Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Henry, Ty świnio! Raz3r - powiedz mi, to tylko taka ściema, że niby on... ten teges? Taki, za przeproszeniem, cipciak.

PostWysłany: Pon 23:37, 27 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

dobranoc wszystkim ;*

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 23:38, 27 Lip 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite, juz lecisz? Dobranoc...
Ja chyba też sie powoli zbieram. Nie mogę was katować moją obecnością 24h na dobę :wink:

PostWysłany: Pon 23:39, 27 Lip 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

bozenka21 napisał:
Arroch napisał:
mam pytanie, pewnie słyszałaś o koniu, który padł w drodze nad morskie oko, co o tym sądzisz?

Słyszałam niewiele, ale widziałam filmik, jak koń konał i miałam ochotę zabić tego górala! Przecież to oczywiste, że konie nie wytrzymają całego dnia na słońcu, jeszcze ciągnąc przeciążone wozy pod górę. W ogóle masakra!
Tylko konia żal... Miałam łzy w oczach jak oglądałam filmik. Konisko było wyczerpane. Nie miało sił dosłownie na nic.
Ehh to skąpstwo... :cry:

zastanowiło mnie to, co powiedziała Rusin w TVN24, że w pewnych temperaturach się nie jeździ, ale przecież jak się jedzie na zawody i ma start w południe, to co wtedy? rezygnuje się, bo za wysoka temperatura? a na olimpiadzie w Atenach okropni zawodnicy ujeżdżenia, pojechali programy w upał toż to znęcanie się nad zwierzętami przecież! zgłośmy ich do Tozu i mnie, mojego trenera, prezesa PZJ i kilka innych osób razem z nimi :P
koń nie wyglądał na zaniedbanego, pozwolę sobie powiedzieć, że Rewir jak do mnie przyjechał wyglądał znacznie gorzej i jakoś media tego nie rozdmuchały, a baba z TVN, która z oburzeniem mówiła, że nie napoił konia jak był spieniony i rozgrzany to już w ogóle szczyt głupoty, jak chcą mówić o takich rzeczach, nie chociaż wiedzą co mówią, a nie kurczę, zwalają winę na gościa, chociaż sami gówno wiedzą...

PostWysłany: Pon 23:40, 27 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Arroch napisał:
Raz3r jasnowidz czy co? Shocked Shocked skąd wiesz, że widziałam?

Bo ja mam wszystkowidzące oko ;) W końcu muszę czuwać nad wami moje kochane żaróweczki, żebyście mi spięcia nie zrobili ;)
Kalpana, ale że o co chodzi, bo nie zajarzyłem coś :roll:

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Pon 23:41, 27 Lip 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Raz3r - dobra, ja nie będę na razie domagać się serialowych wyjaśnień, bo jeszcze powiesz mi za dużo, a ja nie chcę sobie ostatniego odcinka zepsuć :P. Chodziło mi o to, że Henry czyli pan młody, jest synem tego Wakefielda.

PostWysłany: Pon 23:44, 27 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

hattrick napisał:
Arroch, podobał ci się?

no jak chciało mi się go oglądać więcej niż raz to znaczy, że mi się podobał :PP

PostWysłany: Pon 23:45, 27 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch napisał:
zastanowiło mnie to, co powiedziała Rusin w TVN24, że w pewnych temperaturach się nie jeździ, ale przecież jak się jedzie na zawody i ma start w południe, to co wtedy? rezygnuje się, bo za wysoka temperatura? a na olimpiadzie w Atenach okropni zawodnicy ujeżdżenia, pojechali programy w upał toż to znęcanie się nad zwierzętami przecież! zgłośmy ich do Tozu i mnie, mojego trenera, prezesa PZJ i kilka innych osób razem z nimi :P
koń nie wyglądał na zaniedbanego, pozwolę sobie powiedzieć, że Rewir jak do mnie przyjechał wyglądał znacznie gorzej i jakoś media tego nie rozdmuchały, a baba z TVN, która z oburzeniem mówiła, że nie napoił konia jak był spieniony i rozgrzany to już w ogóle szczyt głupoty, jak chcą mówić o takich rzeczach, nie chociaż wiedzą co mówią, a nie kurczę, zwalają winę na gościa, chociaż sami gówno wiedzą...

Jak mówię niewiele słyszałam, ale nadal twierdzę, że więcej winy jest po stronie górala. Co prawda Ci co gadają o tych temperaturach i napojeniu konia, to dopiero głupcy, ale przecież koń nie pada od tak sobie. Musiało mu coś wcześniej być, musiał być przemęczony albo mieć jeszcze jakieś inne objawy, jeśli padł nie z przemęczenia a czegoś innego, tylko właściciel to zbagatelizował, bo przecież trzeba zarobić.

Banner od Jeanne

PostWysłany: Pon 23:47, 27 Lip 2009
bozenka21
Urolog
Urolog

Pochwał: 10

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Arroch, mnie się niestety udało tylko raz zobaczyć ten film :( Ale może poszukam i kupię na DVD.
To ja idę do mego własnego duuuużego łóżka, wypocząć jak należy. Może nie zaśpie znów na House'a. Dobraoc, nocne marki!

PostWysłany: Pon 23:49, 27 Lip 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick miłych snów ;)

PostWysłany: Pon 23:50, 27 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

I jeszcze dla tych, którzy lubią muzykę filmową...
http://www.miastomuzyki.pl/play,33

PostWysłany: Pon 23:51, 27 Lip 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Hop, hop!
Jest tu ktoś?

Banner od Jeanne

PostWysłany: Pon 23:55, 27 Lip 2009
bozenka21
Urolog
Urolog

Pochwał: 10

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Bożenka to było pytanie retoryczne? ;) Ja jestem :D

PostWysłany: Pon 23:56, 27 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Nie chcę go diagnozować na odległość, bo ekspertem nie jestem, ale to mogła być kolka - w taki wypadku słusznie nie pozwalał mu się kłaść, nie sądzę by był jakoś strasznie przemęczony, bo po 1. był mocniejszej budowy niż jego towarzysz a tamten nie wykazywał oznak przemęczenia, wręcz przeciwnie, wyglądał na znudzonego... może skręt jelit? atak serca? może jakaś niewydolność oddechowa, albo początki COPD? nie chcę usprawiedliwiać górala, ale szum jaki w około niego robią, że okłada konia batem, że koń padł ze zmęczenia jest przesadzony moim zdaniem, dlaczego 2 koń nie padł? dlaczego koń, który padł, by czysty, nie poobcierany, podkuty i stał po właściwej stronie bryczki? a dlaczego tłum wszechwiedzących gapiów nie podszedł i nie pomógł tylko patrzył i wyciągał błędne wnioski?

Dodano 4 minut temu:

zmykam spać, po już po 1, dobranoc :**

PostWysłany: Wto 0:03, 28 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Słodkich snów Arroch :* ;)

PostWysłany: Wto 0:04, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 254 z 1000

Skocz do: