Przy okazji - ze skrobankami miałam ten sam pomysł co Ty ale juz się nie uzewnętrzniałam... chyba kto z kim przystaje... Laughing
Buahaha... Nie będę pokazywać palcem, kto ma na kogo taki destruktywny wpływ ;P Każdy, kto mnie zna, wie, że jestem aniołem (żadnym kudłatych myśli, żadnych zakazanych czynów...)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sro 10:49, 01 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
hattrick, czyżbyś próbowała zaszczepić nutkę wampiryzmu na tym naszym zÓym forum?? :>
Ależ oczywiście mojej Ty Rakietowe Dobro Wcielona, Bogini Światła, Czystości i Niewinności... wszak to ja swym zUem wrodzonym staram się zepchnac Cie ze ścieżki prawości! Ale Ty się jej uczepiłaś zębiskami i pazurzyskami i się nie chcę zepchnąć choć próbowałam nawet TIRem Cie zepchnać.... :twisted:
Ależ oczywiście mojej Ty Rakietowe Dobro Wcielona, Bogini Światła, Czystości i Niewinności... wszak to ja swym zUem wrodzonym staram się zepchnac Cie ze ścieżki prawości! Ale Ty się jej uczepiłaś zębiskami i pazurzyskami i się nie chcę zepchnąć choć próbowałam nawet TIRem Cie zepchnać.... Twisted Evil
Twoje zeznanie zostało zarejestrowane :mrgreen: Dopiero teraz mogę spokojnie udać się do kuchni, w celu zmajstrowania jakiegoś obiadu.
Do napisania wieczorem/późną nocą! Na pożegnanie, uraczę Was kawałkiem, którym rozpalam do czerwoności swoich sąsiadów (od bladego świtu). Nie ma to jak powiew klasyki na Twoim osiedlu ;D
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 11:50, 01 Lip 2009
Syśka z nieba mi spadasz:D dziękować *ładnie się kłania* :) A upał straszny jest, ale i tak wole narzekać, że jest gorąco, niż siedzieć zimą i narzekać, że zimno:D
Witajcie! W końcu wstałam i udało mi się tu zawitać :P. Nawet nie wiem, jak jest na zewnątrz, domyślam się, że upał jak nic, ale ja sobie siedzę w pokoiku z przysłoniętym oknem i się lenię :D.