tylko na 30 sekund się pożegnać :P będę w piątek... albo w sobotę... do zobaczenia! i powodzenia na egzaminach będę trzymać kciuki!
p.s mama na instrukcji zostawionej tacie, co ma robić żeby bez nas nie zginął zamieściła podpunkt "karmić kota i psa 2 razy dziennie... itd" jestem w szoku :mrgreen:
ja poproszę o kciuki od 11.00 mam straszny egzamin :/
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 8:44, 16 Cze 2009