|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Henry, Ty świnio! Raz3r - powiedz mi, to tylko taka ściema, że niby on... ten teges? Taki, za przeproszeniem, cipciak.
|
|
Wysłany:
Pon 23:37, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
dobranoc wszystkim ;*
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 23:38, 27 Lip 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite, juz lecisz? Dobranoc...
Ja chyba też sie powoli zbieram. Nie mogę was katować moją obecnością 24h na dobę :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 23:39, 27 Lip 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
bozenka21 napisał: | Arroch napisał: | mam pytanie, pewnie słyszałaś o koniu, który padł w drodze nad morskie oko, co o tym sądzisz? |
Słyszałam niewiele, ale widziałam filmik, jak koń konał i miałam ochotę zabić tego górala! Przecież to oczywiste, że konie nie wytrzymają całego dnia na słońcu, jeszcze ciągnąc przeciążone wozy pod górę. W ogóle masakra!
Tylko konia żal... Miałam łzy w oczach jak oglądałam filmik. Konisko było wyczerpane. Nie miało sił dosłownie na nic.
Ehh to skąpstwo... :cry: |
zastanowiło mnie to, co powiedziała Rusin w TVN24, że w pewnych temperaturach się nie jeździ, ale przecież jak się jedzie na zawody i ma start w południe, to co wtedy? rezygnuje się, bo za wysoka temperatura? a na olimpiadzie w Atenach okropni zawodnicy ujeżdżenia, pojechali programy w upał toż to znęcanie się nad zwierzętami przecież! zgłośmy ich do Tozu i mnie, mojego trenera, prezesa PZJ i kilka innych osób razem z nimi :P
koń nie wyglądał na zaniedbanego, pozwolę sobie powiedzieć, że Rewir jak do mnie przyjechał wyglądał znacznie gorzej i jakoś media tego nie rozdmuchały, a baba z TVN, która z oburzeniem mówiła, że nie napoił konia jak był spieniony i rozgrzany to już w ogóle szczyt głupoty, jak chcą mówić o takich rzeczach, nie chociaż wiedzą co mówią, a nie kurczę, zwalają winę na gościa, chociaż sami gówno wiedzą...
|
|
Wysłany:
Pon 23:40, 27 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Raz3r jasnowidz czy co? Shocked Shocked skąd wiesz, że widziałam? |
Bo ja mam wszystkowidzące oko ;) W końcu muszę czuwać nad wami moje kochane żaróweczki, żebyście mi spięcia nie zrobili ;)
Kalpana, ale że o co chodzi, bo nie zajarzyłem coś :roll:
|
|
Pon 23:41, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r - dobra, ja nie będę na razie domagać się serialowych wyjaśnień, bo jeszcze powiesz mi za dużo, a ja nie chcę sobie ostatniego odcinka zepsuć :P. Chodziło mi o to, że Henry czyli pan młody, jest synem tego Wakefielda.
|
|
Wysłany:
Pon 23:44, 27 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Arroch, podobał ci się? |
no jak chciało mi się go oglądać więcej niż raz to znaczy, że mi się podobał :PP
|
|
Wysłany:
Pon 23:45, 27 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | zastanowiło mnie to, co powiedziała Rusin w TVN24, że w pewnych temperaturach się nie jeździ, ale przecież jak się jedzie na zawody i ma start w południe, to co wtedy? rezygnuje się, bo za wysoka temperatura? a na olimpiadzie w Atenach okropni zawodnicy ujeżdżenia, pojechali programy w upał toż to znęcanie się nad zwierzętami przecież! zgłośmy ich do Tozu i mnie, mojego trenera, prezesa PZJ i kilka innych osób razem z nimi :P
koń nie wyglądał na zaniedbanego, pozwolę sobie powiedzieć, że Rewir jak do mnie przyjechał wyglądał znacznie gorzej i jakoś media tego nie rozdmuchały, a baba z TVN, która z oburzeniem mówiła, że nie napoił konia jak był spieniony i rozgrzany to już w ogóle szczyt głupoty, jak chcą mówić o takich rzeczach, nie chociaż wiedzą co mówią, a nie kurczę, zwalają winę na gościa, chociaż sami gówno wiedzą... |
Jak mówię niewiele słyszałam, ale nadal twierdzę, że więcej winy jest po stronie górala. Co prawda Ci co gadają o tych temperaturach i napojeniu konia, to dopiero głupcy, ale przecież koń nie pada od tak sobie. Musiało mu coś wcześniej być, musiał być przemęczony albo mieć jeszcze jakieś inne objawy, jeśli padł nie z przemęczenia a czegoś innego, tylko właściciel to zbagatelizował, bo przecież trzeba zarobić.
|
|
Pon 23:47, 27 Lip 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch, mnie się niestety udało tylko raz zobaczyć ten film :( Ale może poszukam i kupię na DVD.
To ja idę do mego własnego duuuużego łóżka, wypocząć jak należy. Może nie zaśpie znów na House'a. Dobraoc, nocne marki!
|
|
Wysłany:
Pon 23:49, 27 Lip 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hop, hop!
Jest tu ktoś?
|
|
Pon 23:55, 27 Lip 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bożenka to było pytanie retoryczne? ;) Ja jestem :D
|
|
Pon 23:56, 27 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie chcę go diagnozować na odległość, bo ekspertem nie jestem, ale to mogła być kolka - w taki wypadku słusznie nie pozwalał mu się kłaść, nie sądzę by był jakoś strasznie przemęczony, bo po 1. był mocniejszej budowy niż jego towarzysz a tamten nie wykazywał oznak przemęczenia, wręcz przeciwnie, wyglądał na znudzonego... może skręt jelit? atak serca? może jakaś niewydolność oddechowa, albo początki COPD? nie chcę usprawiedliwiać górala, ale szum jaki w około niego robią, że okłada konia batem, że koń padł ze zmęczenia jest przesadzony moim zdaniem, dlaczego 2 koń nie padł? dlaczego koń, który padł, by czysty, nie poobcierany, podkuty i stał po właściwej stronie bryczki? a dlaczego tłum wszechwiedzących gapiów nie podszedł i nie pomógł tylko patrzył i wyciągał błędne wnioski?
Dodano 4 minut temu:
zmykam spać, po już po 1, dobranoc :**
|
|
Wysłany:
Wto 0:03, 28 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 254 z 1000 |
|