Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arroch, zawsze jest tak, że Ci co się najmniej znają najgłośniej krzyczą. Ja obecnie oceniam człowieka tylko i wyłącznie na podstawie opini tych, którzy się dotąd wypowiedzieli, a że byli to zazwyczaj głąby, które nic na ten temat nie wiedzą, to już inna sprawa...
Poza tym widziałam filmik, gdzie nie pokazano drugiego konia, więc nawet nie wiem jak wyglądał, a ten co padł? Cóż... byłam tak zajęta cierpieniem w jego oczach, że mogłam nie dostrzec wielu rzeczy. Choć jak mówisz na zabiedzonego nie wyglądał.
W każdym bądź razie nie warto oceniać człowieka, bo to i tak nie wróci życia koniowi.

Dodano 7 minut temu:

Dobra, ja już też spadam.
Papa, do jutra!

Banner od Jeanne

PostWysłany: Wto 0:14, 28 Lip 2009
bozenka21
Urolog
Urolog

Pochwał: 10

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Branoc odchodzącym!
Chyba znowu zostaliśmy sami Raz3r :P.

PostWysłany: Wto 0:16, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

Na to wygląda ;) A co boisz się?

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Wto 0:22, 28 Lip 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Nie, no coś Ty :P
Właśnie oglądać skończyłam - mogę stwierdzić, że zakończenie jest kom-plet-nie naciągane :P. Przegięli z tym na całej długości.

Teraz możesz mi już powiedzieć wszystko, co chciałeś wcześniej, ale nie mogłeś, bo nie chciałeś mi popsuć zabawy :D.

PostWysłany: Wto 0:44, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No z zakończeniem trochę przegięli, ale przyznasz, że było zaskakujące ;) A wujka Martiego znaleźli w końcu ;) A ta mała nawiedzona dziewczynka przeżyła :/ Denerwowała mnie przez cały serial ;)

PostWysłany: Wto 0:51, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

xD Właśnie umieram z beki, bo czytam komentarze ludzi na filmwebie odnośnie Wyspy.... Ktoś się, żalił, że szkoda, że nie uśmiercili tej małej nawiedzonej i jej mamy (swoją drogą ta aktorka strasznie mi się z wyglądu podobała, piękna kobieta :P). Zgadzam się co do gówniary, ale komentarz w odpowiedzi po prostu mnie rozwalił:

Cytat:
ja myślę ze oni maja w tym cel- za jakiś czas powstanie druga seria- Madison 10 lat później i ten mały psychopatyczny potwór zrobi rozpierduchę na jakiejś wyspie ;-)

xDD I wiesz co? Potrafię to sobie wyobrazić :P.

Dodano 2 minut temu:

Właśnie wujka znaleźli - co prawda w kawałkach, ale zawsze :P.
A zakończenie... no nie wiem, czy było zaskakujące. Mnie raczej zirytowało, choć ogólnego odbioru serialu nie popsuło :P. Wciągnął mnie na maxa, trochę gorzej było przy 2 ostatnich odcinkach, wtedy zaczęłam się nudzić ;).

PostWysłany: Wto 0:54, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Momentami był zaskakujący, i nie wiadomo było kto jest zabójcą tak naprawdę ;) Szeryf, ten rybak dużo koncepcji było ;) Ale i tak wyłączenie światła w kościele było boskie ;)
A co do WH 10 lat później, to też mogę to sobie wyobrazić xD

PostWysłany: Wto 1:08, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Był bardzo zaskakujący - tylko zakończenie mnie nie zaskoczyło :(. Prawdę mówiąc sama od początku wiedziałam, że zabija ktoś z gości weselnych, ale kto, to już pojęcia nie miałam. Ale na serio, przez chwilę myślałam, że to to małe nawiedzone zombie xD.

PostWysłany: Wto 1:13, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ale i tak najlepsza akcja z całego filmu, to ta w spa, jak Cal wpada z tą poduszką, a ten cały w miodzie ;) Ta mała była straszna, ja już anemik jestem, ale jakbym tak się zachowywał, to teraz śniadanie bym sobie robił ;) A jak uważasz kogo najefektowniej zabili? (matko co za pytania xD)

PostWysłany: Wto 1:18, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

(pytania na poziomie Wyspy Harpera xD) Hmmm... jasne, że tatusia :D. Choć zestrachałam się nie na żarty, jak znaleźli J.D. A Tobie jaka śmierć najbardziej przypadła do gustu? (...wiem, to brzmi dziwnie :P).

Dodano 52 sekund temu:

A scena w SPA rzeczywiście zabójcza :D. Nie pamiętasz może w którym ona odcinku była?

PostWysłany: Wto 1:22, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Najefektowniej? Tatuś. Najbardziej dramatycznie? Cal & Chloe, Ciekawie? Śmierć tego grubego, chociaż za dużo to nie pokazali (ale cała ta otoczka, te wyrzuty sumienia związane z tymi pieniędzmi, itd)
No właśnie nie pamiętam w którym to było..

PostWysłany: Wto 1:25, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Cal i Chloe - dramatycznie, zgodzę się - ale pewnie i tak się już tego domyślałeś ;). Jako para i solo bardzo mi się podobali, fajnie zarysowani, prawdę mówiąc to Cal chyba najwięcej humoru tu dostarczał :P. Za to go uwielbiałam :D. No i smutno mi się zrobiło, jak już ich nie było :(. No i to poświęcenie - wiedziałam, że jak Cal spadł do wody, to ona nie zrobi nic innego, tylko skoczy za nim - też bym tak zrobiła.

PostWysłany: Wto 1:29, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Z jednej strony Chloe skoczyła za nim, co było wyrazem miłości, ale z drugiej strony on ją bronił, żeby mogła uciec, a nie umierać, więc można uznać, że umarł na darmo, bo Chloe też nie żyje. No ale to moje zdanie tylko ;)

PostWysłany: Wto 1:33, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

No, ja myślę podobnie, tyle że jeszcze sobie tak dumałam, że Chloe też powiedziała do tego dziada, że jej nie dostanie - po prostu wiedziała, że ją zabije, a wolała umrzeć z honorem, niż z rąk tego potwora. I z drugiej strony to też ten wyraz miłości, że jeśli Cal nie żyje, ona też i jeszcze to, że zginęli (bądź co bądź) w tym samym miejscu i czasie, praktycznie razem.
Heh... piękne.

Zaraz sobie zmienię ubranko, bo właśnie szperam w necie i znalazłam cudne bannerki i ikonki z WH :D.

PostWysłany: Wto 1:37, 28 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hehe ;) No to czekam ;) Ja znalazłem coś, i sam zrobię, więc niedługo pojawi się u mnie nieHouse'owa wrzutka, więc miejmy nadzieję troszkę tego będzie ;)

PostWysłany: Wto 1:41, 28 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 255 z 1000

Skocz do: