_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 21:41, 20 Lip 2009
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Pon 21:42, 20 Lip 2009
dobra robaczki, nasikałem do fontanny sąsiada więc uciekam :*
do jutra, do napisania z ogródka :D
szczególne pa dla Ann bo to przecież Ciebie kocham najmocniej Słońce :zakochany:
wielkie pa !!
ale jak tylko słodycz się skończy nikt nie zwraca na niego uwagi.
tak samo jest z nami.
rudix jest palcem, ann nutellą.
to Ona nadaje mu kształt i rozpala światło. Wysłany:
Pon 21:43, 20 Lip 2009
Pon 21:44, 20 Lip 2009
Pon 21:45, 20 Lip 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 21:45, 20 Lip 2009
A właśnie powiedz mi jak to jest z tymi soczewkami bo nie wiem czy czasem po 17 latach noszenia okularów nie spróbować z nimi tak dla odmiany
ja przerzuciłam się kilka dni temu, u okulistki zakładałam i ściągałam ok. 40 minut... ale potem się przemoglam i zajmuje mi to max. 10 :D jeśli nie masz oporów z wsadzeniem sobie czegoś do oka - to warto spróbować. Widzi się lepiej - cały świat :D a nie tak jak w okularach - tylko tam gdzie szkła... także przy najbliższej wizycie poproś o soczewki - zobaczysz jak się zakłada i ściąga i wtedy zobaczysz czy to jest "dla Ciebie". Ale najważniejsze to nie bać się wsadzić/wysadzić czegoś do/z oka :mrgreen: