|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
wiolka17 napisał: | weekend=Wioleta nie buszuje po forum |
a to dlaczego, hmm?
czy ktoś ogarnia historię Polski na tyle, że może mi ładnie opowiedzieć o powstaniach śląskich, bo mój podręcznik coś mętnie o tym mówi.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 16:36, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maria lucie napisał: | chociaż wciąż uważam, że gdybym tylko potrafiła wyrażać się trochę jaśniej po polsku, to byłoby lepiej. i z konkursem i w ogóle. |
daj spokój ! Jest super ! ;)
Dodano 1 minut temu:
lu, mogę Ci opowiedzieć jedynie o powstaniu Warszawskim i o powstaniu w geccie warszawskim. :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 16:38, 28 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | mogę Ci opowiedzieć jedynie o powstaniu Warszawskim i o powstaniu w geccie warszawskim. |
cóż, to troszkę nie to samo, ale dziękuję za chęci ;)
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 16:39, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | to troszkę nie to samo |
troszkę. :hahaha:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 16:39, 28 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lecę. Pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Pią 16:41, 28 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Moje ukochane tematy. |
cała wojna to mój kochany temat.
Nattie, Shee, pa pa. ;)
|
|
Wysłany:
Pią 16:42, 28 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | cała wojna to mój kochany temat. |
ano, ciekawa jest.
mam fajną książkę na weekend - ospałe tomisko o bitwie pod Studziankami :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 16:45, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | mamuto nie mam zbytnio jak w tej chwili wejść na gg |
ależ nie ma problemu ! Mogę Cię pomęczyć przez PW. :twisted:
|
|
Wysłany:
Pią 16:45, 28 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | zrobiłyście mi ochotę na kolejne zwiedzanie muzeum powstania warszawskiego |
weź, jak tam ostatnio byłam z klasą dostaliśmy strasznego przewodnika.
miał poglądy skrajnie prawicowe i lekko nacjonalistyczne, mówił o tym otwarcie i z dumą, starałam się z nim nie kłócić, bo wychowawczyni by się mnie potem czepiała, ale kilka razy nie zdzierżyłam.
|
|
Wysłany:
Pią 16:47, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | spotkałyśmy przemiłego pana, który był w AK i brał udział w powstaniu i powiedział, że nas z chęcią oprowadzi. To było coś! |
pamiętam, jak kilka razy mieliśmy spotkania z powstańcami, oni są rzeczywiście niesamowici.
Dodano 30 sekund temu:
Gusq napisał: | Moje krocze |
:hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 16:52, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Wiola, Ty mi obiecałaś zdjęcia z wesela !
I nie opowiadałaś, jak było !
Proszę szybko nadrobić zaległości ! |
Khy, khy. No to tak: od samego rana zdychałam na gardło, nażarłam się jak głupia antybiotyków, żeby przestało, ale na nic się to zdało. Ale mimo to stwierdziłam, że idę, a co! Koleżanka super ułożyła mi włosy, cytuję Slawka 'wiesz co, gdybyś tak teraz szła ulicą, jeszcze bez okularów, to bym Cię nie poznał...'. :mrgreen: Wchodzimy na salę, pytam się go, czy widzi kogoś znajomego. 'Pana Młodego.' No dosłownie nikogo znajomego nie widzieliśmy. Ale wszystko udało się super, i kapela, i jedzenie, i goście. Przedział wiekowy od 6 do 60 i dalej, a co poniektóre dziadki lepiej wywijały niż młodzież, jak rany. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Wg mnie ilość odcisków jest zazwyczaj wprost proporcjonalna do udanej zabawy. Padłam, kiedy para młoda poszła z nami w odbijanego. Wiecie, ja mówię, że się wytańczyłam, ale moje umiejętności taneczne pozostawiają wiele do życzenia... Tak więc kiedy Janusz mnie wziął w obroty (oj, ten to umie tańczyć), zaczął obracać, to w pewnym momencie się zastanawiałam, kiedy skończy się piosenka. ;) Zabiła mnie jego żona. Mieliśmy już wychodzić, a Baśka nas zagaduje jeszcze i w pewnym momencie wypaliła 'Janusz mówił, że mu się z Tobą b dobrze tańczyło'. Ja się uśmiecham, burak, a Sławek, jak to Sławek 'no nie czerwień się' - utłuc takiego. Wróciliśmy do domu na wpół do 4. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to to, że nie było parkietu, tylko płytki, ale to już tak wiecie, taki malusieńki minusik. :)
Zdj... Czekaj, jeśli odnajdę gdzieś aparat, to zobaczę, czy jakieś nadaje się do publikacji. ;)
maria lucie napisał: | wiolka17 napisał:
weekend=Wioleta nie buszuje po forum
a to dlaczego, hmm?
|
Sławek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Pią 16:52, 28 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 722 z 899 |
|