Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolka17 napisał:
weekend=Wioleta nie buszuje po forum

a to dlaczego, hmm?

czy ktoś ogarnia historię Polski na tyle, że może mi ładnie opowiedzieć o powstaniach śląskich, bo mój podręcznik coś mętnie o tym mówi.

PostWysłany: Pią 16:36, 28 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

maria lucie napisał:
chociaż wciąż uważam, że gdybym tylko potrafiła wyrażać się trochę jaśniej po polsku, to byłoby lepiej. i z konkursem i w ogóle.

daj spokój ! Jest super ! ;)

Dodano 1 minut temu:

lu, mogę Ci opowiedzieć jedynie o powstaniu Warszawskim i o powstaniu w geccie warszawskim. :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 16:38, 28 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

maagdaa napisał:
mogę Ci opowiedzieć jedynie o powstaniu Warszawskim i o powstaniu w geccie warszawskim.

cóż, to troszkę nie to samo, ale dziękuję za chęci ;)

PostWysłany: Pią 16:39, 28 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie napisał:
to troszkę nie to samo

troszkę. :hahaha:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 16:39, 28 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Lecę. Pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PostWysłany: Pią 16:41, 28 Maj 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

maagdaa napisał:
lu, mogę Ci opowiedzieć jedynie o powstaniu Warszawskim i o powstaniu w geccie warszawskim.

O tym to można by sto lat opowiadać. ;) Moje ukochane tematy.
Okej, ja spadam na próbę. Ciao.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 16:41, 28 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Moje ukochane tematy.

cała wojna to mój kochany temat.
Nattie, Shee, pa pa. ;)

PostWysłany: Pią 16:42, 28 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

zrobiłyście mi ochotę na kolejne zwiedzanie muzeum powstania warszawskiego O.o

mamuto nie mam zbytnio jak w tej chwili wejść na gg

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pią 16:44, 28 Maj 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

maagdaa napisał:
cała wojna to mój kochany temat.

ano, ciekawa jest.
mam fajną książkę na weekend - ospałe tomisko o bitwie pod Studziankami :hahaha:

PostWysłany: Pią 16:45, 28 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Nemezis napisał:
mamuto nie mam zbytnio jak w tej chwili wejść na gg

ależ nie ma problemu ! Mogę Cię pomęczyć przez PW. :twisted:

PostWysłany: Pią 16:45, 28 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
zrobiłyście mi ochotę na kolejne zwiedzanie muzeum powstania warszawskiego

weź, jak tam ostatnio byłam z klasą dostaliśmy strasznego przewodnika.
miał poglądy skrajnie prawicowe i lekko nacjonalistyczne, mówił o tym otwarcie i z dumą, starałam się z nim nie kłócić, bo wychowawczyni by się mnie potem czepiała, ale kilka razy nie zdzierżyłam.

PostWysłany: Pią 16:47, 28 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie raz byłam z rodzicami (w sumie oni ze mną...) a drugi raz z klasą, to oni łazili z takim okropnym przewodnikiem, a ja i dwie moje koleżanki się odłączyłyśmy, spotkałyśmy przemiłego pana, który był w AK i brał udział w powstaniu i powiedział, że nas z chęcią oprowadzi. To było coś!

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pią 16:50, 28 Maj 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Wróciłam , Ómieram. Moje krocze :shock: , więcej nie jadę 20 km na rowerze. Pierw robię rozgrzewkę. I Junius wysłam zdj. powinna być zadowolona. :)

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 16:51, 28 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Nemezis napisał:
spotkałyśmy przemiłego pana, który był w AK i brał udział w powstaniu i powiedział, że nas z chęcią oprowadzi. To było coś!

pamiętam, jak kilka razy mieliśmy spotkania z powstańcami, oni są rzeczywiście niesamowici.

Dodano 30 sekund temu:

Gusq napisał:
Moje krocze

:hahaha:

PostWysłany: Pią 16:52, 28 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maagdaa napisał:
Wiola, Ty mi obiecałaś zdjęcia z wesela !
I nie opowiadałaś, jak było !
Proszę szybko nadrobić zaległości !

Khy, khy. No to tak: od samego rana zdychałam na gardło, nażarłam się jak głupia antybiotyków, żeby przestało, ale na nic się to zdało. Ale mimo to stwierdziłam, że idę, a co! Koleżanka super ułożyła mi włosy, cytuję Slawka 'wiesz co, gdybyś tak teraz szła ulicą, jeszcze bez okularów, to bym Cię nie poznał...'. :mrgreen: Wchodzimy na salę, pytam się go, czy widzi kogoś znajomego. 'Pana Młodego.' No dosłownie nikogo znajomego nie widzieliśmy. Ale wszystko udało się super, i kapela, i jedzenie, i goście. Przedział wiekowy od 6 do 60 i dalej, a co poniektóre dziadki lepiej wywijały niż młodzież, jak rany. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Wg mnie ilość odcisków jest zazwyczaj wprost proporcjonalna do udanej zabawy. Padłam, kiedy para młoda poszła z nami w odbijanego. Wiecie, ja mówię, że się wytańczyłam, ale moje umiejętności taneczne pozostawiają wiele do życzenia... Tak więc kiedy Janusz mnie wziął w obroty (oj, ten to umie tańczyć), zaczął obracać, to w pewnym momencie się zastanawiałam, kiedy skończy się piosenka. ;) Zabiła mnie jego żona. Mieliśmy już wychodzić, a Baśka nas zagaduje jeszcze i w pewnym momencie wypaliła 'Janusz mówił, że mu się z Tobą b dobrze tańczyło'. Ja się uśmiecham, burak, a Sławek, jak to Sławek 'no nie czerwień się' - utłuc takiego. Wróciliśmy do domu na wpół do 4. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to to, że nie było parkietu, tylko płytki, ale to już tak wiecie, taki malusieńki minusik. :)
Zdj... Czekaj, jeśli odnajdę gdzieś aparat, to zobaczę, czy jakieś nadaje się do publikacji. ;)

maria lucie napisał:
wiolka17 napisał:
weekend=Wioleta nie buszuje po forum

a to dlaczego, hmm?

Sławek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pią 16:52, 28 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 722 z 899

Skocz do: