Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 728, 729, 730 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sal znika sobie poczytać.
Pa pa :* :*

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 15:40, 27 Cze 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Pa Sal.! Hmm... ja mam w planach film obejrzeć do końca, a później pobawię się w tłumaczenia :).

PostWysłany: Sob 15:47, 27 Cze 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

A ja zmykam do Wa-wki :? będę za 24 godziny^^ :P paaa :*

p.s trzymajcie kciuki, żebym nie skasowała tacie auta :P

PostWysłany: Sob 15:48, 27 Cze 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Kalpana, jestem po prostu wytrwałym kibicem piłki nożnej i zapalonym graczem Fify. A tam co chwila słyszę to określenie strzelenia 3goli w jednym meczu przez tego samego zawodnika. Tak mi się spodobało to słowo, że wzięłam je sobie na nicka. I chyba będę go już zawsze używać. Czasem jest bałągan, bo większość uważa, że jestem facetem i nie dziwię im się. Ale to nie jest problem, bo niedługo potem, czytając moje posty, zauważają, że używam rodzaju żeńskiego w czasownikach, kiedy mówię o sobie.

PostWysłany: Sob 15:50, 27 Cze 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

hattrick, dzięki za wyjaśnienie :). A z nickiem naprawdę można się pomylić, nawet ja na początku pomyślałam, że jesteś facetem (bez obrazy ;)). Ale parzę niżej: płeć - kobieta - i wszystko jasne! :D

Arroch - będę trzymać :D. Ja mam awersję do aut, szczególnie ich prowadzenia :P. Dlatego nie idę na prawko, bo nie chcę stwarzać zbędnego zagrożenia na drogach ;).

PostWysłany: Sob 15:55, 27 Cze 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

łeee nie dało się zainstalować routerka, przynajmniej na razie, bo już mam zdiagnozowany problem :D w poniedziałek podejście nr 2 :D

PostWysłany: Sob 15:57, 27 Cze 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Ja na moje szczęście w klasie nie mam żadnych fanek Pattinsona , ale za to młodsze klasy.. wrr ! Jak można obejrzeć film i od razu twierdzić,że książka jest tak samo super ?!
Przyznam,że najpierw poszłam na film . Podobał mi się ,ale nie do przesady . Potem pomyślałam : Książka . Na początku mnie mocno wciągnęła, ale potem.. o nie ! Nie przeczytam tego w jeden dzień , udało się w tydzień . Drugą część dalej trzymam nieprzeczytaną. Jestem tylko ciekawa, czy to jest wina nasza Polskiego tłumacza , czy autorki książki . Tak mnie to mocno zastanawia .

Papa odchodzącym :*

PostWysłany: Sob 16:02, 27 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Miałam najpierw obejrzeć film, ale tłumaczenie wzięło górę :P. Nudzi mi się, telewizora nie chce mi się włączać... A za oknem przejeżdża wiejski ślub xD. Trąbią, że hej :D.

PostWysłany: Sob 16:18, 27 Cze 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpanko , dobrze że jeszcze jesteś :wink: Właśnie oglądam piosenki z filmu Billu Barber i jestem zachwycona . Szczególnie tą piosenkę z SRK i Deepiką. Oglądałaś może ten film ? Ja będę musiała sobie zakupić , bo inaczej umrę bez obejrzenia tego cuda @.@ Wstyd się przyznawać, ale nie oglądałam nawet Om Shanti Om :oops:

Szczerze mówiąc u mnie też nudy,ale może pojadę dziś z mamą do sklepu po prezent dla babci.

PostWysłany: Sob 16:22, 27 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann, cieszę się, że Ty jesteś również :D. Billu Barber (a raczej Billu, bo w ostatnim momencie, zanim film wszedł do kin, zmienili tytuł :P) oglądałam :D. Muzyka jest boska, też ją uwielbiam - szczególnie Marjaani z Kareeną, piosenka z Deepiką też jest fajna :D. Ale muszę przyznać, że mnie film rozczarował... :( Tak się fajnie zapowiadał, ta muzyka, promo, obsada... Jedynie Irrfan Khan w roli tytułowej nie zawiódł, zagrał świetnie (śnił mi się dzisiaj xD).

A Om Shanti Om polecam - sama mam na DVD, z wielkim plakatem z Szarukiem z gołą klatą xDDDD.

PostWysłany: Sob 16:29, 27 Cze 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

bolly klimaty widzę ;) a mi się zebrało na porządkowanie garderoby, bo rzeczy w szafie mi się nie mieszczą xD

PostWysłany: Sob 16:34, 27 Cze 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Powrót do góry

Dziękuję , dziękuję kochana:) Mnie porwał SRK w Billu przez te piosenki ! Wreszcie nie ma długich włosów i poraża wyglądem ( oczywiście pozytywnie) ! Łaaaa , aż chcę się cały czas tańczyć przy piosenkach z tego filmu .
Jeśli chodzi , o Om Shanti Om tak dużo słyszałam, o tym filmie ale nigdy nie miałam okazji obejrzeć . Trzeba jakąś nadrobić . SRK z nagą klata w pokoju, wrr .

Ja idę do sklepu z mamą, papa :*

PostWysłany: Sob 16:34, 27 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Pa ann! Udanych zakupów :D.

Ewel - porządek dobra sprawa, szkoda, że ja jakoś nigdy nie mam natchnienia na porządki xP. W mojej szafie jest taki bałagan, że dziwię się, że cokolwiek tam znajduję ;).

Dodano 15 minut temu:

Kurcze, jak ja nie znoszę tłumaczyć piosenek... Mam coś takiego:
The one. He's the power of one. Jak to przetłumaczyć, żeby głupio nie brzmiało? :P

PostWysłany: Sob 16:52, 27 Cze 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

uff... truskawki i czereśnie już zebrane, Teraz tylko się objadać :twisted:

PostWysłany: Sob 16:55, 27 Cze 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Kalpana, tym razem Ci nie pomogę ;/ nie mam pomysłu na ten tekst:D

czemu tak ciężko rozstać się z ciuchami? :hahaha:

PostWysłany: Sob 17:01, 27 Cze 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 728, 729, 730 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 729 z 1383

Skocz do: