Ja MJ po prostu UWIELBIAM , Uwielbiałam ! W sercu na Zawsze mi pozostanie ze swoimi świetnymi piosenkami i tym fantastycznym tańcem . Szkoda mi jego śmierci.. ech. A teraz jego weselsza piosenka . Którą nagrał z siostrą, gdy miał kompletny kryzys :wink:
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 21:27, 20 Lip 2009
ale jak tylko słodycz się skończy nikt nie zwraca na niego uwagi.
tak samo jest z nami.
rudix jest palcem, ann nutellą.
to Ona nadaje mu kształt i rozpala światło. Wysłany:
Pon 21:28, 20 Lip 2009
dobrze mu tak Arroch :]
są tacy ludzie którzy jakby z zazkamarków przestrzeni wydobywali się w tym jednym momencie by Cię wkurzyć.
do piachu z takimi wrr :D
nie lubię jak ktoś zwala całą winę na zwierzaki i robi sobie sztuczne problemy, musiałam na niego nawrzeszczeć :] a najgorsze jest to, że zdecydowana większość społeczeństwa to są tacy idioci, którzy całe życie składają zegarki (żeby nie było, że mam coś do zegarmistrzów, to przenośnia taka) słuchają disco-polo w podrasowanym polonezie i myślą, że są panami całego świata, bo dorobili się fontanny i aż 7 arowej działki na końcu polnej drogi :? no sory bardzo :?
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 21:30, 20 Lip 2009