Kalpanaa mnie też uświadomisz? xD
Ewel co do specjalizacji to systemy i sieci komputerowe, to jest jedno :D A co do elektr samochodowej to słyszałem, że na tym też idzie zarobić, więc mam dylemat straszny :? (tym bardziej po moich praktykach w serwisie Peugeot mi się odechciało, ale to już długa historia, pełna wrażeń)
Ewel jeśli wybierzesz jogurt, to mogę wysmarować, ale jeśli maślankę, to wypiłbym ją :D (maślankę to ja litrami pijam uwielbiam :D za to za mlekiem nie przepadam xD). A co do wyboru miejmy nadzieję, że dobrze wybiorę. A teraz ciekawy motyw :D co przyszły elektronik wyniósł z całomiesięcznych praktyk(po 8h dziennie:/) w serwisie Peugeot? Odp. Umiem odkurzyć samochód odkurzaczem w 2 minuty, i jest czysto :D (a z elektroniki jak nie umiałem tak nie umiem nic nowego xD)
Kalpana powiem jedno :D Piękne to jest :D Wbrew pozorom lubię taką muzykę (wszelkie soundtracki z filmów, gdzie występuje chórek;p ubóstwiam takie utworki :D) A czemu miałbym nie lubić?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 0:12, 03 Lip 2009
Kalpana teraz to chyba i ja zapomnę, o całym świecie, i nawet spać nie pójdę, tylko tego będę słuchać :D A co do MiM to zawsze w zamian możesz z nami posiedzieć :D Spać się nie wybieram jak na razie :p