|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Arroch, zawsze jest tak, że Ci co się najmniej znają najgłośniej krzyczą. Ja obecnie oceniam człowieka tylko i wyłącznie na podstawie opini tych, którzy się dotąd wypowiedzieli, a że byli to zazwyczaj głąby, które nic na ten temat nie wiedzą, to już inna sprawa...
Poza tym widziałam filmik, gdzie nie pokazano drugiego konia, więc nawet nie wiem jak wyglądał, a ten co padł? Cóż... byłam tak zajęta cierpieniem w jego oczach, że mogłam nie dostrzec wielu rzeczy. Choć jak mówisz na zabiedzonego nie wyglądał.
W każdym bądź razie nie warto oceniać człowieka, bo to i tak nie wróci życia koniowi.
Dodano 7 minut temu:
Dobra, ja już też spadam.
Papa, do jutra!
|
|
Wto 0:14, 28 Lip 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Branoc odchodzącym!
Chyba znowu zostaliśmy sami Raz3r :P.
|
|
Wysłany:
Wto 0:16, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie, no coś Ty :P
Właśnie oglądać skończyłam - mogę stwierdzić, że zakończenie jest kom-plet-nie naciągane :P. Przegięli z tym na całej długości.
Teraz możesz mi już powiedzieć wszystko, co chciałeś wcześniej, ale nie mogłeś, bo nie chciałeś mi popsuć zabawy :D.
|
|
Wysłany:
Wto 0:44, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No z zakończeniem trochę przegięli, ale przyznasz, że było zaskakujące ;) A wujka Martiego znaleźli w końcu ;) A ta mała nawiedzona dziewczynka przeżyła :/ Denerwowała mnie przez cały serial ;)
|
|
Wto 0:51, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
xD Właśnie umieram z beki, bo czytam komentarze ludzi na filmwebie odnośnie Wyspy.... Ktoś się, żalił, że szkoda, że nie uśmiercili tej małej nawiedzonej i jej mamy (swoją drogą ta aktorka strasznie mi się z wyglądu podobała, piękna kobieta :P). Zgadzam się co do gówniary, ale komentarz w odpowiedzi po prostu mnie rozwalił:
Cytat: | ja myślę ze oni maja w tym cel- za jakiś czas powstanie druga seria- Madison 10 lat później i ten mały psychopatyczny potwór zrobi rozpierduchę na jakiejś wyspie ;-) |
xDD I wiesz co? Potrafię to sobie wyobrazić :P.
Dodano 2 minut temu:
Właśnie wujka znaleźli - co prawda w kawałkach, ale zawsze :P.
A zakończenie... no nie wiem, czy było zaskakujące. Mnie raczej zirytowało, choć ogólnego odbioru serialu nie popsuło :P. Wciągnął mnie na maxa, trochę gorzej było przy 2 ostatnich odcinkach, wtedy zaczęłam się nudzić ;).
|
|
Wysłany:
Wto 0:54, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Momentami był zaskakujący, i nie wiadomo było kto jest zabójcą tak naprawdę ;) Szeryf, ten rybak dużo koncepcji było ;) Ale i tak wyłączenie światła w kościele było boskie ;)
A co do WH 10 lat później, to też mogę to sobie wyobrazić xD
|
|
Wto 1:08, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Był bardzo zaskakujący - tylko zakończenie mnie nie zaskoczyło :(. Prawdę mówiąc sama od początku wiedziałam, że zabija ktoś z gości weselnych, ale kto, to już pojęcia nie miałam. Ale na serio, przez chwilę myślałam, że to to małe nawiedzone zombie xD.
|
|
Wysłany:
Wto 1:13, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale i tak najlepsza akcja z całego filmu, to ta w spa, jak Cal wpada z tą poduszką, a ten cały w miodzie ;) Ta mała była straszna, ja już anemik jestem, ale jakbym tak się zachowywał, to teraz śniadanie bym sobie robił ;) A jak uważasz kogo najefektowniej zabili? (matko co za pytania xD)
|
|
Wto 1:18, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
(pytania na poziomie Wyspy Harpera xD) Hmmm... jasne, że tatusia :D. Choć zestrachałam się nie na żarty, jak znaleźli J.D. A Tobie jaka śmierć najbardziej przypadła do gustu? (...wiem, to brzmi dziwnie :P).
Dodano 52 sekund temu:
A scena w SPA rzeczywiście zabójcza :D. Nie pamiętasz może w którym ona odcinku była?
|
|
Wysłany:
Wto 1:22, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Najefektowniej? Tatuś. Najbardziej dramatycznie? Cal & Chloe, Ciekawie? Śmierć tego grubego, chociaż za dużo to nie pokazali (ale cała ta otoczka, te wyrzuty sumienia związane z tymi pieniędzmi, itd)
No właśnie nie pamiętam w którym to było..
|
|
Wto 1:25, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cal i Chloe - dramatycznie, zgodzę się - ale pewnie i tak się już tego domyślałeś ;). Jako para i solo bardzo mi się podobali, fajnie zarysowani, prawdę mówiąc to Cal chyba najwięcej humoru tu dostarczał :P. Za to go uwielbiałam :D. No i smutno mi się zrobiło, jak już ich nie było :(. No i to poświęcenie - wiedziałam, że jak Cal spadł do wody, to ona nie zrobi nic innego, tylko skoczy za nim - też bym tak zrobiła.
|
|
Wysłany:
Wto 1:29, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z jednej strony Chloe skoczyła za nim, co było wyrazem miłości, ale z drugiej strony on ją bronił, żeby mogła uciec, a nie umierać, więc można uznać, że umarł na darmo, bo Chloe też nie żyje. No ale to moje zdanie tylko ;)
|
|
Wto 1:33, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No, ja myślę podobnie, tyle że jeszcze sobie tak dumałam, że Chloe też powiedziała do tego dziada, że jej nie dostanie - po prostu wiedziała, że ją zabije, a wolała umrzeć z honorem, niż z rąk tego potwora. I z drugiej strony to też ten wyraz miłości, że jeśli Cal nie żyje, ona też i jeszcze to, że zginęli (bądź co bądź) w tym samym miejscu i czasie, praktycznie razem.
Heh... piękne.
Zaraz sobie zmienię ubranko, bo właśnie szperam w necie i znalazłam cudne bannerki i ikonki z WH :D.
|
|
Wysłany:
Wto 1:37, 28 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hehe ;) No to czekam ;) Ja znalazłem coś, i sam zrobię, więc niedługo pojawi się u mnie nieHouse'owa wrzutka, więc miejmy nadzieję troszkę tego będzie ;)
|
|
Wto 1:41, 28 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 255 z 1000 |
|