Maturzyści będzie git ;) I tak większość będzie w przyszłym roku pisała raz jeszcze, bo nie będą zadowoleni, nie dostaną się na wymarzone studia, itp.
Oczywiście powyższe nie dotyczy Was :lol:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 21:18, 29 Cze 2009
Powiedzcie mi o co chodzi w nagrywaniu w trybie wielosesyjnym? Bo ja nigdy nie wiem :P. Co lepiej kliknąć: "Użyj zapisu w trybie wielosesyjnym" czy "Nagraj bez wielu sesji"?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 21:22, 29 Cze 2009
Jestem taka zdenerwowana , że nie wiem jak spokojnie zasnę . To będzie jakąś masakrycznie stresująca noc przed jutrzejszym dniem . Trzymajcie kciuki , by zdjęcia wyszły :wink: Dobranoc , Cya :*
skończyłem sprzątać pokój w akademiku, jutro się wyprowadzam ;(
skąd się wzięło tyle brudu?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 21:33, 29 Cze 2009
Serio Ewel? Kurcze, jednak tępe dziecko ze mnie :P. Ale człowiek uczy się przez całe życie, również kwestii nagrywania wielosesyjnego ;). Dziękuję za odpowiedź!
dobry wieczór ;) wróciłam cała i zdrowa z wrocławskiej wyprawy :] .. no prawie zdrowa bo wychodząc z toalety okropne drzwi wykonały udanych zamach na mojego biednego palca i w efekcie cały jest opuchnięty i podejrzewam, że będzie się coś bardzo złego i bolącego działo z moim paznokciem