Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rocket queen a jak Ty po "nocnym szaleństwie"
najlepszy sylwester był u mnie w domu. Mama w kuchni rozwiązywała krzyżówki, tata w pokoju pod kocem, siostra z chłopakiem "oglądali"Shreka przy czym siostra spała, a "szfagier" czytał coś.
Ja u sąsiadki piętro niżej w papciach tygryskach zasypana chrupkami oglądałam filmy :hahaha:
Ale nie ma co narzekać, podobało mi się :D

Cytat:

Madlen, no bo dała takie jak wyglądała 100 lat temu

ale mi się śniło takie aktualne zdjęcie. Miałaś na nim krótkie czarne włosy :hahaha:

PostWysłany: Czw 13:42, 01 Sty 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 4

Powrót do góry

Rocket, przede mną też jest masa chusteczek :lol:
Plus tabletki na gardło i gorączkę :D

Ubrana u siebie :]

PostWysłany: Czw 13:45, 01 Sty 2009
Jarii
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Madlen napisał:
rocket queen a jak Ty po "nocnym szaleństwie"
najlepszy sylwester był u mnie w domu. Mama w kuchni rozwiązywała krzyżówki, tata w pokoju pod kocem, siostra z chłopakiem "oglądali"Shreka przy czym siostra spała, a "szfagier" czytał coś.
Ja u sąsiadki piętro niżej w papciach tygryskach zasypana chrupkami oglądałam filmy :hahaha:
Ale nie ma co narzekać, podobało mi się :D
Heh, to podobnie jak u mnie: mama i tato poszli spać ok. 22, siostra czytała jakiegoś Harlequina (usilnie wmawiając mi, że to lektura na sprawdzian z religii :D), kot przestraszył się petard i zainstalował w łazience, a ja założyłam na siebie 2 warstwy okrycia wierzchniego i rozłożyłam się na tarasie, na leżaku, obserwując pokaz sztucznych ogni :D Najlepszy sylwek w moim życiu :D

PostWysłany: Czw 13:45, 01 Sty 2009
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Ha ha!! a ja się już pozbyłam kataru :mrgreen: tylko kurcze coś mi gorączka spaść nie chce :?

PostWysłany: Czw 13:47, 01 Sty 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

rocket queen napisał:
a ja założyłam na siebie 2 warstwy okrycia wierzchniego i rozłożyłam się na tarasie, na leżaku, obserwując pokaz sztucznych ogni Najlepszy sylwek w moim życiu

Dokłądnie tak samo wczoraj oglądałam fajerwerki rocket jak ty :mrgreen: .chociaz miałam sweter,kurtkę i pościel (tak pościel ,bo zwlekłam się z łózka w ostatniej chwili :D ) to i tak mi było zimno ,ale wytrwałam do końca pokazu :]

Baner & Avek by Ewel

Arystokratka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Miasto: Międzyrzec Podl.
Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja poszłam z forum chyba po 3, ale potem jeszcze na spacer wyszłąm z futrzakiem,

Wtedy było ciemno :twisted: :twisted: :twisted:

Arroch dziękuje za gotowość sklejania mnie :)

Jarii hej :)

ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

a u nas jutro ksiądż po kolędzie chodzi. :D
ciekawe czy będzi mnie pytał pacierza jak za dawnych lat :lol:
pamiętam jak się kiedyś bałam tych spotkań...cała się trzęsłam ,a raz jak zapytał się do której klasy chodzę to zamiast powiedzieć do trzeciej to powiedziałam do drugiej.xD taka zestresowana siedziałam ,że głupoty gadałam ;ppp

Baner & Avek by Ewel

PostWysłany: Czw 13:50, 01 Sty 2009
Arystokratka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

A co do sylwka dokonałam strasznej obserwacji... rok temu robiłam dokładnie to samo tyle, że siedziałam okryta derką na środku hali na snopku, z laptopem na kolanach, na chacie z innymi samotnymi voltopirami... :lol: patrząc jak mój szczęśliwy konik galopuje beztrosko wokoło mnie :lol: :mrgreen:

W tym roku dla od miany miałam 10000 razy lepsze towarzystwo :mrgreen:

PostWysłany: Czw 13:51, 01 Sty 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Cześć wam!
Miło czytać, że nie tylko ja jestem zasmarkana ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 13:53, 01 Sty 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

ja w zeszyłam roku też robiłam dokładnie to samo. W sumie to bardzoo rzadko uczestniczę w "wypasionych" imprezach nie moje klimaty :hahaha:

PostWysłany: Czw 13:54, 01 Sty 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

rocket, ja sama się nabawiłam tego, ale siedzę i miło mi, że nie tylko jestem sama ^^
Madlen nie mam krótkich włosów, a tym bardziej czarnych :hahaha: to nie byłam ja ;( śniłaś o kimś innym :D
ToAr śnieg odbija światło czy jakoś tak ^^ W każdym razie nie zabiłam się po drodze :P

PostWysłany: Czw 13:58, 01 Sty 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Madlen ja też... bo i tak mam później zdaną relację, jak to rzekomo fajnie było, gdzie kto narzygał itd. Poza tym nie widzę nic fajnego w piciu na szybko, nie wiadomo czego, kolejce do kibla, jak ktoś nie zdąży to sory... i ta muzyka, którą zwykle tam puszczają mnie przeraża... wolę posiedzieć z wami i posłuchać koncertu Led Zeppelin z Meksyku :mrgreen:

PostWysłany: Czw 13:58, 01 Sty 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Wypasione imprezy są fajne - jeśli nie trzeba zakładać na siebie eleganckiej kreacji wieczorowej i szpilek :D W zeszłym roku umówiliśmy się ze znajomymi, że ubieramy się zwyczajnie - każdy przyszedł w jeansach i koszulce i było ok. Gibaliśmy się do rana, a na drugi dzień nóżki nie bolały ani trochę ;)

PostWysłany: Czw 13:59, 01 Sty 2009
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

jeanne napisał:
Madlen nie mam krótkich włosów, a tym bardziej czarnych to nie byłam ja ;( śniłaś o kimś innym

hmm heheh no... może :hahaha:

Cytat:

Madlen ja też... bo i tak mam później zdaną relację, jak to rzekomo fajnie było, gdzie kto narzygał itd. Poza tym nie widzę nic fajnego w piciu na szybko, nie wiadomo czego, kolejce do kibla, jak ktoś nie zdąży to sory... i ta muzyka, którą zwykle tam puszczają mnie przeraża... wolę posiedzieć z wami i posłuchać koncertu Led Zeppelin z Meksyku

Wlaśnie, ja też się o tym nasłucham wśród znajomych :]

PostWysłany: Czw 14:00, 01 Sty 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

rocket queen napisał:
Wypasione imprezy są fajne - jeśli nie trzeba zakładać na siebie eleganckiej kreacji wieczorowej i szpilek W zeszłym roku umówiliśmy się ze znajomymi, że ubieramy się zwyczajnie - każdy przyszedł w jeansach i koszulce i było ok. Gibaliśmy się do rana, a na drugi dzień nóżki nie bolały ani trochę

Zgadzam się z tobą Rocket.Najlepszy taki swojski klimat. :D Bez galowego ubrania i sztywnej atmosfery :)

Baner & Avek by Ewel

PostWysłany: Czw 14:04, 01 Sty 2009
Arystokratka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 309 z 2498

Skocz do: