A ja nie w temacie, i nie wiem o co chodzi... No ale mniejsza, bo uciekam na śniadanko ;)
PannaN oglądałem Twoje prace na DeviantArcie, i jedyne czym mogę je skomentować, to znana z kreskówek opadająca szczęka ;)
Gorm, nie, chodzi o to jak wyciekło do netu jak Christian Bale nabluzgał cholernie na kolesia od świateł podczas kręcenia nowego Terminatora. Nagrali to (dźwięk) i wrzucili do neta. A potem zrobili o t piosenkę i nawet remiks techno : D
Raz3r, ja tez wiem co mówię i jest o wiele lepszych ode mnie : D
Może i ktoś tam jest lepszy od Ciebie, ale co tam inni ;) Ty masz talent ;) (ja się zawsze na światłocieniach wykładam, i cały rysunek jest na śmietnik xD)
Coś czuję, że będę chora. Mam straszny katar i straciłam głos. Tzn. jakiś tam głos mam, ale raczej nie swój.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 11:34, 27 Lip 2009
Hej wszystkim!
Ja już jak tylko się obudziłam - co tu więcej mówić - zdenerwowałam się. Okazało się bowiem, że mieszkanko, które ostatnio oglądałam w Toruniu, właściciele chcą wynająć tylko na rok... wątpię, że kogoś znajdą. Każdy chce na cały czas studiów, a nie na jakiś wybrany okres. Najgorsze, że już wczoraj na mieszkanie się z rodzicami zdecydowaliśmy, a dzisiaj się dopiero okazało, że oni na rok chcą je wynająć, bo mają syna w maturalnej klasie i za rok idzie do Torunia :|. Niby mam jeszcze jedno na oku, ale to była kawalerka, a ja wolałabym sama mieszkać - tamto mieszkanie jest dwupokojowe, muszę je brać, bo innego znaleźć nie mogę, ale nikogo do pary nie mam :(.